Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Már alig van a csokiból. Sajnálni fogom, ha elfogy. Ez isteni. :yum: Köszönöm @Tyutyika mégegyszer. :kissing_heart: Jó ízlésed van, ha csokiról van szó. :hugs:

Donival délután megpiszkáltuk az előfűtést. (Aztán boltba kellett rohanni… :roll_eyes:) Nagyon komoly! :flushed: Ez nem olyan alap menü, mint a megszokott. Ez egyszerűen érdekes, vagány és menő! Imádatos! :heart_eyes:

10 kedvelés

Ja,hogy a lopástól félsz…így értem.

Évek óta pofázom.hogy jó a dicodes… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Van aki pl: ács vagy valami kétkezű munkát végez ami jár némi fizikai igénybevétellel.
És ha valaki csak 1-db danit tud vásárolni akkor gondolom nem szivesen áldozná fel.
Szerintem logikus.

Szerintem senki sem kérdőjelezte meg a véleményedet (kivéve aki földhözvágja :joy::joy:) ,csak van az úgy sajna, hogy nem annyira fussa rá, mert ugye néha enni is kéne valamit. Vagy csak nem tartja valaki annyira fontosnak. Még kolbászol előtte kicsit :joy:

3 kedvelés

Attól is igen . Transzformátor áttét az egy bazi nagy 3 réz szelvény az áram közvetítésére ami szeret ívet húzni nem egyenpotecialra kötött testekre. A feszítő kamra meg kábel zárlati , terhelési tér kábeleknek nagyfeszültségen a 0,6/1kw ős kábelt is 6 kw ön teszteljük.

Én pl. féltem, nem szeretem ha karcolódik az 1-2 jó modom. Ezért viszek be egyszerűbbet vagy olcsóbbat. Mondjuk minden holmimmal így vagyok :slightly_smiling_face:nem kell túlmagyarázni, nem egyformák a szokások.

3 kedvelés

Az a baj hogy sajnos logikus, csak mi a bánatnak veszed meg, ha nem használod, mert fèlted
(nem, erre a problémára én sem tudom a választ…:face_exhaling:)

Én kertben erdőben dolgozom…és a modjaim azért veszem,hogy használjam…észre vettem,hogy téged iritálak mindig ezzel a pénzzel jössz hiddel nem nyertem a pénzt…dolgoztam érte.

Én pl. használom itthon is, el is viszem sok helyre…de üzemi karbantartásba nem viszem be. Dzsuva, por, minden vasból, gőz, stb…meg a lifegő gatyám zsebét nekibaxxam a korlátnak, aztán rotty :grin:

1 kedvelés

Én pl. még 1 Modot tervezek a Dani mellé most, amit nem fogok annyira sajnálni.
ZQ Essent, hogy azért a tudás meglegyen.
A Danin elég sokáig vacilláltam.
Maradni fog 2 kazán, aztán meglátom, hogy kell-e nekem párhuzamosan használni 2 Modot vagy csak melós lesz a ZQ ha olyan éppen a munka, ha nem akkor meg tartalék.

Én biztosan használnám otthon vagy ha éppen nem okyan munkát végzek.
Mert hát szerencsére nem kell heti hét napot falat bontani vagy valami más extrém melót. :grin:

1 kedvelés

El sem merem mondani, hogy van egy paranormalom,karcmentes szinte gyári állapotban használaton kívül. Olyan szép. Néha megsimogatom, eljátszom a gondolattal, hogy vagizok vele szigorúan csak a szekrény elött, azt ennyi. :joy::joy::joy::joy:

Kőműves a szakmám :wink:hidd el többet ér mint sok művelt embernek az egyetemi végzettsége néha.
Tisztelet a kivételnek.

1 kedvelés

Ezért Paranormal a neve :grin:

Ezért nincs itthon dani :grin: Ki tudná gazdálkodni a családi kassza, de én nem viselném, ha lezúzom meló közben. A DNA belefér, mint véráldozat, ha balul sül el valami. De arra, hogy itthon álljon minek?

Szép az a csoki!

Tévedsz.
Csupán én nem tartom fontosnak önmagam részére hogy legyen danim.
Én csak elmondtam a véleményem hogy miért vigyáznék rá annyira.
Senki sem kérdőjelezte meg hogy te honnan szerzed meg a napi kenyérre valót.
Szerintem én sem.
Olvass utána ennek a témának amiről éppen beszélünk.
Még csak annyi hogy pézről mégcsak szót sem ejtettem :wink:
Bocsánat tévedek. Leírtam hogy 17.000ft.

Igazad van.

Na akkor most már jól érzed magad, hogy minden bokorban azt vágják földhöz? :rofl: