Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Én azt nem értem mi a gond azzal,hogy van egy pár danim és nem félek használni.
Nekem senki modja legyen az bármilyen márka nem vátt ki irigységet csak örömöt,hogy neki van …

Oké, mert te vagy itt Jani, értjük mi. :rofl:

Jani, szerintem itt senki nem irigykedik senkire…legalábbis a leírtakból nem látom ezt

1 kedvelés

Kaptam ajándékba egy okosórát. Na mondom erre vigyázok! Fel is ragasztottam rá az egyik hozzákapott képernyővédőt. 2 nap múlva olyan karc lett rajta, hogy este ráragasztottam még az összeset! Már alig látom a sok karctól de nem merem levenni. Félek megölném a reményt, hogy az órát sikerült megóvnom. (Ipari csőszerelés)

Én meg igen.

2 kedvelés

Én annyit ecseteltem hogy ziher fax lennék és Recsk volna neki nálam :sweat:

Nehéz ki nyirni dehát egy t34-es is le dobja a láncot… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Vettem a nejemnek egy tabletet, nem rakattam rá üvegfóliát, ő nem szokta dobálni a telefonját sem. Aztán jött a lányom…de 40k-ért megcsinálták, az a lényeg. :rofl:

Engem már ismersz kicsit. Inkább szakadjon le a fél karom​:grin:, de a sérüléseket a cuccaimon nehezen viselem :roll_eyes: több okból.

Pedig te csinàlod jól, mert ha már van, használod őket​:+1:
Na várj, ezt végül is valahol irigylem…:grin::grin::grin:

:scream::rofl: bocsi, de paraszt vagyok​:pleading_face::church:

Én is ilyen vagyok, egy karc, egy lepattant festés és már utálom. :joy:

Jani, ha bárki úgy élné meg a sikereidet, hogy az a saját kudarca, azzal nem nagyon kéne foglalkoznod. Én örülök, hogy sok baromijó felsőpolcos cuccod van, mert legalább érdemben tudsz véleményt formálni róluk. Nem loptad rá a pénzt, akkor meg hagy legyen annyi amennyit szeretnél. Én bízok benne, higy egyszer majd piacra dobnak egy zöldet is, hogy meglegyen a komplett szett

3 kedvelés

Már hozzádszoktunk. :sweat_smile:

1 kedvelés

Évekig Kínai modokat használtam egyszer csináltam egy számolgatást…ez se müködik 20ezer. ezen lötyög az 510 15ezer és így tovább…most nincs gondom…

5 kedvelés

Most meg: ott egy halott, ott egy kéztörött, püff azanyád, hopp annak beszakadt a feje…de a Dani teljesen száraz maradt :rofl:

Várom a zöldet de valahogy most ez a piros kezdett be kúszni a fejembe… :joy:

Nekem a narancs… :roll_eyes::pleading_face: (Pfuj F…sz pedig)

Érdekes ez. Ha tankot keres valaki,akkor megy a pro és kontra mindenkitől. Nekem pio, neked byka,neki bishop …stb. Azonban ha mod, és van rá pénz, akkor a daniban mindenki egyetért. Gyakorlatilag ez túlnyomórészt itt, neked köszönhető szerintem. Sok pénzt spóroltál te meg már másoknak hosszútávon szerintem a dani ajánlásokkal,

Majd meg mutatom ugymond élőben beszarás szép…Feleségem imádom ezért is… :joy:

4 kedvelés