Sima esztergĂĄs . A smok bec-rĆl vettem a mĂ©retet kurtĂtottam rajta egy kicsit a mech-hez de mĂ©g be fĂ©rjen az RGB LED Ă©s egy 3.1voltos tĂșlmerĂŒlĂ©s gĂĄtlĂł. A 2 vv mod hoz meg kell mĂ©g pĂĄr dolog de az 510 konektek jönnek mĂĄr
Majd muti kĂvĂĄncsi vagyokâŠegy jĂł esztergĂĄs nekem is jĂłl jönneâŠ
SzĂ©p kĂ©szlet @Janos_Groszeibl pacsii neked , de amint lĂĄtom a kormĂĄnyzati TĂĄjĂ©koztatĂĄsi Központ (KTK) szerint az iskolĂĄkban legalĂĄbb 20 Celsius-fokot kell biztosĂtani, lĂĄtom te is betartod otthon az ajĂĄnlĂĄst! Bocsi kihagyhatatlan volt!
Na de hogy témånål maradjak @Janos_Groszeibl ajånlåsåval YFTK By-Ka SE Mtl Hybrid Rda!
Ugye hogy simĂĄn jĂłâŠ
SimĂĄn, az egyik SE erre hasznĂĄlom csak! Nem is tudom, kell e nekem a Caiman V4?!
Az is finom de ez a csĂșcs v9-el is jĂł v8-v7-v6 szintĂ©nâŠ
Azért nyugtass meg,hogy a håttérben szól egy oratórium!
Remélem nem a purgatóriumban fotóztad!
KollĂ©ga hamarosan a sok szettĆl nem fĂ©rsz el a fĂŒlkĂ©be! BeszĂ©lni kell a gĂłrĂ©val tegyen alĂĄd nagyobb vasat!
Pl: valami hasonlĂłt!
Micsoda mĂĄzliâŠkellett volna emlegess legalĂĄbb 1 milliĂłt, Ă©pp az este rendelte meg a fĆnököm pont ezt a modellt. 2 hĂ©t mĂșlva mĂĄr dolgozok is veleâŠ
Piff apukĂĄm! Akkor viszont mĂ©g pĂĄr szett elfĂ©r! Ăgyhogy ujjak az enteren.
SzĂĄmomra ez az egyetlen vĂĄllalhatĂł mĂ©retƱ Ă©s letisztult dizĂĄjnĂș by-ka tank Ă©s a th is emellett szĂłlâŠha veszek akkor ilyet fogok.
V6, v7, v8 szinte tök Ăgy nĂ©z ki, szvsz. Persze a nano kombi palĂĄsttal.
okĂ©, de a th emellett szĂłlâŠĂĄllĂtĂłlag
A V6 is elĂ©g THs, de lehet csak Zolika ĂĄltal kĂŒldött liquid miatt?
Na majd kiprĂłbĂĄlom sajĂĄttal is
Mindegyik ths, kivĂ©ve a v9-et. A többi között minimĂĄlis az eltĂ©rĂ©s, ami a felĂ©pĂtĂ©st illeti.
Az se-nek Ă©n rĂŒhelltem a topcapjĂ©t, nincs rajta fogĂĄs, nagyon keskeny, Ă©s ami mĂ©g mĂnusz nĂĄlam, hogy fix a levegĆzĆ.