Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Hasznalom mind kettot. Az egyikben nekem szinte mindig mogyoro van. Nekem nagyon hozza a mogyoros lotyiket. A masikban egy savanykasabb gorogdinnye.

4 kedvelés

Nem fényezem mert nem kell,van aki szereti van aki nem :smiling_face:ez ilyen egyszerű,de mégis mindenkinél lapul vagy lapult egy darab belőle :joy::joy::joy:

2 kedvelés

Szerintem hagyjuk rá a döntést, hogy neki mi a jó! Meggondolta magát, ennyi. Én is gyakran vagyok így :blush:

4 kedvelés

Én rá hagyom…csak volt véleményem amit leírtam. A döntés úgyis az övé.

A nagy szent grál keresés​:blush::wink:
Asszem nincs olyan, csak vannak nagyon jók. Az egyik nagyon jó a dwarv. Már akiknek :sweat_smile:

2 kedvelés

Egyetlen egyszer a brunhilde is volt a "legjobb":joy::joy::joy:

1 kedvelés

Persze. A velemeny az mindig szubjektiv , mint a szepseg. Kinek mi.

3 kedvelés

Nagyon oda voltam érte, amíg nem egy nap 6x tekertem meg a dryhitelés miatt.
Nagyon akartam szeretni :blush:

1 kedvelés

Én is próbálkoztam vele becsülettel, de csak egyetlen egyszer sikerült tökéletesre. Többet nem :thinking: aztán feladtam. Na ennyit róla :blush::joy:

2 kedvelés

Én most th keresésben vagyok mióta a nikkelről le kellett mondanom. Várom nagyon a K-d huzalt :blush:

Jó a Dwarv. Nálam mindig visszatérő kazán volt. A mostanit kaptam, de ez már itt marad örökre. Szeretem, mert jó ízt ad, és emlékeztet egy csodás emberre. :blush:

Jut eszembe, megtekertem a Milleniumot. Ez is jól hozza amit kell. :yum:

6 kedvelés

Nagyon szep ez a piros mini.

Élőben vadítóbb. És még a Sirussal az árnyalatuk is ugyanaz. :blush:

9 kedvelés

Még azokkal a Cthulhu Hastur driptippekkel sem a legjobb Ízűek azok a Dvarwok? Én dohányoson kívül még mást nem is szívtam belőlük. Talán egyszer meg kellene kóstolnom valami savanyút is, csak attól félek, hogy tejsavon és hangyasavon kívül mást nem tudnak arra felhasználni, lásd Dampflion. Az meg marja a torkomat. A túl édesekhez csak az M-type hozzáadása nálam eddig az egyetlen ötlet, mert az keserű, mint a kinin, vagy a gintonik.

A bal oldalt tauren elite pro van?:sweat_smile:
Szép rta, nézegettem őket.

En az ilyen szukebb driptippeket szeretem. Nem mondom, hogy nem jok az izzek csak azt, hogy a gtr- t nem eri utol.

Ès ha minden igaz,lesz egy teszt róla Kingától. :slightly_smiling_face:
Én már nagyon várom.

1 kedvelés

Én is, szimpatikus kazán.

1 kedvelés

Meglepő tapasztalatom volt vele nekem is, ugyanis egyelőre még csak 1 (Cthulhu szopóka ) van. (Egyik Bájkához sem kaptam eredetit, így azokon mindig cserélődött a driptip idáig. ) Hirtelen olyan erős íze lett tőle a By-ka V8-nak, hogy azt hittem a V7 - et rosszul tekertem meg. Aztán megcseréltem a driptipeket, és megint csak az lett a jobb, amelyiken az a vékony hosszú volt. Még azon is úgy lehet több múlik, mint a tekerésen. Csak sajnos nekem nincsen még sok egyforma szopókám, hogy végigpróbáljam.

Számomra rejtvény volt ennek a 3 betűnek a megfejtése. Taifunom, Kaifunom soha nem volt, ezért azt nem tudhatom, milyenek azok?

1 kedvelés