Szerintem a v9 funok elsősorban nem az íz miatt kedvelik. Nem rossz, de abban vannak jobbak is. Úgy osszessegeben jó ahogy van.
Például szép, ennyi.
Szó szerint bele kell dobálni a cuccot és működik,semmi igazgatás semmi húzom tekerem,ezért is szeretem.
A Riva-ba még egy pulse funkciót tudnék elképzelni…de csak mert megszoktam és lehet a placebo is közre játszik. Ugyanakkor nincs az a pulse-os mod amire leváltanám.
Nagyjából igen! Nem folyik, nem szörcsög, pedig én aztán képes vagyok csodákra
Most a Dram 4el küzdök
Miben segíthetek hölgyem?
Így van, a build deckje el lett találva, van hely, nem kényes, van lékontrol (használható fajta), könnyű tölteni és ahogy Évi írja, nincs folyás, de tényleg, soha, nekem ezt más tankkal még nem sikerült elérni. Se szörcsögés, se dryhit.
Ott van például a pionner, szerintem az köröket ver a bykára ízben…ha eljutsz odáig és nem vágsz magadon eret.
Még nem tudom a levegőt se sikerült még igazán eltalálni, konnyezik a levegőző felett, pár szívás után feljön a liquid. Szóval azt hiszem szétszedem, és elölről kezdem az egészet
Szerencsére ugyanezeket tapasztalom a felsőlevegős Intake DL single-nél…egyszerű mint a faék építeni. A pioneer-ról én is azt olvastam mindig prohardveren, hogy kiemelkedő ízben…itt vaperinán nem nagyon találkoztam véleménnyel és az is a kényességet hangsúlyozta. Megjegyzem, az a tank nekem nagyon tetszik dizájnra.
Így voltam én is több vatta,jól össze kell húzni a deckkel,és csak a lékontrollnál kenni (egy d bánta,de javítják a németek )
Na én még ezért nem teszem dre meg a hosszabb pin miatt, még majd távtartót is rendelek hozzá egyszer valahonnan addig marad z80on
Több vattát kipróbálom!
Egyes pinnel elég húzósan mtl hatása van visszaraktam az 1.5-öst,azzal két pötty van nyitva és így a jó nekem
Vágd 3 mm-rrel hosszabbra,szépen eligazgatod és élvezni fogod ne add fel mert ő is jó !
Nem, te már túlvagy rajta.
Valamennyin igen,de még csak most kezdtem nemrég
Magamon is csodálkozok mennyire berántott ez a vape világ
Pont azért nem találkozol vele, mert kényeske és sokan ezért meg sem veszik vagy gyorsan eladják. Nekem volt 2 is, meg @Deepfreeze a mai napig hajtja. De tényleg, ha 3-ből 1x jól sikerült megépíteni, akkor is lehet, hogy nagyot mondok. Ja meg zeró th, az nálam nem nyerő, pedig én is a dízájn miatt vettem meg.
Szép lett az a bajuszka, én mindig megtömöm, mint az állat.
Én is, mert úgy csendesebb
Na ha nincs különösebb th-ja akkor nekem is felejtős…bármilyen szép kis dög
Igaz, viszont nem bírja annyira a láncsukkot, kicsit pörköl néha, de nem bánom, egy kis analóg feeling.