Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

:sweat_smile: A vape még megy, tehát nagy baj nincs :rofl::rofl::rofl:

12 kedvelés

Tűzifa vágás ma is…

8 kedvelés

Nekem ez van sajna a kettő együtt nem mehet. Kicsit előbb van nekem az ajándék vagy inkább nekünk + 1 év GPU :grin::metal:

11 kedvelés

Hepi krisztmasz! :christmas_tree: :angel:t4: :dash:

10 kedvelés

Viszont kívánok minden jót mindenkinek. Nem fényképezek, mert az asszony nehogy netán szóvátegye, hogy csak veletek foglalkozom, nem a családdal. (Látja, mivel rohangálok a kezemben.) Csak annyit akartam volna megörökíteni, hogy ma kiültem a két gubaccsal (Wotofo, és Cthulhu ) és egy palackkal a lépcsőházba. Nem azonnal jön a dry hit, amikor kiszárad. Előbb elfogy a gőz. Olyan 15 -20 szívás? De jóval intenzívebbek, valóban, mint a kazános palackok. De azért utazáshoz nem valók. Valóban kóstolgatásra a legkiválóbbak.

1 kedvelés

14 kedvelés

Áldott, békés karácsonyt a közösségnek!
A már imádott Dani-ka, az általam egyedül tízesre értékelt - tízes listán - Dwarvval. :wink:

16 kedvelés

Szép napot mindenkinek!

13 kedvelés

Karácsonyi dőzsölés. :laughing:

9 kedvelés

nekek még a kürtöskalácsos be sincs keverve,meg jön majd a pisztáciás kekszes valami is hát tegnap akcio volt az aromaparadiseon​:grin::sweat_smile::joy:ízre majd remélem jók lesznek ezek a karácsonyi ízek​:blush:

3 kedvelés

A pisztáciásra mi is kíváncsiak vagyunk, azt nem sikerult megvenni sajnos. Majd legközelebb. Addig desszert mérgezésbe folytom bánatunk. :laughing:

2 kedvelés

10 kedvelés

12 kedvelés

Sokat van nálad ez a szett mostanában. :grin:

Olyan,magasabb körökben mozgónak érzem magam tőle​:joy:

4 kedvelés

Ez azért van…mert ott mozogsz. :grin:

2 kedvelés

Megérkezett! Már külsőre legalább hasonlít a Dani Micro-ra! :sweat_smile:

@Janos_Groszeibl szerinted bele megy a BF-60? :smiley:

8 kedvelés

Szia! Nem…ill. igen csak lötyög​:grinning:

Kiöntöm gyantával! :smiley:
Egyébként az összes Dani-ban a BF-60 van vagy az újabb gépekben már mást használ a Dicodes?

1 kedvelés

Mindegyikben más van a bf60 és az Fl 80 custom modokban van…

4 kedvelés