Ja Ă©s ha valakinek fĂ©tise, hogy lĂĄssa mi van a âtankbanâ, hĂĄt erre is van megoldĂĄs, a hozzĂĄ csomagolt ĂĄtlĂĄtszĂł topcappel.
BĂĄr ez nem mindig igaz. ![]()
Ja Ă©s ha valakinek fĂ©tise, hogy lĂĄssa mi van a âtankbanâ, hĂĄt erre is van megoldĂĄs, a hozzĂĄ csomagolt ĂĄtlĂĄtszĂł topcappel.
BĂĄr ez nem mindig igaz. ![]()
Szerény véleményem,a fémpalåsttal szebb ![]()
Cserélem is vissza, ez csak demonstråció volt, fémbuzi vagyok. ![]()
KapisgĂĄlom az rda-t nem nĂ©zni kell hanem Ă©rezni meddig lehet szĂĂĂnnniiiiâ![]()
![]()
![]()
A topcap miatt voltak aggĂĄlyaim, mert a v4-nĂ©l kicsavarhatĂł negyed fordulattal Ă©s lehet csepegtetni, itt viszont az egĂ©sz felsĆ rĂ©sz jön le, de szintĂ©n negyed fordulattal, ami jĂł. UtĂĄna viszont a vatta mellett kell feltölteni, ami elsĆre szarnak hangzott, de elĂ©g sok hely van ott, szĂłval ez a rĂ©sze nem gĂĄz.
Amit sajnĂĄlok az az airpin megoldĂĄs, hogy nem lehet menet közben a levegĆt ĂĄllĂtani, ez szerintem visszalĂ©pĂ©s, mint az se-nĂ©l, bĂĄr egyĂŒtt lehet vele Ă©lni, mert hĂĄtâŠszĂ©p. ![]()
Köszi az infót!
Az åtlåtszóval nem szép., de egyébként igen ![]()
NĂvĂł pĂĄlca ,olaj betöltĆ nyĂlĂĄs . OllĂ© ![]()
Ez nagyon jo. 2 ml. Ilyen kell nekem is. Honnan???
Lehet kapni minden sarkon, most jelent meg. ![]()
Ăn vapery.it-n vettem, de most oldalt karbantartanak.
Remélem nem a Vaperina miatt ![]()
Hera visszajött!
Nagyon szĂ©pen köszönöm Neked @Janos_Groszeibl az Ă©letmentĆ mƱtĂ©tet. ![]()
Az aromåkat is nagyon szépen köszönöm. ![]()
MiĂłta bedurciztam rĂĄjuk, nem rendeltem onnan. Pedig mĂĄr azt hiszem nem is maradt mĂĄshol fellelhetĆ török dohĂĄny.
Na mindegy, ez hosszĂș sztori. Egy a lĂ©nyeg!
Jani egy fantasztikus ember és szuper baråt! ![]()
Mindent köszönök Jani! ![]()
![]()
Lehet olvastĂĄk a kommentemet?
![]()
Igen ettĆl tartok
és lehet megmozdult pår emberben a kisördög ![]()
(Lehet kellene egy ilyen is
) ![]()
![]()
![]()
Talåltål még egy kis szabad helyet, amit ki kell tölteni? ![]()
EgyenlĆre ellenĂĄllok
csak a pelsot,Ă©s a jordĂĄt bƱvölöm most mert FĂM ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pedig en azt mondtam eleg a ket kayfun meg a taifun. Ma jott meg a torpe 22 fl. Es mar gondolkodoba estem. ![]()
![]()
Rda. 2 ml. Nekem super lenne. Tenyleg fel er egy rta- val.
Nekem mindig az volt a bajom az rda-kal, hogy mindegyik olyan kis töpszli, olyan, mint egy kis pattanås, viszont a båjka az mås, ez sem rakéta, de legalåbb kilåtszik valamennyire.
lehet feladjåk és megkérnek, hogy dobj mår össze unalmadban egy szuper webshop oldalt nekik ![]()
Levåsårolható bérezéssel
Pedig szép
és az mår elég ![]()
Jól åll neki a fém ennyit tudok még róla ![]()