Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Szerintem a v9 funok elsősorban nem az íz miatt kedvelik. Nem rossz, de abban vannak jobbak is. Úgy osszessegeben jó ahogy van.

3 kedvelés

Például szép, ennyi. :rofl:

1 kedvelés

Szó szerint bele kell dobálni a cuccot és működik,semmi igazgatás semmi húzom tekerem,ezért is szeretem.

A Riva-ba még egy pulse funkciót tudnék elképzelni…de csak mert megszoktam és lehet a placebo is közre játszik. Ugyanakkor nincs az a pulse-os mod amire leváltanám.

1 kedvelés

Nagyjából igen! Nem folyik, nem szörcsög, pedig én aztán képes vagyok csodákra :joy:
Most a Dram 4el küzdök :rage:

Miben segíthetek hölgyem? :blush:

1 kedvelés

Így van, a build deckje el lett találva, van hely, nem kényes, van lékontrol (használható fajta), könnyű tölteni és ahogy Évi írja, nincs folyás, de tényleg, soha, nekem ezt más tankkal még nem sikerült elérni. Se szörcsögés, se dryhit.

Ott van például a pionner, szerintem az köröket ver a bykára ízben…ha eljutsz odáig és nem vágsz magadon eret. :grin:

3 kedvelés

Még nem tudom :slightly_smiling_face: a levegőt se sikerült még igazán eltalálni, konnyezik a levegőző felett, pár szívás után feljön a liquid. Szóval azt hiszem szétszedem, és elölről kezdem az egészet :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Szerencsére ugyanezeket tapasztalom a felsőlevegős Intake DL single-nél…egyszerű mint a faék építeni. A pioneer-ról én is azt olvastam mindig prohardveren, hogy kiemelkedő ízben…itt vaperinán nem nagyon találkoztam véleménnyel és az is a kényességet hangsúlyozta. Megjegyzem, az a tank nekem nagyon tetszik dizájnra.

4 kedvelés

Így voltam én is :grin:több vatta,jól össze kell húzni a deckkel,és csak a lékontrollnál kenni (egy d bánta,de javítják a németek )

1 kedvelés

Na én még ezért nem teszem dre :joy: meg a hosszabb pin miatt, még majd távtartót is rendelek hozzá egyszer valahonnan :slightly_smiling_face: addig marad z80on
Több vattát kipróbálom!

3 kedvelés

Egyes pinnel elég húzósan mtl hatása van :smiling_face:visszaraktam az 1.5-öst,azzal két pötty van nyitva és így a jó nekem
Vágd 3 mm-rrel hosszabbra,szépen eligazgatod és élvezni fogod :smiling_face:ne add fel mert ő is jó !

1 kedvelés

Nem, te már túlvagy rajta. :rofl:

Valamennyin igen,de még csak most kezdtem nemrég :rofl::rofl::rofl:
Magamon is csodálkozok mennyire berántott ez a vape világ :grin::grin::grin:

1 kedvelés

Pont azért nem találkozol vele, mert kényeske és sokan ezért meg sem veszik vagy gyorsan eladják. Nekem volt 2 is, meg @Deepfreeze a mai napig hajtja. De tényleg, ha 3-ből 1x jól sikerült megépíteni, akkor is lehet, hogy nagyot mondok. Ja meg zeró th, az nálam nem nyerő, pedig én is a dízájn miatt vettem meg. :rofl:

:face_vomiting:

:heart_eyes:

8 kedvelés

Szép lett az a bajuszka, én mindig megtömöm, mint az állat. :grin:

2 kedvelés

Én is, mert úgy csendesebb :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Na ha nincs különösebb th-ja akkor nekem is felejtős…bármilyen szép kis dög :grin:

2 kedvelés

Igaz, viszont nem bírja annyira a láncsukkot, kicsit pörköl néha, de nem bánom, egy kis analóg feeling. :grin: