Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Aztán meg megveszed és csak borulnak jobbra, balra. :grin:

A farmer zsebben tök jól elvannak

2 kedvelés

Na jó, de én melegítőben vagyok egész nap. :rofl:

1 kedvelés

Sportoló?:joy::joy:

Nem, homeoffice programozó. :grin:

2 kedvelés

Mackó nadrág+bőr öv.Praktikus viselet​:joy::joy:Bele tűzöd a modokat.:joy::joy:

Perverzül hangzik, inkább maradok az íróasztalnál. :sweat_smile:

Mikor mihez van kedvem. :grin:

10 kedvelés

Kíváncsi vagyok hozza e amit kell egy dna 60 lapka​:smiling_face:

8 kedvelés

Nem lett kicsit fejnehéz? :thinking:

Egyébként gratula, világít, mint Salamon töke. :ok_hand:

Nem érzem annak,könnyű mint egy pico még így is ,ing zsebbe való :grin:

3 kedvelés

hááát, +28k-ért tudjon már többet. Nem teszteltem byka-t, viszont most beugrott, hogy a számos dicséretben nem-e játszik nagymértékben közre a dna használat előnye :thinking:

1 kedvelés

Azt nem tudom,mert ez az első dna modom de picon, asmoduson ,obs modokon is hozta azt amit elvártam tőle,azok pedig nem egy nagy volumenű modok.

2 kedvelés

ne értsd félre, én nem vitatom a tapasztalatokat…ennyi ember nem tévedhet. Csak a véleményezők egy főre jutó dna aránya inkább 1 mintsem zéró…emiatt vetődött fel a gondolat. De jó tudni a pozitív választ.

1 kedvelés

Én a bájkát első sorban nem a kirobbanó ízhatás miatt szeretem, sok jó tank van a piacon, lehet jó pár meg is veri ízben, nem tudom, szóval nálam biztos nem ez a helyzet.

Dna-m volt, nekem semmi extrát nem adott, igaz nem is állítgattam egy percet sem…így már nincsen. :grin:

2 kedvelés

Nekem byka a klón stratumon, coolfire z80-on és Danin is jó! Legfeljebb kicsit nagyobb Watt kell neki. De ez gondolom abból is adódik, hogy kicsit mást mérnek a modok

2 kedvelés

Akkor én nagyon vakvágányon voltam…mert az eddigi hsz-okból az “íze” tette vonzóvá számomra. Az meg már, hogy th-s vagy levegős, stb már modell függő.

2 kedvelés

Egyébként a dovpok is nagyon jók budget mod létükre, az amibition mods is még az elmegy kategória, így ahogy emlékszem az alap beállításokkal a dna sem volt jobb, mint egy dovpo. Bár lehet tévedek…

1 kedvelés

Nem azt mondtam, hogy rossz, csak azt, hogy sok jó van rajta kívül, de ez már tényleg annyira szubjektív, hogy tessék megvenni mindent és kipróbálni. :grin:

ezt nekem? :joy: :joy: :joy: