Aztán meg megveszed és csak borulnak jobbra, balra.
A farmer zsebben tök jól elvannak
Na jó, de én melegítőben vagyok egész nap.
Sportoló?
Nem, homeoffice programozó.
Mackó nadrág+bőr öv.Praktikus viseletBele tűzöd a modokat.
Perverzül hangzik, inkább maradok az íróasztalnál.
Nem lett kicsit fejnehéz?
Egyébként gratula, világít, mint Salamon töke.
Nem érzem annak,könnyű mint egy pico még így is ,ing zsebbe való
hááát, +28k-ért tudjon már többet. Nem teszteltem byka-t, viszont most beugrott, hogy a számos dicséretben nem-e játszik nagymértékben közre a dna használat előnye
Azt nem tudom,mert ez az első dna modom de picon, asmoduson ,obs modokon is hozta azt amit elvártam tőle,azok pedig nem egy nagy volumenű modok.
ne értsd félre, én nem vitatom a tapasztalatokat…ennyi ember nem tévedhet. Csak a véleményezők egy főre jutó dna aránya inkább 1 mintsem zéró…emiatt vetődött fel a gondolat. De jó tudni a pozitív választ.
Én a bájkát első sorban nem a kirobbanó ízhatás miatt szeretem, sok jó tank van a piacon, lehet jó pár meg is veri ízben, nem tudom, szóval nálam biztos nem ez a helyzet.
Dna-m volt, nekem semmi extrát nem adott, igaz nem is állítgattam egy percet sem…így már nincsen.
Nekem byka a klón stratumon, coolfire z80-on és Danin is jó! Legfeljebb kicsit nagyobb Watt kell neki. De ez gondolom abból is adódik, hogy kicsit mást mérnek a modok
Akkor én nagyon vakvágányon voltam…mert az eddigi hsz-okból az “íze” tette vonzóvá számomra. Az meg már, hogy th-s vagy levegős, stb már modell függő.
Egyébként a dovpok is nagyon jók budget mod létükre, az amibition mods is még az elmegy kategória, így ahogy emlékszem az alap beállításokkal a dna sem volt jobb, mint egy dovpo. Bár lehet tévedek…
Nem azt mondtam, hogy rossz, csak azt, hogy sok jó van rajta kívül, de ez már tényleg annyira szubjektív, hogy tessék megvenni mindent és kipróbálni.
ezt nekem?