Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

A Teidé nem is kell. :sweat_smile:

1 kedvelés

Ă©n sem hitem senkinek,na majd Ă©n megmutatom
de igazad volt :fist_right: :fist_left:

2 kedvelés

csak azt mondom amit tapasztaltam

Mi van a kantårral? Van 10m bontatlan atomcsapås esetére, de nem visz rå a lélek.

Vettem mĂĄr sokfĂ©le fajta “csodahuzalt” de ennek sincs mĂĄsabb Ă­ze mint a claptonnak max kevesebb menet kevesebb watt,tovĂĄbb bĂ­rja az akku​:smiling_face:

3 kedvelés

HĂĄ mĂ© nem ? 5 menet 
osz jóó :grin:

3 kedvelés

Mer elöször azzal prĂłbĂĄlkoztam Ă©letem elsƑ Ă©pĂ­tƑsĂ©ben Ă©s egy darabig inkĂĄbb visszaporlasztĂłztam magam annyira gĂĄz volt. Csak BrĂŒncike Ă©s a Ni huzal volt kĂ©pes megvĂĄltoztani az Ă©letem :sweat_smile:

Én Ă©reztem a rĂ©gebbieknĂ©l, hogy Ă­zben is tompĂĄbb. De mert Te kĂŒldted, az finom lesz. :hugs:

2 kedvelés

ha 1ohm alatt akartok vapelni azt is lehet kanthal-al is 4-5 menet 0.3-as ból vagy 0.4 is van

5 kedvelés

Vagy ott a D-kanthal
ha th-kell

2 kedvelés

Gondolom az olyan mint a D vitamin, D nap, D ebil 
 :rofl:

Viszont nem kaparja a torkod nincs bƑrpĂ­r meg ilyenek :smiling_face:max 1-2 %-al több aromĂĄt szoktam hasznĂĄlni amit Ă­rnak de az sem jelentƑs :smiling_face:

Lefigyelem majd, de igazad lesz. Csak akkoriban, még nem gondoltam a több aromåra. Nem is tudom mår mikor hasznåltam kanthålt olyan rég volt. :sweat_smile:

JĂł RTA-Ă©s megvan oldva az Ă­z

És van :smiling_face:b.ki ebben is igazad volt :rofl:

1 kedvelés

Mi a baj az ss316L-lel, hogy mindenki “kantározik”? :thinking:

3 kedvelés

Én nem, Ă©n nem, Ă©n csak azĂ© vettem mert olcsĂł volt nagyon, de eskĂŒ nem bontottam ki :rofl:

Én kibontottam, de nem adott többet mint az Ni80 , Ășgyhogy mĂĄr el is ajĂĄndĂ©koztam​:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Nekem a problémåim a huzalokkal:
ss:fĂ©mes Ă­z a 3ml-tƑl
Ni-bƑr pirosodás a pofámon.viszket a fejem.
Claptonok ugyan ez csak mĂ©g meleg a gƑz is.
Nife 30 jĂł tc mod kell(mondjuk az van)
Kanthal nekem gondtalan Ă©let.

8 kedvelés

Így van szĂ jĂ­z fĂŒgvĂšnye ki erre ki arra voksol​:handshake:

2 kedvelés