Én azt nem értem mi a gond azzal,hogy van egy pár danim és nem félek használni.
Nekem senki modja legyen az bármilyen márka nem vátt ki irigységet csak örömöt,hogy neki van …
Oké, mert te vagy itt Jani, értjük mi.
Jani, szerintem itt senki nem irigykedik senkire…legalábbis a leírtakból nem látom ezt
Kaptam ajándékba egy okosórát. Na mondom erre vigyázok! Fel is ragasztottam rá az egyik hozzákapott képernyővédőt. 2 nap múlva olyan karc lett rajta, hogy este ráragasztottam még az összeset! Már alig látom a sok karctól de nem merem levenni. Félek megölném a reményt, hogy az órát sikerült megóvnom. (Ipari csőszerelés)
Én meg igen.
Én annyit ecseteltem hogy ziher fax lennék és Recsk volna neki nálam
Nehéz ki nyirni dehát egy t34-es is le dobja a láncot…
Vettem a nejemnek egy tabletet, nem rakattam rá üvegfóliát, ő nem szokta dobálni a telefonját sem. Aztán jött a lányom…de 40k-ért megcsinálták, az a lényeg.
Engem már ismersz kicsit. Inkább szakadjon le a fél karom, de a sérüléseket a cuccaimon nehezen viselem több okból.
Pedig te csinàlod jól, mert ha már van, használod őket
Na várj, ezt végül is valahol irigylem…
bocsi, de paraszt vagyok
Én is ilyen vagyok, egy karc, egy lepattant festés és már utálom.
Jani, ha bárki úgy élné meg a sikereidet, hogy az a saját kudarca, azzal nem nagyon kéne foglalkoznod. Én örülök, hogy sok baromijó felsőpolcos cuccod van, mert legalább érdemben tudsz véleményt formálni róluk. Nem loptad rá a pénzt, akkor meg hagy legyen annyi amennyit szeretnél. Én bízok benne, higy egyszer majd piacra dobnak egy zöldet is, hogy meglegyen a komplett szett
Már hozzádszoktunk.
Évekig Kínai modokat használtam egyszer csináltam egy számolgatást…ez se müködik 20ezer. ezen lötyög az 510 15ezer és így tovább…most nincs gondom…
Most meg: ott egy halott, ott egy kéztörött, püff azanyád, hopp annak beszakadt a feje…de a Dani teljesen száraz maradt
Várom a zöldet de valahogy most ez a piros kezdett be kúszni a fejembe…
Nekem a narancs… (Pfuj F…sz pedig)
Érdekes ez. Ha tankot keres valaki,akkor megy a pro és kontra mindenkitől. Nekem pio, neked byka,neki bishop …stb. Azonban ha mod, és van rá pénz, akkor a daniban mindenki egyetért. Gyakorlatilag ez túlnyomórészt itt, neked köszönhető szerintem. Sok pénzt spóroltál te meg már másoknak hosszútávon szerintem a dani ajánlásokkal,
Majd meg mutatom ugymond élőben beszarás szép…Feleségem imádom ezért is…