Szerintem a v9 funok elsĆsorban nem az Ăz miatt kedvelik. Nem rossz, de abban vannak jobbak is. Ăgy osszessegeben jĂł ahogy van.
Példåul szép, ennyi. ![]()
SzĂł szerint bele kell dobĂĄlni a cuccot Ă©s mƱködik,semmi igazgatĂĄs semmi hĂșzom tekerem,ezĂ©rt is szeretem.
A Riva-ba mĂ©g egy pulse funkciĂłt tudnĂ©k elkĂ©pzelniâŠde csak mert megszoktam Ă©s lehet a placebo is közre jĂĄtszik. Ugyanakkor nincs az a pulse-os mod amire levĂĄltanĂĄm.
Nagyjåból igen! Nem folyik, nem szörcsög, pedig én aztån képes vagyok csodåkra ![]()
Most a Dram 4el kĂŒzdök ![]()
Miben segĂthetek hölgyem? ![]()
Ăgy van, a build deckje el lett talĂĄlva, van hely, nem kĂ©nyes, van lĂ©kontrol (hasznĂĄlhatĂł fajta), könnyƱ tölteni Ă©s ahogy Ăvi Ărja, nincs folyĂĄs, de tĂ©nyleg, soha, nekem ezt mĂĄs tankkal mĂ©g nem sikerĂŒlt elĂ©rni. Se szörcsögĂ©s, se dryhit.
Ott van pĂ©ldĂĄul a pionner, szerintem az köröket ver a bykĂĄra ĂzbenâŠha eljutsz odĂĄig Ă©s nem vĂĄgsz magadon eret. ![]()
Még nem tudom
a levegĆt se sikerĂŒlt mĂ©g igazĂĄn eltalĂĄlni, konnyezik a levegĆzĆ felett, pĂĄr szĂvĂĄs utĂĄn feljön a liquid. SzĂłval azt hiszem szĂ©tszedem, Ă©s elölrĆl kezdem az egĂ©szet ![]()
SzerencsĂ©re ugyanezeket tapasztalom a felsĆlevegĆs Intake DL single-nĂ©lâŠegyszerƱ mint a faĂ©k Ă©pĂteni. A pioneer-rĂłl Ă©n is azt olvastam mindig prohardveren, hogy kiemelkedĆ ĂzbenâŠitt vaperinĂĄn nem nagyon talĂĄlkoztam vĂ©lemĂ©nnyel Ă©s az is a kĂ©nyessĂ©get hangsĂșlyozta. Megjegyzem, az a tank nekem nagyon tetszik dizĂĄjnra.
Ăgy voltam Ă©n is
több vatta,jĂłl össze kell hĂșzni a deckkel,Ă©s csak a lĂ©kontrollnĂĄl kenni (egy d bĂĄnta,de javĂtjĂĄk a nĂ©metek )
Na én még ezért nem teszem dre
meg a hosszabb pin miatt, még majd tåvtartót is rendelek hozzå egyszer valahonnan
addig marad z80on
Több vattåt kipróbålom!
Egyes pinnel elĂ©g hĂșzĂłsan mtl hatĂĄsa van
visszaraktam az 1.5-öst,azzal kĂ©t pötty van nyitva Ă©s Ăgy a jĂł nekem
Vågd 3 mm-rrel hosszabbra,szépen eligazgatod és élvezni fogod
ne add fel mert Ć is jĂł !
Nem, te mĂĄr tĂșlvagy rajta. ![]()
Valamennyin igen,de még csak most kezdtem nemrég ![]()
![]()
![]()
Magamon is csodĂĄlkozok mennyire berĂĄntott ez a vape vilĂĄg ![]()
![]()
![]()
Pont azĂ©rt nem talĂĄlkozol vele, mert kĂ©nyeske Ă©s sokan ezĂ©rt meg sem veszik vagy gyorsan eladjĂĄk. Nekem volt 2 is, meg @Deepfreeze a mai napig hajtja. De tĂ©nyleg, ha 3-bĆl 1x jĂłl sikerĂŒlt megĂ©pĂteni, akkor is lehet, hogy nagyot mondok. Ja meg zerĂł th, az nĂĄlam nem nyerĆ, pedig Ă©n is a dĂzĂĄjn miatt vettem meg. ![]()
Szép lett az a bajuszka, én mindig megtömöm, mint az ållat. ![]()
Ăn is, mert Ășgy csendesebb ![]()
Na ha nincs kĂŒlönösebb th-ja akkor nekem is felejtĆsâŠbĂĄrmilyen szĂ©p kis dög ![]()
Igaz, viszont nem bĂrja annyira a lĂĄncsukkot, kicsit pörköl nĂ©ha, de nem bĂĄnom, egy kis analĂłg feeling. ![]()