Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ja Ă©s ha valakinek fĂ©tise, hogy lĂĄssa mi van a “tankban”, hĂĄt erre is van megoldĂĄs, a hozzĂĄ csomagolt ĂĄtlĂĄtszĂł topcappel.

BĂĄr ez nem mindig igaz. :grin:

3 kedvelés

Szerény véleményem,a fémpalåsttal szebb :smiling_face:

Cserélem is vissza, ez csak demonstråció volt, fémbuzi vagyok. :rofl:

KapisgĂĄlom az rda-t nem nĂ©zni kell hanem Ă©rezni meddig lehet szĂ­Ă­Ă­nnniiii​:joy::joy::joy:

1 kedvelés

A topcap miatt voltak aggĂĄlyaim, mert a v4-nĂ©l kicsavarhatĂł negyed fordulattal Ă©s lehet csepegtetni, itt viszont az egĂ©sz felsƑ rĂ©sz jön le, de szintĂ©n negyed fordulattal, ami jĂł. UtĂĄna viszont a vatta mellett kell feltölteni, ami elsƑre szarnak hangzott, de elĂ©g sok hely van ott, szĂłval ez a rĂ©sze nem gĂĄz.

Amit sajnĂĄlok az az airpin megoldĂĄs, hogy nem lehet menet közben a levegƑt ĂĄllĂ­tani, ez szerintem visszalĂ©pĂ©s, mint az se-nĂ©l, bĂĄr egyĂŒtt lehet vele Ă©lni, mert hĂĄt
szĂ©p. :sweat_smile:

4 kedvelés

Köszi az infót!
Az åtlåtszóval nem szép., de egyébként igen :blush:

1 kedvelés

NĂ­vĂł pĂĄlca ,olaj betöltƑ nyĂ­lĂĄs . OllĂ© :grin:

Azt hiszem leragadtam dizåjn tekintetében. :sweat_smile:

bájka, bájka, bájka, meg a bájka

2 kedvelés

Ez nagyon jo. 2 ml. Ilyen kell nekem is. Honnan???

Lehet kapni minden sarkon, most jelent meg. :grin:

Én vapery.it-n vettem, de most oldalt karbantartanak.

Remélem nem a Vaperina miatt :joy:

Hera visszajött! :heart_eyes: Nagyon szĂ©pen köszönöm Neked @Janos_Groszeibl az Ă©letmentƑ mƱtĂ©tet. :hugs:

Az aromĂĄkat is nagyon szĂ©pen köszönöm. :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: MiĂłta bedurciztam rĂĄjuk, nem rendeltem onnan. Pedig mĂĄr azt hiszem nem is maradt mĂĄshol fellelhetƑ török dohĂĄny. :thinking: Na mindegy, ez hosszĂș sztori. Egy a lĂ©nyeg! :index_pointing_up: Jani egy fantasztikus ember Ă©s szuper barĂĄt! :smiling_face_with_three_hearts:

Mindent köszönök Jani! :hugs::heart:

10 kedvelés

Lehet olvastĂĄk a kommentemet? :thinking: :grin:

Igen ettƑl tartok :joy: Ă©s lehet megmozdult pĂĄr emberben a kisördög :grin:
(Lehet kellene egy ilyen is :thinking:) :joy::joy::joy:

Talåltål még egy kis szabad helyet, amit ki kell tölteni? :joy:

EgyenlƑre ellenĂĄllok :joy: csak a pelsot,Ă©s a jordĂĄt bƱvölöm most mert FÉM :joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

:grinning_face::grinning_face::grinning_face:pedig en azt mondtam eleg a ket kayfun meg a taifun. Ma jott meg a torpe 22 fl. Es mar gondolkodoba estem. :grinning_face::grinning_face::grinning_face:Rda. 2 ml. Nekem super lenne. Tenyleg fel er egy rta- val.

1 kedvelés

Nekem mindig az volt a bajom az rda-kal, hogy mindegyik olyan kis töpszli, olyan, mint egy kis pattanås, viszont a båjka az mås, ez sem rakéta, de legalåbb kilåtszik valamennyire.

lehet feladjåk és megkérnek, hogy dobj mår össze unalmadban egy szuper webshop oldalt nekik :grin:
Levåsårolható bérezéssel

1 kedvelés

Pedig szép :smiling_face: és az mår elég :grin:
Jól åll neki a fém ennyit tudok még róla :smiling_face: