Vegyél 1.5-öt, és meséld majd el milyen. ![]()
Na igen, kinek mi a hangos. Lehet maradt ĂșszĂĄs utĂĄn egy kis vĂz a fĂŒledbenâ![]()
![]()
Egyébként hasonló mennyiségre szerintem mint Donåtnål. Mondjuk mennyiségre nålam se megy bele több, csak hosszabbra hagyom és visszahajtogatom
Ha veszek bĂĄrmit az jelen ĂĄllĂĄs szerint Ășgy Ă©rzem a dvarw leszâŠ17-18 watt körĂŒli mtl-re. BĂzom benne, hogy a levegĆt precĂzen, fokozatmentesen lehet adagolni Ă©s elzĂĄrva teljesen lĂ©gĂĄramlĂĄsmentes, bĂĄrmilyen erĆsen szĂvom.
Bocsi, lehet rosszul Ă©rtelmezem, Ă©s nem a dvarwrĂłl beszĂ©lsz, de a dvarwon nincs kĂŒlsĆ levegĆallitasi lehetĆsĂ©g
Na, most beugrott a milliószor låtott kép és SOHA fel sem tƱnt ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akkor csak a kis bizbaszokkal lehet ĂĄllĂtaniâŠmost fogtam fel ![]()
![]()
![]()
![]()
MentsĂ©gemre szĂłljon, hogy az uccsĂł dvarw-om ĂĄllĂthatĂł volt
Dvarw-K
Ăs atomjaira kell szedni a cserĂ©hezâŠesetleg egy bĂĄjka? ![]()
Abban menet közben is lehet cserĂ©lni pintâŠezaz Ășjabb pont a bĂĄjkĂĄnĂĄl. ![]()
Mindig ugyanaz a vége ![]()
K,Ă©s E kĂvƱlrĆl ĂĄllĂthatĂł csak abbĂłl a szĂ©riĂĄbĂłlâ
itt fix 1.2 pinnel érkezik amit tudsz cserélni,de minek ha jó ? ![]()
Nekem a 3x0.6-os vĂĄlt be. Mondjuk azt ĂrtĂĄk, hogy 1.0 összesen, de az nem tudom hogy jön ki nekik ![]()
Ăn is most rendeltem extra pineket, egy zsĂĄk pĂ©nz volt az a pĂĄr darab kis fĂ©mâŠrĂĄadĂĄsul mĂ©g klĂłn is.
SzĂvĂĄs-ellenĂĄllĂĄsban kb ott van csak tudsz szĂ©lesebben tekerni beleâ![]()
A pin-eket tudtam csak valami berögzĆdĂ©s miatt nem gondoltam, hogy a kĂŒlsĆ lĂ©gnyĂlĂĄs fixâŠpedig mĂĄr rĂĄnĂ©zve is a napnĂĄl vilĂĄgosabb ![]()
Ărtem! Köszi ![]()
TĆlem pedig neked köszi a homĂĄlybĂłl valĂł megvilĂĄgosodĂĄst ![]()
![]()
EttĆl egyĂ©bkĂ©nt jĂł a dvarw, valamiĂ©rt nĂĄlam is mindig visszatĂ©rĆ, de ha fontos a pontos, vagy inkĂĄbb egyszerƱ levegĆ ĂĄllĂtĂĄs, nem Ć lesz a te kedvenced
MĂ©g jĂł hogy dvarwozunk itt, mert nem talĂĄltam sehol sem az Ășj pineket, nem kidobtam a kukĂĄba. ![]()
De kitĂșrtam, mĂ©giscsak 10 jĂșrĂłâŠ
MegyĂŒnk felĂ©d kukĂĄsnak, ki tudja mi van mĂ©g ott ![]()
Ăn nem dobok ki semmit ![]()
![]()
hozzåm hiåba is jönnétek ![]()
![]()
Most ĆszintĂ©n @Donat ,azt kidobni??MĂ©g csak most jön meg az Ăze ![]()