Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ataman v6? :thinking:

Vape Systems V6…

1 kedvelés

Na megnézem. Kellene egy mert az ember megint lenyúlt egy dwarvot, azt többet nem veszek. Vegyen magának. Aztán még én költök sokat​:rofl:

2 kedvelés

https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-v6-vintage-edition-full-kit-clone/
ez…

1 kedvelés

Ez is tetszik, ha azt mondod jó is akkor várakozok​:smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

Nekem jó @Peva71 -nek és @Zolika -nak nem tetszett…ha úgy döntesz kell szólj elküldöm a pénzt meg elküldöd Kingának.

5 kedvelés

:grinning: Tessék, itt vannak az aktuális asztallakóim. Ezek csak azok, amiket mostanában használtam/használok. A többiek kint pihennek a műhelyben, mert a párom türelmének is vannak határai…

A likvidek viszont már egy másik kis szekrényt borítanak be kéztávolságban. De hogy ennyit beszéltünk erről, ma rendet fogok rakni, hogy legyen végre hely is home office munkahelyemen, ne csak a hobbi.

7 kedvelés

Ez igen ganajturó ritka darab gratulálok!

Valóban jó anyag,ez a DC Pistachio​:blush:

7 kedvelés

Kezdő vaper vagyok igy most próbálom ki először ezt a lapos huzalt Mtl-ben hatalmas gőzt csínál…:slightly_smiling_face: teszík…
2.5mag 6-vagy7 tekerés…1.35ohm jóóó:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Diplomat megérkezett, köszi @Zolika. Bár még nem fizettem érte :thinking::joy:
Fürdő megvolt, próba indul :blush:
Szép, az biztos! A töltése nem lesz a kedvenc időtöltésem, de mivel viszonylag nagy, nem is hiszem, hogy gyakran kell.
Remélem szobatiszta lesz :blush::joy:

2 kedvelés

Gyönyörű gratulálok!Mi a gond a gyári dip tip-el?

2 kedvelés

Nem szeretem a fémet, na meg a formája. Felfelé szélesedik :thinking::roll_eyes:

a ming is felfelé széles mondjuk pom… :slightly_smiling_face:

A ming mint váza?! :blush::joy: nincs is olyanom, valahogy nekem nem áll szájra. Na ezt jól leirtam, de ez van :blush::joy:

1 kedvelés

Ja milla bocs kezdő vagyok…már be égett ez a ming… :joy:

Igen, a milla is, de más…:woman_shrugging:
Nekem nem jön be

2 kedvelés

:man_shrugging: rendben Nővel elvből nem vitatkozom…

1 kedvelés

Na, Zolika lepasszolta? Véperkörfogás. :sweat_smile:

3 kedvelés

Nem tudom mi bajod, mindenki azt vesz a szájába, ami jól esik. :grin: