Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ár Ă©rtĂ©kben biztos ver mindent is! Ez az a tank ami ha nem is lenne anyira jĂł mint amennyire nagyon jĂł! Akkor is azt mondanĂĄm, hogy Dram IV, Bay-ka V9 tĂșlĂĄrazott kacatok! Kanyarba nincsenek!

és mår ílyen is van..

Eleve némi figyelmet igényel az alul töltés miatt. Hogy aztån az 30 vagy 40 måsodperc a töltés maga, nekem mår édes mindegy :woman_shrugging::blush:

5 kedvelés

Dvarw sincs hozzå képest sehol.. :slightly_smiling_face:

Hogy Ƒszinte legyek :thinking: igazad van :grin:szĂ­vom egyiket a mĂĄsik utĂĄn de
..a Diplomat megvett kilĂłra engem​:smiling_face:pedig nem vagyok könnyƱ alkat :winking_face_with_tongue:

2 kedvelés

VĂĄrom mĂĄr hozzĂĄ a kiegĂ©szĂ­tƑket

Modot kell vennem mert nincs..

1 kedvelés

Van egy pico plusom arra råférne :grin::rofl::rofl:

Milyen kiegĂ©szĂ­tƑk jönnek hozzĂĄ?

1 kedvelés

Harangok.BelsƑ afc-Ă©k Ă©s kĂŒlön lehet majd kapni decket is
hasonlĂłan mint az 1000Ă©veshez..

1 kedvelés

Részben igaz! 20euro 20euro. De az mégis csak hazånk fia!+vödörrel töltöm vezetés közben! :grin: Nålam sajna az a legfontosabb!

1 kedvelés

Egy alsĂł töltĂ©s nem egyszerĂŒbb mint egy felsƑtöltĂ©s..de kinek mi..nekem a byka megy vezetĂ©s közben.

2 kedvelés

HĂĄt a DvarwnĂĄl egyszerƱbb mĂ©g mindĂ­g nincs. Ár Ă©rtĂ©kben, hasznĂĄlhatĂłsĂĄgban nem mostanĂĄban lökik le a dobogĂłrĂłl! Ugyan Ășgy mint a Danit! Ízben, gƑzben lehet hangoskodni. Kövezzen meg bĂĄrki nincs olyan kĂŒlönbsĂ©g RTA-k között!

3 kedvelés

Nekem nem ez a véleményem..

1 kedvelés

Nekem sem. A dvarw nekem sehol nem volt Ă­zben a diplomathoz vagy pio hoz kĂ©pest, sƑt, talĂĄn csak az ares 2-nĂ©l volt jobb.
De ugye nem vagyunk egyformĂĄk,kinek mi :blush:

4 kedvelés

Ez a szĂ©p ebben! Mindenki mĂĄshogy Ă©rzi! Egy biztos. A mai több milliĂł vaper közĂŒl mi vagyunk a legkevesebben. De a szĂł szoros Ă©rtelmĂ©ben mi. SzĂłval vaperek milliĂłinak megfelenek az elfek, a melo tankok sorolhatnĂĄm a pĂĄr eurĂłs kĂ©zsĂ©geket. A mi vĂ©lemĂ©nyĂŒnk a legkevesebb! MondhatnĂĄnk a lƑtĂ©ri kutyĂĄt nem Ă©rdekli.

1 kedvelés

Nem is a lƑtĂ©ri kutyĂĄknak szĂĄnjuk a vĂ©lemĂ©nyĂŒnket :blush: Akik itt vannak Ă©s el is olvassĂĄk, azokat valĂłszĂ­nƱleg Ă©rdekli. Ez a fĂłrum nekik szĂłl :blush: Ă©s persze mindenki csak a sajĂĄt szubjektĂ­v vĂ©lemĂ©nyĂ©t tudja leirni, ami nem kell hogy mindenkinĂ©l ugyanaz legyen.

3 kedvelés

Én is Ă­gy gondolom de szeretek hablatyolni veletek elmondom a vĂ©lemĂ©nyem,hogy adtok -e rĂĄ az mĂĄr nem az Ă©n dolgom de valahogy elƑbb ĂștĂłbb mĂ©g a velem egyet nem Ă©rtƑ kezĂ©ben is feltƱnik az ĂĄltalam javasolt rta..vagy mod.. :man_shrugging:

6 kedvelés

Sajna nincs nagy vĂĄlasztĂĄsunk! Éves szinten kiadnak max. 5-10 RTA-t. Akkor lenne jĂł vilĂĄgunk ha nem lĂĄtnĂĄl mĂĄsnĂĄl olyat mind ami neked is feltöri a mododat! :laughing:

Pontosan. És ahogy szegĂ©ny @Bishop is majdnem hogy rĂĄm tukmĂĄlta, hogy prĂłbĂĄljam mĂĄr ki a piot, Ă©s milyen jĂł, hogy nem hagyta magĂĄt lebeszĂ©lni arrĂłl, hogy kölcsön adjon egyet :joy::hugs:

3 kedvelés

Te se vagy semmi rå beszéltél az 1.5 pióra pedig én az 1-est se szeretem nagyon :slightly_smiling_face: