Ăr Ă©rtĂ©kben biztos ver mindent is! Ez az a tank ami ha nem is lenne anyira jĂł mint amennyire nagyon jĂł! Akkor is azt mondanĂĄm, hogy Dram IV, Bay-ka V9 tĂșlĂĄrazott kacatok! Kanyarba nincsenek!
Ă©s mĂĄr Ălyen is van..
Eleve némi figyelmet igényel az alul töltés miatt. Hogy aztån az 30 vagy 40 måsodperc a töltés maga, nekem mår édes mindegy
Dvarw sincs hozzå képest sehol..
Hogy Ćszinte legyek igazad van
szĂvom egyiket a mĂĄsik utĂĄn deâŠ..a Diplomat megvett kilĂłra engemâ
pedig nem vagyok könnyƱ alkat
VĂĄrom mĂĄr hozzĂĄ a kiegĂ©szĂtĆketâŠ
Modot kell vennem mert nincs..
Van egy pico plusom arra råférne
Milyen kiegĂ©szĂtĆk jönnek hozzĂĄ?
Harangok.BelsĆ afc-Ă©k Ă©s kĂŒlön lehet majd kapni decket isâŠhasonlĂłan mint az 1000Ă©veshez..
Részben igaz! 20euro 20euro. De az mégis csak hazånk fia!+vödörrel töltöm vezetés közben! Nålam sajna az a legfontosabb!
Egy alsĂł töltĂ©s nem egyszerĂŒbb mint egy felsĆtöltĂ©s..de kinek mi..nekem a byka megy vezetĂ©s közben.
HĂĄt a DvarwnĂĄl egyszerƱbb mĂ©g mindĂg nincs. Ăr Ă©rtĂ©kben, hasznĂĄlhatĂłsĂĄgban nem mostanĂĄban lökik le a dobogĂłrĂłl! Ugyan Ășgy mint a Danit! Ăzben, gĆzben lehet hangoskodni. Kövezzen meg bĂĄrki nincs olyan kĂŒlönbsĂ©g RTA-k között!
Nekem nem ez a véleményem..
Nekem sem. A dvarw nekem sehol nem volt Ăzben a diplomathoz vagy pio hoz kĂ©pest, sĆt, talĂĄn csak az ares 2-nĂ©l volt jobb.
De ugye nem vagyunk egyformĂĄk,kinek mi
Ez a szĂ©p ebben! Mindenki mĂĄshogy Ă©rzi! Egy biztos. A mai több milliĂł vaper közĂŒl mi vagyunk a legkevesebben. De a szĂł szoros Ă©rtelmĂ©ben mi. SzĂłval vaperek milliĂłinak megfelenek az elfek, a melo tankok sorolhatnĂĄm a pĂĄr eurĂłs kĂ©zsĂ©geket. A mi vĂ©lemĂ©nyĂŒnk a legkevesebb! MondhatnĂĄnk a lĆtĂ©ri kutyĂĄt nem Ă©rdekli.
Nem is a lĆtĂ©ri kutyĂĄknak szĂĄnjuk a vĂ©lemĂ©nyĂŒnket Akik itt vannak Ă©s el is olvassĂĄk, azokat valĂłszĂnƱleg Ă©rdekli. Ez a fĂłrum nekik szĂłl
Ă©s persze mindenki csak a sajĂĄt szubjektĂv vĂ©lemĂ©nyĂ©t tudja leirni, ami nem kell hogy mindenkinĂ©l ugyanaz legyen.
Ăn is Ăgy gondolom de szeretek hablatyolni veletek elmondom a vĂ©lemĂ©nyem,hogy adtok -e rĂĄ az mĂĄr nem az Ă©n dolgom de valahogy elĆbb ĂștĂłbb mĂ©g a velem egyet nem Ă©rtĆ kezĂ©ben is feltƱnik az ĂĄltalam javasolt rta..vagy mod..
Sajna nincs nagy vĂĄlasztĂĄsunk! Ăves szinten kiadnak max. 5-10 RTA-t. Akkor lenne jĂł vilĂĄgunk ha nem lĂĄtnĂĄl mĂĄsnĂĄl olyat mind ami neked is feltöri a mododat!
Pontosan. Ăs ahogy szegĂ©ny @Bishop is majdnem hogy rĂĄm tukmĂĄlta, hogy prĂłbĂĄljam mĂĄr ki a piot, Ă©s milyen jĂł, hogy nem hagyta magĂĄt lebeszĂ©lni arrĂłl, hogy kölcsön adjon egyet
Te se vagy semmi rå beszéltél az 1.5 pióra pedig én az 1-est se szeretem nagyon