En is feltem a dolgaimat. De azert van hogy hasznaljam. Vigyazzok ra. Ennyi. Ok, en mondjuk irodaban dolgozok, de ki kell mennem a termelesbe is szetnezni , ha ugy van. Vigyazzok ra, es kesz
Nem értem hogy ezt miért irtad nekem.
Nem kérdőjeleztem meg senki munkáját legyen akármi az.
Csak példaként ittam hogy hova nem vinném el magammal a danit.
Nem értem.
Én hordom a komolyakat is, csak vigyázok rá, és ebbe a munkakörnyezetbe nem tudom jó szívvel bevinni.
Nem kell bele a gyógyszerpor, gépzsír, gőz, stb meg retkes gumikesztyű
Én is gépeket b@sztatok 12 órában, igencsak átérzem
Nekem tök mindegy ki mit csinál a sját akármijével…
Én h a konyhába megyek ki kávéért sosem viszem magammal, ahhoz túl drága, a konyha meg veszélyes üzem!
Emiatt vacilláltam én is, sokáig nem akartam megvenni.
A munkába vezető legrövidebb úton jársz
Na proli vagyok nekem nem valók ilyen úri dolgok. lesegettem már a duált de vékony vagyok én éhez
Nincs ezzel semmi baj ki mit dolgozik ez csupán egy reagálás volt részemről a két kezi munkáról.
Én nem szégyellem azért írtam.
Senki ellen nem beszélek csak tapasztalat,több emberség szorult a kétkezi melósokba mint az egyetemet végzett megrendelőkbe.
Ezért írtam tisztelet a kivételnek.
Karcmentes para? Olyan nincs is!
Egy eszméletlenül lelakott Mirage az ütős-verős(szegény), de lassan szégyenlem napfényre vinni,olyan…
Igen, először át kell vágnom a sötét folyosón, aztán átmászok a kanapé melleti keskeny kanyonon, megküzdök a vérszomjas kutyával (igazából csak éhes mindig), szóval mordor kutyafsza ehhez képest.
Értem.
Azt hittem hogy a daniró beszélgetünk.
Attól függetlenül teljesen igazad van.
Megjegyzem, érdekes lenne vitázni minimális szinten is használati szokásokról. Hiszen ez olyan mint ízlés nőben vagy kajában.
Én a sajátommal verem még a csalánt is
Én villanyszerelő vagyok, bár jelenleg nem építőiparban, így elvihető lenne a Dani is végülis. Meg akár építőiparban is vihető, mindenki ahogy gondolja.
Ez is egy használati tárgy és bírja a strapát.
De még ki tudja, van tervem, hogy más végzettséget is szerzek.
Aztán körülményekhez mérten olyan készüléket viszek magammal, amit nem sajnálok.
direkt meg kell karcolni picit a danit…onnantól már kevésbé félted
Elég horror…tudok egy jó biztosítót meg a Danit tekerd egy vízhatlan rongyba
A kutya harap vagy vépel?
Elég nehéz, jó a fényezése, legalább földhöz kell vágni.
Néha mit sem ér a szerelő kesztyű kiszakítja amivel dolgozom vagy a bütykös kezem gép olaj zsír fém por hip hop bele szívok a tankban olyan is a mód meg az íz