Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Szerintem a v9 funok elsƑsorban nem az íz miatt kedvelik. Nem rossz, de abban vannak jobbak is. Úgy osszessegeben jó ahogy van.

3 Likes

Példåul szép, ennyi. :rofl:

1 Like

SzĂł szerint bele kell dobĂĄlni a cuccot Ă©s mƱködik,semmi igazgatĂĄs semmi hĂșzom tekerem,ezĂ©rt is szeretem.

A Riva-ba mĂ©g egy pulse funkciĂłt tudnĂ©k elkĂ©pzelni
de csak mert megszoktam Ă©s lehet a placebo is közre jĂĄtszik. Ugyanakkor nincs az a pulse-os mod amire levĂĄltanĂĄm.

1 Like

Nagyjåból igen! Nem folyik, nem szörcsög, pedig én aztån képes vagyok csodåkra :joy:
Most a Dram 4el kĂŒzdök :enraged_face:

Miben segíthetek hölgyem? :blush:

1 Like

Így van, a build deckje el lett talĂĄlva, van hely, nem kĂ©nyes, van lĂ©kontrol (hasznĂĄlhatĂł fajta), könnyƱ tölteni Ă©s ahogy Évi Ă­rja, nincs folyĂĄs, de tĂ©nyleg, soha, nekem ezt mĂĄs tankkal mĂ©g nem sikerĂŒlt elĂ©rni. Se szörcsögĂ©s, se dryhit.

Ott van pĂ©ldĂĄul a pionner, szerintem az köröket ver a bykĂĄra Ă­zben
ha eljutsz odĂĄig Ă©s nem vĂĄgsz magadon eret. :grin:

3 Likes

MĂ©g nem tudom :slightly_smiling_face: a levegƑt se sikerĂŒlt mĂ©g igazĂĄn eltalĂĄlni, konnyezik a levegƑzƑ felett, pĂĄr szĂ­vĂĄs utĂĄn feljön a liquid. SzĂłval azt hiszem szĂ©tszedem, Ă©s elölrƑl kezdem az egĂ©szet :slightly_smiling_face:

2 Likes

SzerencsĂ©re ugyanezeket tapasztalom a felsƑlevegƑs Intake DL single-nĂ©l
egyszerƱ mint a faĂ©k Ă©pĂ­teni. A pioneer-rĂłl Ă©n is azt olvastam mindig prohardveren, hogy kiemelkedƑ Ă­zben
itt vaperinĂĄn nem nagyon talĂĄlkoztam vĂ©lemĂ©nnyel Ă©s az is a kĂ©nyessĂ©get hangsĂșlyozta. Megjegyzem, az a tank nekem nagyon tetszik dizĂĄjnra.

4 Likes

Így voltam Ă©n is :grin:több vatta,jĂłl össze kell hĂșzni a deckkel,Ă©s csak a lĂ©kontrollnĂĄl kenni (egy d bĂĄnta,de javĂ­tjĂĄk a nĂ©metek )

1 Like

Na én még ezért nem teszem dre :joy: meg a hosszabb pin miatt, még majd tåvtartót is rendelek hozzå egyszer valahonnan :slightly_smiling_face: addig marad z80on
Több vattåt kipróbålom!

3 Likes

Egyes pinnel elĂ©g hĂșzĂłsan mtl hatĂĄsa van :smiling_face:visszaraktam az 1.5-öst,azzal kĂ©t pötty van nyitva Ă©s Ă­gy a jĂł nekem
VĂĄgd 3 mm-rrel hosszabbra,szĂ©pen eligazgatod Ă©s Ă©lvezni fogod :smiling_face:ne add fel mert Ƒ is jĂł !

1 Like

Nem, te mĂĄr tĂșlvagy rajta. :rofl:

Valamennyin igen,de még csak most kezdtem nemrég :rofl::rofl::rofl:
Magamon is csodĂĄlkozok mennyire berĂĄntott ez a vape vilĂĄg :grin::grin::grin:

1 Like

Pont azĂ©rt nem talĂĄlkozol vele, mert kĂ©nyeske Ă©s sokan ezĂ©rt meg sem veszik vagy gyorsan eladjĂĄk. Nekem volt 2 is, meg @Deepfreeze a mai napig hajtja. De tĂ©nyleg, ha 3-bƑl 1x jĂłl sikerĂŒlt megĂ©pĂ­teni, akkor is lehet, hogy nagyot mondok. Ja meg zerĂł th, az nĂĄlam nem nyerƑ, pedig Ă©n is a dĂ­zĂĄjn miatt vettem meg. :rofl:

:face_vomiting:

:heart_eyes:

8 Likes

Szép lett az a bajuszka, én mindig megtömöm, mint az ållat. :grin:

2 Likes

Én is, mert Ășgy csendesebb :slightly_smiling_face:

1 Like

Na ha nincs kĂŒlönösebb th-ja akkor nekem is felejtƑs
bĂĄrmilyen szĂ©p kis dög :grin:

2 Likes

Igaz, viszont nem bírja annyira a låncsukkot, kicsit pörköl néha, de nem bånom, egy kis analóg feeling. :grin: