Én 10 szettnél fordultam vissza, most igyekszem tartani a 4-et, szerintem ennyi kell, ennél több már felesleges úri huncutság.
Sajnos nem szoktam unatkozni.
na, csak az rémlett, hogy azt írtad unalmadban is jobbat csinálnál annál
En is be voltam sokalva. En dl vonalon. Ezert is kuldtem el Kinganak mindet. Modbol szerintem nem lesz tobb. Marad a 3 db. Vagy meg egy dani mini , ez majd elvalik. De lehet dani cso lesz es akkor van mini, micro meg cso. De ez az rda nagyon gondolkodoba ejtett.
Nagyon szívesen örülök hogy segíthettem!
Látom bejött a tank.
Több tank is bejött már.
Ők a melósok.
Na megtekertem a porit a dvarw k tankban 1,5 magra 8 menet kanthal 28ga 1,11 ohm nem egy rossz tank ez szerintem
Na beállok én is a Brünci sorba, hátha nekem is sikerül agyvérzést kapni tőle. Eddig amúgy minden ok, de hát az “eddig” az kb fél órát jelent, úgyhogy még bármi is lehet estig. Most leraktam, mert már kiszáradtam.
Jaaa és PIROS!
Ez mindig is egy jó tank volt…csak a saját mütyűr tekerésre nem akartam átállni
En is ujra tekertem a torpet. Most kimondottan jok az izzek. Regen nem emlekszem , hogy ilyen lett volna. Ezert is adtam el. Vagy meg kezdo mtl- es voltam.
Pedig meglepően jó. Ha rájössz, hogy mivel, hogyan.
A nagyobbik oxva tank lenne?
Elmeleti kerdes. Dani mini kijelzoje mennyire van szigetelve? Mondjuk , ha megfolyik egy tank.
Inkább az 510 amit féltened kell ha rosszul vattáznál.
Van a tank alatt gyuru. Szerintem az ved annyit, hogy az 510- hez nem tud befolyni. Csak ugye a minin fent van a kijelzo is. Mondjuk eddig meg talan 1x folyattam meg tankot. Csak gondoltam hatha van valakinek infoja.
Volt nekem is alatta,és sajnos tapasztalatból írtam
Új lett helyette mert …….elbsztam