Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Köszönöm @nbukta77 Norbi a közremĂŒkƑdĂ©st, megĂ©rkezett az elcigart polygon rendben.

8 Likes

Akkor rendben. Szep. Gratula.

1 Like

Nem csĂșnya! :grin:

1 Like

Piff apukĂĄm ez oda@! Letisztult forma, hĂĄt ja! Gratula hozzĂĄ IstvĂĄnom!

Majd az idƑ eldönti mennyit Ă©r a forma. :sweat_smile:

1 Like

Azert elegedett vagy? Erre szamitottal? En izgultam, hogy rendben oda erjen, nehogy elkeveredjen.

1 Like

Hmmm, Ă©n is ezen agyaltam, az biztos, hogy a dani mini ezĂ©rt az ĂĄrĂ©rt szerintem nagyobbat ĂŒt, van rajta pĂĄr mikrokarc, ezĂ©rt is volt ilyen “olcsó”, azt hiszem objektĂ­ven az ĂĄrĂĄt nem Ă©ri meg, ha a dicodes Ă©s delrin kombĂłt nĂ©zem, akkor meg igen. MĂ©rete tökĂ©letes, akkora mint a mini, csak 5mm hosszabb, tapintĂĄsa kellemes, selymesen puha, aksifedĂ©l agyfasz, kicsit fingerprint magnet, Ă©s szerintem a felĂŒlet igazi karcgyƱjtƑ lesz.

De ja, egyébként igen. :sweat_smile:

4 Likes

Frankó gratulålok! Remélem nem karcolódik..

1 Like

TĂĄbla festĂ©ket neki a strapaban bĂ­rja​:rofl: . JĂłl nĂ©z ki

1 Like

Biztosan fog, mert ez mĂĄr a felĂŒleten Ă©rzƑdik, nem elĂ©g kemĂ©ny, hanem selymes. Ha Ășgy forgatom a fĂ©nyben, akkor mĂĄr most is lĂĄtszik egy.

Lehet idƑnkĂ©nt nekiesek valami nagyon finom csiszolĂłpapĂ­rral, de egyelƑre lszarom, jĂłvanazĂșgy.

51 bejegyzĂ©st Ășj tĂ©mĂĄra osztott fel: Mit vegyek? BetekintĂ©s az internet bugyraiba

Mondanám hogy kis “aranyos” :slight_smile:

@Janos_Groszeibl Ă©s @Elek_Segits ha mĂ©g van egy kis “aprĂłtok” rĂĄszorni a BB-re.
Ez a Mini veri a V2t. Most jött meg az olaszoktól az AFC az 1mm- essel valami félelmetes :slight_smile:

Tisztelettel

6 Likes

:grin:

10 Likes

Bro Yes GIF by Ruka Hore

1 Like

Szépek Gratulålok!

Köszi!Átgondolom
(persze) :slightly_smiling_face:

1 Like

Köszönöm :smiling_face:nehezen de megérkeztek mindketten :joy:
4mm-rel nagyobb mint a penon :smiling_face:
Kicsi de tolja a Steam Train Railroad-ot :grin:
KĂłla-citrom ha valaki ilyet keres :winking_face_with_tongue:

1 Like

Yess :grin: de mĂĄn van

1 Like

MeggyĂŒtt a hadsereg :+1::grin: köszi @anon75939458 @Szabolcs_Barna a közbenjĂĄrĂĄst, intĂ©zĂ©st, stb.

10 Likes

Dwarvok beelesitve a holnapi pecara,ugyhogy most elokerult a “vashölgy”:smiling_face_with_sunglasses:

9 Likes