Donival délután megpiszkáltuk az előfűtést. (Aztán boltba kellett rohanni… ) Nagyon komoly! Ez nem olyan alap menü, mint a megszokott. Ez egyszerűen érdekes, vagány és menő! Imádatos!
Van aki pl: ács vagy valami kétkezű munkát végez ami jár némi fizikai igénybevétellel.
És ha valaki csak 1-db danit tud vásárolni akkor gondolom nem szivesen áldozná fel.
Szerintem logikus.
Szerintem senki sem kérdőjelezte meg a véleményedet (kivéve aki földhözvágja ) ,csak van az úgy sajna, hogy nem annyira fussa rá, mert ugye néha enni is kéne valamit. Vagy csak nem tartja valaki annyira fontosnak. Még kolbászol előtte kicsit
Attól is igen . Transzformátor áttét az egy bazi nagy 3 réz szelvény az áram közvetítésére ami szeret ívet húzni nem egyenpotecialra kötött testekre. A feszítő kamra meg kábel zárlati , terhelési tér kábeleknek nagyfeszültségen a 0,6/1kw ős kábelt is 6 kw ön teszteljük.
Én pl. féltem, nem szeretem ha karcolódik az 1-2 jó modom. Ezért viszek be egyszerűbbet vagy olcsóbbat. Mondjuk minden holmimmal így vagyok nem kell túlmagyarázni, nem egyformák a szokások.
Én kertben erdőben dolgozom…és a modjaim azért veszem,hogy használjam…észre vettem,hogy téged iritálak mindig ezzel a pénzzel jössz hiddel nem nyertem a pénzt…dolgoztam érte.
Én pl. használom itthon is, el is viszem sok helyre…de üzemi karbantartásba nem viszem be. Dzsuva, por, minden vasból, gőz, stb…meg a lifegő gatyám zsebét nekibaxxam a korlátnak, aztán rotty
Én pl. még 1 Modot tervezek a Dani mellé most, amit nem fogok annyira sajnálni.
ZQ Essent, hogy azért a tudás meglegyen.
A Danin elég sokáig vacilláltam.
Maradni fog 2 kazán, aztán meglátom, hogy kell-e nekem párhuzamosan használni 2 Modot vagy csak melós lesz a ZQ ha olyan éppen a munka, ha nem akkor meg tartalék.
Én biztosan használnám otthon vagy ha éppen nem okyan munkát végzek.
Mert hát szerencsére nem kell heti hét napot falat bontani vagy valami más extrém melót.
El sem merem mondani, hogy van egy paranormalom,karcmentes szinte gyári állapotban használaton kívül. Olyan szép. Néha megsimogatom, eljátszom a gondolattal, hogy vagizok vele szigorúan csak a szekrény elött, azt ennyi.
Ezért nincs itthon dani Ki tudná gazdálkodni a családi kassza, de én nem viselném, ha lezúzom meló közben. A DNA belefér, mint véráldozat, ha balul sül el valami. De arra, hogy itthon álljon minek?
Tévedsz.
Csupán én nem tartom fontosnak önmagam részére hogy legyen danim.
Én csak elmondtam a véleményem hogy miért vigyáznék rá annyira.
Senki sem kérdőjelezte meg hogy te honnan szerzed meg a napi kenyérre valót.
Szerintem én sem.
Olvass utána ennek a témának amiről éppen beszélünk.
Még csak annyi hogy pézről mégcsak szót sem ejtettem
Bocsánat tévedek. Leírtam hogy 17.000ft.