NĂĄlam bĆrpĂrrel Ă©s mintha leĂ©gtem volna arcon hegesztĂ©s utĂĄn
utĂĄna jött a ni 80 ugyanaz a tĂŒnet ,Ă©s nem egy tankban tekertem belĆlĂŒk ,Ăgy hanyagoltam Ă©s ez bevĂĄlt semmi bajom a fejemen kĂvĂŒl
jĂł egy kicsit hĂztam is de az is a kanthaltĂłl lenne ? ![]()
Most, hogy Ărod, az SS clapton nekem is fĂ©m ĂzƱ. Mondjuk a ni80 nem, de az meg olyan gyorsan izzik, hogy ahol jĂł Ăzt ad, ott meleg. Meg dĂ©lutĂĄnra mĂĄr köhögök tĆle. ![]()
Az Ni80tól is jöttek a plusz kilók ![]()
![]()
ja ez van nĂĄlam isâŠ
Valaki mĂĄr mondta pĂĄr Ă©ve, meg Ărtam is, a fĂ©mallergiĂĄs cikkben, hogyha telĂtĆdik a szervezet akkor Ăgy is kiĂŒtközhet a fĂ©mĂ©rzĂ©kenysĂ©g. Szerintem nĂĄlam ez lesz. ![]()
Itt nem a voks szĂĄmĂtott hanem a gyönyörƱ arcom Ă©s testem ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ă©rtemâŠnos, ha megĂ©rkezik az Ni80 tesztelĂ©sre akkor 2km-el többet fogok futni naponta ![]()
TessĂ©k olvasgatni a cikkeidet mert Ă©n is Ășgy jöttem rĂĄ hogy elolvastam ![]()
Csak itt lehet okosodni nekem is. ![]()
![]()
szerintem Ă©rdemes vĂĄltani nĂ©haâŠprĂłbĂĄltam mĂĄr sok huzal tipust nekem a kanthal D a nyerĆ dehĂĄt kinek mi..
Ni90 szålhuzal is van valahol. Még arra råpróbålok azért. Minden måsfajta nikkel ötvözet clapton formåban van, az mår nem påja. Igazad van Jani. ![]()
Kan D és elhagyod azt a kis nicet is ![]()
Bizony egĂ©sz jĂł a TH-jaâŠ
Ăreztem is az uccsĂł keverĂ©seimnĂ©l hogy a 6-5 sokâ
mår most négyre kevertem ![]()
InkĂĄbb a nikotin. Bevallom, fĂŒggĆ vagyok.
A nullåsról is visszajöttem.
A drĂłtkerĂtĂ©snek is ha lenyeli az ember. De majd kiprĂłbĂĄlom a kanthal-t is ![]()
NĂĄlad kanthalbĂłl van a drĂłtkerĂtĂ©s? ![]()
A hatos amit kĂłstolĂłt kaptam, az ni80al is ĂŒtött ![]()
3-ast hasznĂĄlok 5Ă©ve Ă©s nincs tervbe a csökkentĂ©s de ajĂĄnlom figyelmedbe a kanthal D-vĂĄltozatĂĄtâŠ
Ăsszekevered velem ![]()
![]()
![]()