Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Pedig az ilyen-olyan életképek jók szoktak lenni. :slightly_smiling_face:

Az már durva annyi mod és tank … :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nagyon korrekt az pipeline matrica az elszívócsövön! Nem is lehettél volna következetesebb! :joy: Először meg sem értettem…

Szégyellem is magam, és holnapra el is teszek onnan négy tankot. :face_with_hand_over_mouth: A párom épp most takarította el a keverőgépem a konyhából (már unta nézni), pedig még lenne mit bekevernem… Neki amúgy több esze van nálam, nem bagózik sem analóg, sem elektronikusan, de elnézi a hobbimat szerencsére.

2 kedvelés

Még nem láttam annyi modot és tankot egyben kár hogy nincs kép… :man_shrugging:

2 kedvelés

Nézzél körbe magad körül…

1 kedvelés

Nem annyim van… :man_shrugging: :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Oké, mod nincs annyi, de ha 3 tank = 1 mod, akkor máris helyben vagyunk. :sweat_smile:

hát nem mondanám meg miből mennyi de egyben akkor sem láttam fényképen…

1 kedvelés

Hát egyszer összerakhatnál egy csopi képet, hátha van valami amit még nem láttunk és biztosan nem is kell nekünk sosem. :grin:

Tudom nem férne el egy képen, panoráma képen viszont… :joy:

Van még pár darab …egyszer próbáltam de meguntam a pakolást…

Kell egy brigádod felbérelni, 1 hetes melóra. :grin:

Max olyat akin fehér kesztyű van,és úgy pakol mintha tojás lenne :joy:

Bizony bizony féltem őket de azért én használom is még trágya hordáshoz is…

2 kedvelés

Ha odaadom valakinek próbálni,megpróbálják leejteni hátha pipa leszek,de ha mégis leesne remegne ha ki kellene fizetnie…….

Ez ismerős a munka társam felvette az asztalról a dani-Se kombót és poénkodott,hogy földhöz vágja megmondtam az árát le rakta úgy,hogy nem is koppant.

2 kedvelés

A drip tipre mondom neki 3000……
Ez a kis vacak ?
Ez.
Hú……Te hülye vagy.
Igen :joy:

2 kedvelés

ez ílyen ha hobbi már akkor máshogy kell nézni az árakat…

Az ataman v3 klónját nézegetem. Tetszik. Milyen kazán?
Igaz, egyenlőre csak nézegetem mert fát kell vennünk, tehát csóróság van :melting_face:

3 kedvelés

Akkor már inkább v6 ugyan az de jobban variálható…nemsokára majd lesz fent egy eladó klón…de nem azért mondtam ,hogy ezt vedd meg…jobb és ennyi szerintem.

1 kedvelés