Ja és ha valakinek fétise, hogy lássa mi van a “tankban”, hát erre is van megoldás, a hozzá csomagolt átlátszó topcappel.
Bár ez nem mindig igaz.
Ja és ha valakinek fétise, hogy lássa mi van a “tankban”, hát erre is van megoldás, a hozzá csomagolt átlátszó topcappel.
Bár ez nem mindig igaz.
Szerény véleményem,a fémpalásttal szebb
Cserélem is vissza, ez csak demonstráció volt, fémbuzi vagyok.
Kapisgálom az rda-t nem nézni kell hanem érezni meddig lehet szííínnniiii
A topcap miatt voltak aggályaim, mert a v4-nél kicsavarható negyed fordulattal és lehet csepegtetni, itt viszont az egész felső rész jön le, de szintén negyed fordulattal, ami jó. Utána viszont a vatta mellett kell feltölteni, ami elsőre szarnak hangzott, de elég sok hely van ott, szóval ez a része nem gáz.
Amit sajnálok az az airpin megoldás, hogy nem lehet menet közben a levegőt állítani, ez szerintem visszalépés, mint az se-nél, bár együtt lehet vele élni, mert hát…szép.
Köszi az infót!
Az átlátszóval nem szép., de egyébként igen
Nívó pálca ,olaj betöltő nyílás . Ollé
Ez nagyon jo. 2 ml. Ilyen kell nekem is. Honnan???
Lehet kapni minden sarkon, most jelent meg.
Én vapery.it-n vettem, de most oldalt karbantartanak.
Remélem nem a Vaperina miatt
Hera visszajött! Nagyon szépen köszönöm Neked @Janos_Groszeibl az életmentő műtétet.
Az aromákat is nagyon szépen köszönöm. Mióta bedurciztam rájuk, nem rendeltem onnan. Pedig már azt hiszem nem is maradt máshol fellelhető török dohány. Na mindegy, ez hosszú sztori. Egy a lényeg! Jani egy fantasztikus ember és szuper barát!
Mindent köszönök Jani!
Lehet olvasták a kommentemet?
Igen ettől tartok és lehet megmozdult pár emberben a kisördög
(Lehet kellene egy ilyen is )
Találtál még egy kis szabad helyet, amit ki kell tölteni?
Egyenlőre ellenállok csak a pelsot,és a jordát bűvölöm most mert FÉM
pedig en azt mondtam eleg a ket kayfun meg a taifun. Ma jott meg a torpe 22 fl. Es mar gondolkodoba estem. Rda. 2 ml. Nekem super lenne. Tenyleg fel er egy rta- val.
Nekem mindig az volt a bajom az rda-kal, hogy mindegyik olyan kis töpszli, olyan, mint egy kis pattanás, viszont a bájka az más, ez sem rakéta, de legalább kilátszik valamennyire.
lehet feladják és megkérnek, hogy dobj már össze unalmadban egy szuper webshop oldalt nekik
Levásárolható bérezéssel
Pedig szép és az már elég
Jól áll neki a fém ennyit tudok még róla