okĂ©, lĂĄtom mĂ©g nincs egyöntetƱ vĂ©lemĂ©ny âŠnem baj, van idĆm kivĂĄrni Ă©s talĂĄn lesz egy szƱk dl tankjuk is addig
Mondjuk a v8 teljesen nyĂtva Ă©s afc nĂ©lkĂŒl max egy levegĆs mtlt tud.
Na most akkor pl Ă©n 1,2 afc hasznĂĄlok ĂĄlltalĂĄban a tankjaimnĂĄl,melyik byka nak olyan kb a levegĆzĂ©se ami 1,2 kbâmelyiket Ă©rdemes meg venni akkor mostmĂĄrâ
Ha se, akkor ott vagy olyan csomagot kell venned, ahol alapbĂłl van 1.2-es, vagy kĂŒlön meg kell venni az 1.2-es pint. A v8 nekem 3 pinnel jött, 1.2, 1.4, 1.7, de mivel ĂĄllĂthatĂł a levegĆ a gyƱrƱvel, ezĂ©rt Ă©n az 1.7-est hagytam benne Ă©s visszaveszem a levegĆt.
Emellett szĂłl.
Dupla th-t ki tudok belĆle termelni, mint a v9-bĆl. KellĆen bevadĂt egy Resd Virginia kivonatot is. SĆt, a Perique-bĆl is kĂ©pes egy kis torokmolesztĂĄlĂĄst kihozniâ
A liquid control az faék, és emiatt zseniålis.
Ok, a topcap egy rémålom volt az elején. De megszerettem hamar. @Ispy jól mondja, vékony a cap, és nehéz råtekerni vagy letekerni, ha a megszokott irånyba szeretnéd
A v9 azĂłta is âörökösâ desszerttank.
(A csokis nugĂĄtos pekĂĄndiĂłbeles habosbabos cuccok nak megbocsĂĄtom, ha nem rĂșg gĂ©gefĆn annyira a th )
Naaaa @Zolika csak neeem? GratulĂĄlok.
De bizony hĂĄĂĄĂĄĂĄtttt,kicsiâelĂ©g megtekerentyƱzni
Ugye emlĂtettem mĂĄr ? Nem veszek semmit ,de ez elĂ©mugrott
ĂrĂŒlök, hogy összejött. De ezek szerint nem Ă©n szĂłltam. De a lĂ©nyeg, hogy mĂĄr NĂĄlad van.
A miértjét ne kérdezzétek
Most keresek ilyen porit hozzĂĄ,az is legyen ha megszorulnĂ©k kazĂĄn ĂŒgyben
RĂ©gen lĂĄttam ilyetâŠGratulĂĄlok!
Köszönöm uram ! Ăs rĂĄadĂĄsul megbecsĂŒlt darabnak lĂĄtszik,sehol egy karc !
Igen szĂ©p darab megnĂ©ztem jĂłlâŠ
Csak nem a tied volt rĂ©gen ? Onnan jött a nagyvĂĄrosbĂłl a vĂzen tĂșl a hegy mellĆl
Nem nem volt nekem csak e-tĆl volt fl-igâŠminden szĂ©riĂĄbĂłl 1âŠ
Kangertech BDC. EbbĆl a V1 amiben 1db coil van, azt fel lehet ĂșjĂtani. A V2 amit mostanĂĄban ĂĄrulnak abban 2db coil van, azt nem lehet felĂșjĂtani, de kinĂ©zetre is sok difi van a kettĆ között. [1]
Gondoltam leĂrom, hĂĄtha segĂt. â©ïž
@Zolika 17k-nĂĄl olcsĂłbb volt? Ăn 2 Ă©ve annyiĂ©rt passzoltam el az 1es szĂ©ria Nr36os sorszĂĄmĂștâŠigaz 25 porlasztĂłval, amibĆl kitudja mennyi lett gyĂĄri hibĂĄs
Igen ,jĂłval olcsĂłbbâigaz egy porival de legalĂĄbb ki tudtam prĂłbĂĄlni ,ha engem kĂ©rdeztĂ©l
@Zolika vette nem Ă©n.Ăn Ăłvakodom a törpĂ©tĆl.