Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Vegyél 1.5-öt, és meséld majd el milyen. :grin:

1 kedvelés

Ennyi bőven elég bele nekem és nem hangos :smiling_face:

9 kedvelés

Na igen, kinek mi a hangos. Lehet maradt úszás után egy kis víz a füledben​:joy::joy:
Egyébként hasonló mennyiségre szerintem mint Donátnál. Mondjuk mennyiségre nálam se megy bele több, csak hosszabbra hagyom és visszahajtogatom

Ha veszek bármit az jelen állás szerint úgy érzem a dvarw lesz…17-18 watt körüli mtl-re. Bízom benne, hogy a levegőt precízen, fokozatmentesen lehet adagolni és elzárva teljesen légáramlásmentes, bármilyen erősen szívom.

1 kedvelés

Bocsi, lehet rosszul értelmezem, és nem a dvarwról beszélsz, de a dvarwon nincs külső levegőallitasi lehetőség

1 kedvelés

Na, most beugrott a milliószor látott kép és SOHA fel sem tűnt :open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth: Akkor csak a kis bizbaszokkal lehet állítani…most fogtam fel :joy::rofl::joy::see_no_evil:
Mentségemre szóljon, hogy az uccsó dvarw-om állítható volt :grin: Dvarw-K

És atomjaira kell szedni a cseréhez…esetleg egy bájka? :grin:

Abban menet közben is lehet cserélni pint…ezaz újabb pont a bájkánál. :rofl:

Mindig ugyanaz a vége :joy:

K,és E kívűlről állítható csak abból a szériából​:smiling_face:itt fix 1.2 pinnel érkezik amit tudsz cserélni,de minek ha jó ? :grin:

1 kedvelés

Nekem a 3x0.6-os vált be. Mondjuk azt írták, hogy 1.0 összesen, de az nem tudom hogy jön ki nekik :thinking:

Én is most rendeltem extra pineket, egy zsák pénz volt az a pár darab kis fém…ráadásul még klón is.

Szívás-ellenállásban kb ott van csak tudsz szélesebben tekerni bele​:smiling_face:

1 kedvelés

A pin-eket tudtam csak valami berögződés miatt nem gondoltam, hogy a külső légnyílás fix…pedig már ránézve is a napnál világosabb :grin:

Értem! Köszi :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Tőlem pedig neked köszi a homályból való megvilágosodást :+1::wink:

Ettől egyébként jó a dvarw, valamiért nálam is mindig visszatérő, de ha fontos a pontos, vagy inkább egyszerű levegő állítás, nem ő lesz a te kedvenced

4 kedvelés

Még jó hogy dvarwozunk itt, mert nem találtam sehol sem az új pineket, nem kidobtam a kukába. :rofl:

De kitúrtam, mégiscsak 10 júró…

Megyünk feléd kukásnak, ki tudja mi van még ott :joy:

Én nem dobok ki semmit :rofl::rofl::rofl:hozzám hiába is jönnétek :rofl::rofl:

Most őszintén @Donat ,azt kidobni??Még csak most jön meg az íze :heart_eyes:

1 kedvelés