Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Sima esztergĂĄs . A smok bec-rƑl vettem a mĂ©retet kurtĂ­tottam rajta egy kicsit a mech-hez de mĂ©g be fĂ©rjen az RGB LED Ă©s egy 3.1voltos tĂșlmerĂŒlĂ©s gĂĄtlĂł. A 2 vv mod hoz meg kell mĂ©g pĂĄr dolog de az 510 konektek jönnek mĂĄr :grin:

Majd muti kĂ­vĂĄncsi vagyok
egy jĂł esztergĂĄs nekem is jĂłl jönne

Szép készlet @Janos_Groszeibl pacsii neked :wave:, de amint låtom a kormånyzati Tåjékoztatåsi Központ (KTK) szerint az iskolåkban legalåbb 20 Celsius-fokot kell biztosítani, låtom te is betartod otthon az ajånlåst! :sweat_smile: :sweat_smile: Bocsi kihagyhatatlan volt! :hugs: :facepunch:
Na de hogy témånål maradjak @Janos_Groszeibl ajånlåsåval YFTK By-Ka SE Mtl Hybrid Rda! :+1: :sweat_smile:

1 kedvelés

Ugye hogy simán jó
 :slightly_smiling_face:

SimĂĄn, az egyik SE erre hasznĂĄlom csak! :sweat_smile: Nem is tudom, kell e nekem a Caiman V4?! :thinking:

Az is finom de ez a csĂșcs v9-el is jĂł v8-v7-v6 szintĂ©n

DĂ©lutĂĄni csendĂ©let​:blush:

9 kedvelés

PipatĂłrium: :no_smoking:

AkvĂĄrium: :non-potable_water:

LaboratĂłrium: :underage:

:wink:

11 kedvelés

Azért nyugtass meg,hogy a håttérben szól egy oratórium!

Remélem nem a purgatóriumban fotóztad! :joy:

Magic box
:grin::grin::grin:
Így legalább egy helyen van minden is
:grin:

10 kedvelés

KollĂ©ga hamarosan a sok szettƑl nem fĂ©rsz el a fĂŒlkĂ©be! :grinning_face_with_smiling_eyes: BeszĂ©lni kell a gĂłrĂ©val tegyen alĂĄd nagyobb vasat!

Pl: valami hasonlĂłt!

4 kedvelés

Micsoda mĂĄzli
kellett volna emlegess legalĂĄbb 1 milliĂłt, Ă©pp az este rendelte meg a fƑnököm pont ezt a modellt. 2 hĂ©t mĂșlva mĂĄr dolgozok is vele
:rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Piff apukĂĄm! Akkor viszont mĂ©g pĂĄr szett elfĂ©r! Úgyhogy ujjak az enteren. :rofl: :rofl: :rofl:

3 kedvelés

Ma Se

9 kedvelés

SzĂĄmomra ez az egyetlen vĂĄllalhatĂł mĂ©retƱ Ă©s letisztult dizĂĄjnĂș by-ka tank Ă©s a th is emellett szĂłl
ha veszek akkor ilyet fogok.

5 kedvelés

V6, v7, v8 szinte tök így néz ki, szvsz. Persze a nano kombi palåsttal.

2 kedvelés

okĂ©, de a th emellett szĂłl
állĂ­tĂłlag

A V6 is elĂ©g THs, de lehet csak Zolika ĂĄltal kĂŒldött liquid miatt? :slightly_smiling_face:
Na majd kiprĂłbĂĄlom sajĂĄttal is

2 kedvelés

Mindegyik ths, kivéve a v9-et. A többi között minimålis az eltérés, ami a felépítést illeti.

Az se-nek Ă©n rĂŒhelltem a topcapjĂ©t, nincs rajta fogĂĄs, nagyon keskeny, Ă©s ami mĂ©g mĂ­nusz nĂĄlam, hogy fix a levegƑzƑ.