Vegyél 1.5-öt, és meséld majd el milyen.
Na igen, kinek mi a hangos. Lehet maradt úszás után egy kis víz a füledben
Egyébként hasonló mennyiségre szerintem mint Donátnál. Mondjuk mennyiségre nálam se megy bele több, csak hosszabbra hagyom és visszahajtogatom
Ha veszek bármit az jelen állás szerint úgy érzem a dvarw lesz…17-18 watt körüli mtl-re. Bízom benne, hogy a levegőt precízen, fokozatmentesen lehet adagolni és elzárva teljesen légáramlásmentes, bármilyen erősen szívom.
Bocsi, lehet rosszul értelmezem, és nem a dvarwról beszélsz, de a dvarwon nincs külső levegőallitasi lehetőség
Na, most beugrott a milliószor látott kép és SOHA fel sem tűnt Akkor csak a kis bizbaszokkal lehet állítani…most fogtam fel
Mentségemre szóljon, hogy az uccsó dvarw-om állítható volt Dvarw-K
És atomjaira kell szedni a cseréhez…esetleg egy bájka?
Abban menet közben is lehet cserélni pint…ezaz újabb pont a bájkánál.
Mindig ugyanaz a vége
K,és E kívűlről állítható csak abból a szériábólitt fix 1.2 pinnel érkezik amit tudsz cserélni,de minek ha jó ?
Nekem a 3x0.6-os vált be. Mondjuk azt írták, hogy 1.0 összesen, de az nem tudom hogy jön ki nekik
Én is most rendeltem extra pineket, egy zsák pénz volt az a pár darab kis fém…ráadásul még klón is.
Szívás-ellenállásban kb ott van csak tudsz szélesebben tekerni bele
A pin-eket tudtam csak valami berögződés miatt nem gondoltam, hogy a külső légnyílás fix…pedig már ránézve is a napnál világosabb
Értem! Köszi
Tőlem pedig neked köszi a homályból való megvilágosodást
Ettől egyébként jó a dvarw, valamiért nálam is mindig visszatérő, de ha fontos a pontos, vagy inkább egyszerű levegő állítás, nem ő lesz a te kedvenced
Még jó hogy dvarwozunk itt, mert nem találtam sehol sem az új pineket, nem kidobtam a kukába.
De kitúrtam, mégiscsak 10 júró…
Megyünk feléd kukásnak, ki tudja mi van még ott
Én nem dobok ki semmit hozzám hiába is jönnétek
Most őszintén @Donat ,azt kidobni??Még csak most jön meg az íze