Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

okĂ©, lĂĄtom mĂ©g nincs egyöntetƱ vĂ©lemĂ©ny :smiling_imp:
nem baj, van idƑm kivĂĄrni :slightly_smiling_face: Ă©s talĂĄn lesz egy szƱk dl tankjuk is addig :grin:

Mondjuk a v8 teljesen nyĂ­tva Ă©s afc nĂ©lkĂŒl max egy levegƑs mtlt tud.

1 kedvelés

Na most akkor pl Ă©n 1,2 afc hasznĂĄlok ĂĄlltalĂĄban a tankjaimnĂĄl,melyik byka nak olyan kb a levegƑzĂ©se ami 1,2 kb​:thinking:melyiket Ă©rdemes meg venni akkor mostmĂĄr​:grin::sweat_smile:

2 kedvelés

Ha se, akkor ott vagy olyan csomagot kell venned, ahol alapbĂłl van 1.2-es, vagy kĂŒlön meg kell venni az 1.2-es pint. A v8 nekem 3 pinnel jött, 1.2, 1.4, 1.7, de mivel ĂĄllĂ­thatĂł a levegƑ a gyƱrƱvel, ezĂ©rt Ă©n az 1.7-est hagytam benne Ă©s visszaveszem a levegƑt.

3 kedvelés

Prime SS Ășj szerzemĂ©ny. TĂĄn mĂ©g a feketĂ©nĂ©l is szebb. ImĂĄdom

10 kedvelés

Emellett szĂłl.
Dupla th-t ki tudok belƑle termelni, mint a v9-bƑl. KellƑen bevadĂ­t egy Resd Virginia kivonatot is. SƑt, a Perique-bƑl is kĂ©pes egy kis torokmolesztĂĄlĂĄst kihozni​:muscle:
A liquid control az faék, és emiatt zseniålis.

Ok, a topcap egy rémålom volt az elején. De megszerettem hamar. @Ispy jól mondja, vékony a cap, és nehéz råtekerni vagy letekerni, ha a megszokott irånyba szeretnéd :grin:
A v9 azĂłta is â€œĂ¶rökös” desszerttank.
(A csokis nugĂĄtos pekĂĄndiĂłbeles habosbabos cuccok nak megbocsĂĄtom, ha nem rĂșg gĂ©gefƑn annyira a th :grin:)

3 kedvelés

MegprĂłbĂĄltam a lehetetlent ,SIKERÜLT :grin:a hiĂĄnyzĂł darab is mĂĄtĂłl a "kĂ©szlet"rĂ©sze lett :smiling_face:

7 kedvelés

Naaaa @Zolika csak neeem? :heart_eyes: GratulĂĄlok. :blush:

1 kedvelés

De bizony :smiling_face:hĂĄĂĄĂĄĂĄtttt,kicsi​:rofl:elĂ©g megtekerentyƱzni :grin:
Ugye említettem mår ? Nem veszek semmit ,de ez elémugrott :smiling_face:

2 kedvelés

ÖrĂŒlök, hogy összejött. :blush: De ezek szerint nem Ă©n szĂłltam. :joy::joy: De a lĂ©nyeg, hogy mĂĄr NĂĄlad van. :blush:

2 kedvelés

A miértjét ne kérdezzétek :rofl:
Most keresek ilyen porit hozzĂĄ,az is legyen ha megszorulnĂ©k kazĂĄn ĂŒgyben :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

RĂ©gen lĂĄttam ilyet
GratulĂĄlok!

1 kedvelés

Köszönöm uram ! És rĂĄadĂĄsul megbecsĂŒlt darabnak lĂĄtszik,sehol egy karc ! :smiling_face:

1 kedvelés

Igen szép darab megnéztem jól
 :wink:

1 kedvelés

Csak nem a tied volt rĂ©gen ? :smiling_face: Onnan jött a nagyvĂĄrosbĂłl a vĂ­zen tĂșl a hegy mellƑl :grin:

2 kedvelés

Nem nem volt nekem csak e-tƑl volt fl-ig
minden szĂ©riĂĄbĂłl 1
 :face_with_hand_over_mouth:

4 kedvelés

Kangertech BDC. EbbƑl a V1 amiben 1db coil van, azt fel lehet ĂșjĂ­tani. A V2 amit mostanĂĄban ĂĄrulnak abban 2db coil van, azt nem lehet felĂșjĂ­tani, de kinĂ©zetre is sok difi van a kettƑ között. :slightly_smiling_face: [1]

1. Gondoltam leĂ­rom, hĂĄtha segĂ­t. :no_mouth: ↩

2 kedvelés

@Zolika 17k-nĂĄl olcsĂłbb volt? Én 2 Ă©ve annyiĂ©rt passzoltam el az 1es szĂ©ria Nr36os sorszĂĄmĂșt
igaz 25 porlasztĂłval, amibƑl kitudja mennyi lett gyĂĄri hibĂĄs

1 kedvelés

Igen ,jĂłval olcsĂłbb​:smiling_face:igaz egy porival de legalĂĄbb ki tudtam prĂłbĂĄlni ,ha engem kĂ©rdeztĂ©l :grin:

1 kedvelés

@Zolika vette nem Ă©n.Én Ăłvakodom a törpĂ©tƑl. :slightly_smiling_face: