Te is lĂĄttad a gonosz törpöt Ășgy is jön a karĂĄcsony
köszi, javĂtottam Lehet, mĂĄr elĆre Ă©reztem, hogy Te is akarsz majd egy ilyetâŠha mĂĄr gyƱjtĆ vagy
nem Ă©rzek rĂĄ kĂ©sztetĂ©stâŠ(de bĂĄrmi lehet)
AmĂșgy a ProVari-d ilyen K dvarw-ot hajtott 3-4Ă©vig, gond nĂ©lkĂŒlâŠnem is volt mĂĄsik szettem
Nem baj majd most mĂĄs fog hajtani gyĂĂĂte Ășjra kell csiszolni Ă©s szereztem mellĂ© edzĆ olajat . Ahogy mondtam menekĂŒljön elĆlem a kolega ilyen lett
EbbĆl
Ez
ez most gun metal szĂn?
Savazni kelleneâŠ
Nem nem gun metĂĄl Ă©s nem nem kell savazni . SzĂne KĂ©ki vagy kaki . ElĂ©g lesz csiszolni csak pĂĄr mikron mert vĂzbe lett rakva
nehogy elfogyjon a vĂ©gĂ©reâŠannyit lett csiszolva
De azĂ©rt örĂŒltem volna ha Ășgy marad ahogy elsĆre sikerĂŒlt kapott volna egy szĂ©p 30% Volvo kĂ©k lakkot. Ez van keverve itthon 2 es arany szemcsĂ©kel
TĂŒndökölt volna
Sorry, akkor Ă©n örĂŒlök, hogy nem csillĂĄmpĂłnis kĂ©k lett âŠszegĂ©ny nyugdĂjas ProVari-nak mit kellene megĂ©lnie
EzĂșton is köszönöm a kollegĂĄdnak a halĂĄlt megvetĆ bĂĄtorsĂĄgĂĄt
Mivel lakk van szinezve ezĂ©rt nem fedi el az alapot hanem szellem kĂ©pes lenne nem fedĆ rĂ©teg .
KĂŒlömben ez az a szĂn
A mai fiatalok nem tisztelik az öregetâŠ
AmĂșgy pöpecre polĂrozott Ă©s zsĂrtalanĂtot, mĂ©z kendĆzött felĂŒletre Candy chrom lakk Ă©s pĂĄrja nincs
Akkor +1 savazat a kĂĄlyhaezĂŒstre.
Nem is Ă©rtem ezt a problĂ©mĂĄt, nekem ilyen gondom sosem volt? A V9 pihenĆĂĄgon van most nĂĄlam, az SE kiĂŒtötte a nyeregbĆl!
JĂł, hĂĄt vannak a szerencsĂ©sek, akiknek csak megszĂŒletni volt nehĂ©z.
Persze, ha eredeti, akkor mĂĄs tĂ©szta, ott a v9 is jön-megy, nincs vele semmi gond, csakhĂĄt a klĂłnokâŠ
Lehet a balkezeseknek kimondottan elĆny a fordĂtott irĂĄnyĂș mƱködĂ©s âŠmajd megĂrja aki Ă©rintett
Köszönöm kĂ©rdĂ©sed,klasszul ,patentĂŒl mƱködik bal kĂ©zzel
Az jĂł ha megy bal kĂ©zzel is. Ăs a bĂĄjka is megy?