Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Tévedés, az nem fekete hanem gunmetal. Különben meg mindek neked, van már olyanod :sweat_smile:

1 kedvelés

Naggggyon bevált az intake…eltudnám viselni pl gunmetal színben IS :grinning_face:
De lehet beszerzek egy fekete dualt belőle…egy próbát megér.
https://www.aliexpress.com/item/1005004762580199.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.5e5f2e0edvhQhz

1 kedvelés

Egy ujjab OBS ,ès Neeko anya most oda van az örömtől de azèrt letesztelem​:sweat_smile::rofl:

Ezúton köszönöm a Neekot @Vaperina_Kinga :hugs:

9 kedvelés

Használjátok egészséggel! :hugs::heart:

4 kedvelés

Köszönöm szépen :hugs:

Így most pàrban vannak

10 kedvelés

Csodás párosítások. :hugs:

2 kedvelés

Egy Ripley :smiley:

2 kedvelés

Nem jött be a Neeko vagy ..?

Jah csak nem ss mint a tièd hanem gunmetal :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Még az is megfordult a fejemben, hogy az legyen.
Nekem nagyon bejött. Így két nap után :smiley:

2 kedvelés

De, imádtam. :hugs: Csak szeretnék lejönni az mtl claptonról. Egyre többet köhögök tőle. Mióta Zolika küldte a Kayfunt, azóta az megy. Én meg közelítek az 1 ohm felé. :blush: Teljes kategóriaváltást tervezek. 1 ohmos mtl tekerések, szűkebb levegőzés, 1 akkus modok. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Neeko is jó szál huzallal…kár volt eladni…persze te tudod..

2 kedvelés

Kb én is itt tartok, de már simán 1 fölött szoktam tekerni. Csak úgy magamtól és direkt :smiley:
A minap meg kicseréltem a Brünci afc-t 0.9-esre.

5 kedvelés

Több levegő van a Neeko-ban a 4 furat miatt mint ildomos lenne. Volt benne szálhuzal is, úgy is jól szuperált. Szerintem csak meguntam. :thinking: De panaszom nincs rá. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nem lehet, hogy kár volt túladni a V5-ön? Ahogy nézem kezdene pont jó lenni :slightly_smiling_face:

Kanthal csókolom kanthal :wink:

szerintem is kanhalt kell használni…

Gondoltam erre is. :slightly_smiling_face: Bár a V5 nem igazán hiányzik. :thinking: Úgy csillogott, hogy kevés modon nézett ki jól.

2 kedvelés

Az lesz a következő lépcsőfok. :hugs:

Hát nekem matt van. De nem adom :sweat_smile: