Ăn 10 szettnĂ©l fordultam vissza, most igyekszem tartani a 4-et, szerintem ennyi kell, ennĂ©l több mĂĄr felesleges Ășri huncutsĂĄg.
Sajnos nem szoktam unatkozni. ![]()
na, csak az rĂ©mlett, hogy azt Ărtad unalmadban is jobbat csinĂĄlnĂĄl annĂĄl ![]()
En is be voltam sokalva. En dl vonalon. Ezert is kuldtem el Kinganak mindet. Modbol szerintem nem lesz tobb. Marad a 3 db. Vagy meg egy dani mini , ez majd elvalik. De lehet dani cso lesz es akkor van mini, micro meg cso. De ez az rda nagyon gondolkodoba ejtett.
Nagyon szĂvesen örĂŒlök hogy segĂthettem!
Låtom bejött a tank. ![]()
Több tank is bejött mår. ![]()
Ćk a melĂłsok.
Na megtekertem a porit a dvarw k tankban 1,5 magra 8 menet kanthal 28ga 1,11 ohm nem egy rossz tank ez szerintemâ![]()
![]()
Na beĂĄllok Ă©n is a BrĂŒnci sorba, hĂĄtha nekem is sikerĂŒl agyvĂ©rzĂ©st kapni tĆle.
Eddig amĂșgy minden ok, de hĂĄt az âeddigâ az kb fĂ©l ĂłrĂĄt jelent, Ășgyhogy mĂ©g bĂĄrmi is lehet estig.
Most leraktam, mert mĂĄr kiszĂĄradtam.
Jaaa és PIROS! ![]()
Ez mindig is egy jĂł tank voltâŠcsak a sajĂĄt mĂŒtyƱr tekerĂ©sre nem akartam ĂĄtĂĄllni ![]()
En is ujra tekertem a torpet. Most kimondottan jok az izzek. Regen nem emlekszem , hogy ilyen lett volna. Ezert is adtam el. Vagy meg kezdo mtl- es voltam. ![]()
![]()
![]()
Pedig meglepĆen jĂł. Ha rĂĄjössz, hogy mivel, hogyan. ![]()
A nagyobbik oxva tank lenne?
Elmeleti kerdes. Dani mini kijelzoje mennyire van szigetelve? Mondjuk , ha megfolyik egy tank.
Inkåbb az 510 amit féltened kell ha rosszul vattåznål.
Van a tank alatt gyuru. Szerintem az ved annyit, hogy az 510- hez nem tud befolyni. Csak ugye a minin fent van a kijelzo is. Mondjuk eddig meg talan 1x folyattam meg tankot. Csak gondoltam hatha van valakinek infoja.
Volt nekem is alatta,Ă©s sajnos tapasztalatbĂłl Ărtam ![]()
![]()
![]()
![]()
Ăj lett helyette mert âŠâŠ.elbsztam ![]()