Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ja és ha valakinek fétise, hogy lássa mi van a “tankban”, hát erre is van megoldás, a hozzá csomagolt átlátszó topcappel.

Bár ez nem mindig igaz. :grin:

3 kedvelés

Szerény véleményem,a fémpalásttal szebb :smiling_face:

Cserélem is vissza, ez csak demonstráció volt, fémbuzi vagyok. :rofl:

Kapisgálom az rda-t nem nézni kell hanem érezni meddig lehet szííínnniiii​:joy::joy::joy:

1 kedvelés

A topcap miatt voltak aggályaim, mert a v4-nél kicsavarható negyed fordulattal és lehet csepegtetni, itt viszont az egész felső rész jön le, de szintén negyed fordulattal, ami jó. Utána viszont a vatta mellett kell feltölteni, ami elsőre szarnak hangzott, de elég sok hely van ott, szóval ez a része nem gáz.

Amit sajnálok az az airpin megoldás, hogy nem lehet menet közben a levegőt állítani, ez szerintem visszalépés, mint az se-nél, bár együtt lehet vele élni, mert hát…szép. :sweat_smile:

4 kedvelés

Köszi az infót!
Az átlátszóval nem szép., de egyébként igen :blush:

1 kedvelés

Nívó pálca ,olaj betöltő nyílás . Ollé :grin:

Azt hiszem leragadtam dizájn tekintetében. :sweat_smile:

bájka, bájka, bájka, meg a bájka…

2 kedvelés

Ez nagyon jo. 2 ml. Ilyen kell nekem is. Honnan???

Lehet kapni minden sarkon, most jelent meg. :grin:

Én vapery.it-n vettem, de most oldalt karbantartanak.

Remélem nem a Vaperina miatt :joy:

Hera visszajött! :heart_eyes: Nagyon szépen köszönöm Neked @Janos_Groszeibl az életmentő műtétet. :hugs:

Az aromákat is nagyon szépen köszönöm. :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: Mióta bedurciztam rájuk, nem rendeltem onnan. Pedig már azt hiszem nem is maradt máshol fellelhető török dohány. :thinking: Na mindegy, ez hosszú sztori. Egy a lényeg! :point_up: Jani egy fantasztikus ember és szuper barát! :smiling_face_with_three_hearts:

Mindent köszönök Jani! :hugs::heart:

10 kedvelés

Lehet olvasták a kommentemet? :thinking: :grin:

Igen ettől tartok :joy: és lehet megmozdult pár emberben a kisördög :grin:
(Lehet kellene egy ilyen is :thinking:) :joy::joy::joy:

Találtál még egy kis szabad helyet, amit ki kell tölteni? :joy:

Egyenlőre ellenállok :joy: csak a pelsot,és a jordát bűvölöm most mert FÉM :joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

:grinning::grinning::grinning:pedig en azt mondtam eleg a ket kayfun meg a taifun. Ma jott meg a torpe 22 fl. Es mar gondolkodoba estem. :grinning::grinning::grinning:Rda. 2 ml. Nekem super lenne. Tenyleg fel er egy rta- val.

1 kedvelés

Nekem mindig az volt a bajom az rda-kal, hogy mindegyik olyan kis töpszli, olyan, mint egy kis pattanás, viszont a bájka az más, ez sem rakéta, de legalább kilátszik valamennyire.

lehet feladják és megkérnek, hogy dobj már össze unalmadban egy szuper webshop oldalt nekik :grin:
Levásárolható bérezéssel

1 kedvelés

Pedig szép :smiling_face: és az már elég :grin:
Jól áll neki a fém ennyit tudok még róla :smiling_face: