Köszönöm @nbukta77 Norbi a közremĂŒkĆdĂ©st, megĂ©rkezett az elcigart polygon rendben.
Akkor rendben. Szep. Gratula.
Nem csĂșnya! ![]()
Piff apukĂĄm ez oda@! Letisztult forma, hĂĄt ja! Gratula hozzĂĄ IstvĂĄnom!
Majd az idĆ eldönti mennyit Ă©r a forma. ![]()
Azert elegedett vagy? Erre szamitottal? En izgultam, hogy rendben oda erjen, nehogy elkeveredjen.
Hmmm, Ă©n is ezen agyaltam, az biztos, hogy a dani mini ezĂ©rt az ĂĄrĂ©rt szerintem nagyobbat ĂŒt, van rajta pĂĄr mikrokarc, ezĂ©rt is volt ilyen âolcsĂłâ, azt hiszem objektĂven az ĂĄrĂĄt nem Ă©ri meg, ha a dicodes Ă©s delrin kombĂłt nĂ©zem, akkor meg igen. MĂ©rete tökĂ©letes, akkora mint a mini, csak 5mm hosszabb, tapintĂĄsa kellemes, selymesen puha, aksifedĂ©l agyfasz, kicsit fingerprint magnet, Ă©s szerintem a felĂŒlet igazi karcgyƱjtĆ lesz.
De ja, egyébként igen. ![]()
Frankó gratulålok! Remélem nem karcolódik..
TĂĄbla festĂ©ket neki a strapaban bĂrjaâ
. Jól néz ki
Biztosan fog, mert ez mĂĄr a felĂŒleten Ă©rzĆdik, nem elĂ©g kemĂ©ny, hanem selymes. Ha Ășgy forgatom a fĂ©nyben, akkor mĂĄr most is lĂĄtszik egy.
Lehet idĆnkĂ©nt nekiesek valami nagyon finom csiszolĂłpapĂrral, de egyelĆre lszarom, jĂłvanazĂșgy.
51 bejegyzĂ©st Ășj tĂ©mĂĄra osztott fel: Mit vegyek? BetekintĂ©s az internet bugyraiba
MondanĂĄm hogy kis âaranyosâ ![]()
@Janos_Groszeibl Ă©s @Elek_Segits ha mĂ©g van egy kis âaprĂłtokâ rĂĄszorni a BB-re.
Ez a Mini veri a V2t. Most jött meg az olaszoktól az AFC az 1mm- essel valami félelmetes ![]()
Tisztelettel

Szépek Gratulålok!
Köszi!ĂtgondolomâŠ(persze) ![]()
Köszönöm
nehezen de megérkeztek mindketten ![]()
4mm-rel nagyobb mint a penon ![]()
Kicsi de tolja a Steam Train Railroad-ot ![]()
KĂłla-citrom ha valaki ilyet keres ![]()
Yess
de mĂĄn van
MeggyĂŒtt a hadsereg ![]()
köszi @anon75939458 @Szabolcs_Barna a közbenjåråst, intézést, stb.