Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Vegyél 1.5-öt, és meséld majd el milyen. :grin:

1 Like

Ennyi bƑven elĂ©g bele nekem Ă©s nem hangos :smiling_face:

9 Likes

Na igen, kinek mi a hangos. Lehet maradt ĂșszĂĄs utĂĄn egy kis vĂ­z a fĂŒledben​:joy::joy:
Egyébként hasonló mennyiségre szerintem mint Donåtnål. Mondjuk mennyiségre nålam se megy bele több, csak hosszabbra hagyom és visszahajtogatom

Ha veszek bĂĄrmit az jelen ĂĄllĂĄs szerint Ășgy Ă©rzem a dvarw lesz
17-18 watt körĂŒli mtl-re. BĂ­zom benne, hogy a levegƑt precĂ­zen, fokozatmentesen lehet adagolni Ă©s elzĂĄrva teljesen lĂ©gĂĄramlĂĄsmentes, bĂĄrmilyen erƑsen szĂ­vom.

1 Like

Bocsi, lehet rosszul Ă©rtelmezem, Ă©s nem a dvarwrĂłl beszĂ©lsz, de a dvarwon nincs kĂŒlsƑ levegƑallitasi lehetƑsĂ©g

1 Like

Na, most beugrott a milliĂłszor lĂĄtott kĂ©p Ă©s SOHA fel sem tƱnt :open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth: Akkor csak a kis bizbaszokkal lehet ĂĄllĂ­tani
most fogtam fel :joy::rofl::joy::see_no_evil_monkey:
Mentségemre szóljon, hogy az uccsó dvarw-om ållítható volt :grin: Dvarw-K

És atomjaira kell szedni a cserĂ©hez
esetleg egy bĂĄjka? :grin:

Abban menet közben is lehet cserĂ©lni pint
ezaz Ășjabb pont a bĂĄjkĂĄnĂĄl. :rofl:

Mindig ugyanaz a vége :joy:

K,Ă©s E kĂ­vƱlrƑl ĂĄllĂ­thatĂł csak abbĂłl a szĂ©riĂĄbĂłl​:smiling_face:itt fix 1.2 pinnel Ă©rkezik amit tudsz cserĂ©lni,de minek ha jĂł ? :grin:

1 Like

Nekem a 3x0.6-os vålt be. Mondjuk azt írtåk, hogy 1.0 összesen, de az nem tudom hogy jön ki nekik :thinking:

Én is most rendeltem extra pineket, egy zsĂĄk pĂ©nz volt az a pĂĄr darab kis fĂ©m
rĂĄadĂĄsul mĂ©g klĂłn is.

SzĂ­vĂĄs-ellenĂĄllĂĄsban kb ott van csak tudsz szĂ©lesebben tekerni bele​:smiling_face:

1 Like

A pin-eket tudtam csak valami berögzƑdĂ©s miatt nem gondoltam, hogy a kĂŒlsƑ lĂ©gnyĂ­lĂĄs fix
pedig mĂĄr rĂĄnĂ©zve is a napnĂĄl vilĂĄgosabb :grin:

Értem! Köszi :slightly_smiling_face:

2 Likes

TƑlem pedig neked köszi a homĂĄlybĂłl valĂł megvilĂĄgosodĂĄst :+1::wink:

EttƑl egyĂ©bkĂ©nt jĂł a dvarw, valamiĂ©rt nĂĄlam is mindig visszatĂ©rƑ, de ha fontos a pontos, vagy inkĂĄbb egyszerƱ levegƑ ĂĄllĂ­tĂĄs, nem Ƒ lesz a te kedvenced

4 Likes

MĂ©g jĂł hogy dvarwozunk itt, mert nem talĂĄltam sehol sem az Ășj pineket, nem kidobtam a kukĂĄba. :rofl:

De kitĂșrtam, mĂ©giscsak 10 jĂșró

MegyĂŒnk felĂ©d kukĂĄsnak, ki tudja mi van mĂ©g ott :joy:

Én nem dobok ki semmit :rofl::rofl::rofl:hozzĂĄm hiĂĄba is jönnĂ©tek :rofl::rofl:

Most ƑszintĂ©n @Donat ,azt kidobni??MĂ©g csak most jön meg az Ă­ze :heart_eyes:

1 Like