Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Igen, az. :blush: Hamar “betörhetƑ”, egyszerƱ kis csoda. MĂ©g van amit kiprĂłbĂĄlok vele, mert elmaradt, aztĂĄn ahogy @John Ă­rta, jön a teszt. :blush:

6 Likes

Szépnapot!
Viszonylag “zöldfĂŒlĆ±â€ Vaperina tag vagyok, Ă©s a csendesebb, megfigyelƑ tĂ­pus, de engedelmetekkel most megosztok 2 kĂ©pet, hogy erƑsĂ­tsem a Tauren-t kedvelƑk/beszerezni vĂĄgyĂłk klubjĂĄt, ha idƑm engedi, Ă©s van rĂĄ igĂ©ny, szĂ­vesen Ă­rok pĂĄr sort, hogy nĂĄlam hogy szerepel :slight_smile:

10 Likes

Szia​:smiling_face:ahoz kĂ©pest hogy “zöldfĂŒlĆ±â€ :joy:azĂ©rt van ott minden :grin:

3 Likes

Szia MĂĄriĂł. Engem az a lĂĄdika jobban izgatna.
MegmutiznĂĄd közelebbrƑl? Meg egy forrĂĄst is kĂ©rlek :blush:

2 Likes

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj0pOjNya7-AhUoj2gJHXNpBykYABAMGgJ3Zg&ohost=www.google.com&cid=CAESbOD2yUiskrBwlRLSQ3HBRVJQNcWgkWy-WNE1Yv5V2vbKh3uiI_OOq6ecHVCMdvxZ09YUUTSyH7yYkwhjb__dOsYxUoJ3j8bY58gwBCXurXTGj4LLtLg0OquktVWMDYlfjNvP7od4X1rozAXVxw&sig=AOD64_1Tg_T0RIo6_Pb_-2aHQGpAaji99g&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwj0j-DNya7-AhVigf0HHZiwDNQQ9aACKAB6BAgDED0&adurl=

4 Likes

Ez elég kicsike :thinking: de hasonló

Szervusz Bea!
Ha hazaérek, szívesen lövök pår képet róla :wink:

Addig is dobok egy linket, parancsolj kérlek:

7 Likes

Szia, engem érdekelne köszönöm.
Csak ha jĂł talĂĄljĂĄk egy beszerzĂ©si forrĂĄst​:sweat_smile:

1 Like

Ez tetszik, beleférnének a cuccaim, köszi :smiling_face_with_three_hearts:
A jövƑ havi keretbƑl lehet beruhĂĄzok egy ilyenre :hugs:

1 Like

És mĂ©g minibudit is talĂĄltam​:rofl: Hogyan is Ă©lhettem eddig nĂ©lkĂŒle?:face_holding_back_tears:

2 Likes

Parancsolj, ha jĂłl lĂĄtom, mĂ©g elĂ©rhetƑ a termĂ©k :slight_smile:

3 Likes

Köszi, de én az rta-ra gondoltam.
Megvårom kinga tesztjét, és lehet beszerzek eggyet.

1 Like

Ma nyugodt vagyok Ă­gy Rose 3

7 Likes

Csillog villog.

Még gyåri nem volt polír..

MacerĂĄs, hogy nyugodtnak kell lenni hozzĂĄ? :blush:

Nagyon

Illik ehhez a modhoz! JĂłl nĂ©znek ki egyĂŒtt :blush::+1:

3 Likes

Csak vigyåzni kell mert ha råszorul (mert rå fog) marha nehéz le venni mert nincs hely megfogni..öröm az élet.. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Sbs fun. :rofl: