Ja Ă©s ha valakinek fĂ©tise, hogy lĂĄssa mi van a âtankbanâ, hĂĄt erre is van megoldĂĄs, a hozzĂĄ csomagolt ĂĄtlĂĄtszĂł topcappel.
BĂĄr ez nem mindig igaz.
Ja Ă©s ha valakinek fĂ©tise, hogy lĂĄssa mi van a âtankbanâ, hĂĄt erre is van megoldĂĄs, a hozzĂĄ csomagolt ĂĄtlĂĄtszĂł topcappel.
BĂĄr ez nem mindig igaz.
Szerény véleményem,a fémpalåsttal szebb
Cserélem is vissza, ez csak demonstråció volt, fémbuzi vagyok.
KapisgĂĄlom az rda-t nem nĂ©zni kell hanem Ă©rezni meddig lehet szĂĂĂnnniiiiâ
A topcap miatt voltak aggĂĄlyaim, mert a v4-nĂ©l kicsavarhatĂł negyed fordulattal Ă©s lehet csepegtetni, itt viszont az egĂ©sz felsĆ rĂ©sz jön le, de szintĂ©n negyed fordulattal, ami jĂł. UtĂĄna viszont a vatta mellett kell feltölteni, ami elsĆre szarnak hangzott, de elĂ©g sok hely van ott, szĂłval ez a rĂ©sze nem gĂĄz.
Amit sajnĂĄlok az az airpin megoldĂĄs, hogy nem lehet menet közben a levegĆt ĂĄllĂtani, ez szerintem visszalĂ©pĂ©s, mint az se-nĂ©l, bĂĄr egyĂŒtt lehet vele Ă©lni, mert hĂĄtâŠszĂ©p.
Köszi az infót!
Az åtlåtszóval nem szép., de egyébként igen
NĂvĂł pĂĄlca ,olaj betöltĆ nyĂlĂĄs . OllĂ©
Ez nagyon jo. 2 ml. Ilyen kell nekem is. Honnan???
Lehet kapni minden sarkon, most jelent meg.
Ăn vapery.it-n vettem, de most oldalt karbantartanak.
Remélem nem a Vaperina miatt
Hera visszajött! Nagyon szĂ©pen köszönöm Neked @Janos_Groszeibl az Ă©letmentĆ mƱtĂ©tet.
Az aromĂĄkat is nagyon szĂ©pen köszönöm. MiĂłta bedurciztam rĂĄjuk, nem rendeltem onnan. Pedig mĂĄr azt hiszem nem is maradt mĂĄshol fellelhetĆ török dohĂĄny.
Na mindegy, ez hosszĂș sztori. Egy a lĂ©nyeg!
Jani egy fantasztikus ember és szuper baråt!
Mindent köszönök Jani!
Lehet olvastĂĄk a kommentemet?
Igen ettĆl tartok Ă©s lehet megmozdult pĂĄr emberben a kisördög
(Lehet kellene egy ilyen is )
Talåltål még egy kis szabad helyet, amit ki kell tölteni?
EgyenlĆre ellenĂĄllok csak a pelsot,Ă©s a jordĂĄt bƱvölöm most mert FĂM
pedig en azt mondtam eleg a ket kayfun meg a taifun. Ma jott meg a torpe 22 fl. Es mar gondolkodoba estem.
Rda. 2 ml. Nekem super lenne. Tenyleg fel er egy rta- val.
Nekem mindig az volt a bajom az rda-kal, hogy mindegyik olyan kis töpszli, olyan, mint egy kis pattanås, viszont a båjka az mås, ez sem rakéta, de legalåbb kilåtszik valamennyire.
lehet feladjåk és megkérnek, hogy dobj mår össze unalmadban egy szuper webshop oldalt nekik
Levåsårolható bérezéssel
Pedig szép és az mår elég
Jól åll neki a fém ennyit tudok még róla