A vape még megy, tehåt nagy baj nincs ![]()
![]()
![]()
Nekem ez van sajna a kettĆ egyĂŒtt nem mehet. Kicsit elĆbb van nekem az ajĂĄndĂ©k vagy inkĂĄbb nekĂŒnk + 1 Ă©v GPU ![]()
![]()
Viszont kĂvĂĄnok minden jĂłt mindenkinek. Nem fĂ©nykĂ©pezek, mert az asszony nehogy netĂĄn szĂłvĂĄtegye, hogy csak veletek foglalkozom, nem a csalĂĄddal. (LĂĄtja, mivel rohangĂĄlok a kezemben.) Csak annyit akartam volna megörökĂteni, hogy ma kiĂŒltem a kĂ©t gubaccsal (Wotofo, Ă©s Cthulhu ) Ă©s egy palackkal a lĂ©pcsĆhĂĄzba. Nem azonnal jön a dry hit, amikor kiszĂĄrad. ElĆbb elfogy a gĆz. Olyan 15 -20 szĂvĂĄs? De jĂłval intenzĂvebbek, valĂłban, mint a kazĂĄnos palackok. De azĂ©rt utazĂĄshoz nem valĂłk. ValĂłban kĂłstolgatĂĄsra a legkivĂĄlĂłbbak.
Ăldott, bĂ©kĂ©s karĂĄcsonyt a közössĂ©gnek!
A mĂĄr imĂĄdott Dani-ka, az ĂĄltalam egyedĂŒl tĂzesre Ă©rtĂ©kelt - tĂzes listĂĄn - Dwarvval.
nekek mĂ©g a kĂŒrtöskalĂĄcsos be sincs keverve,meg jön majd a pisztĂĄciĂĄs kekszes valami is hĂĄt tegnap akcio volt az aromaparadiseonâ![]()
![]()
Ăzre majd remĂ©lem jĂłk lesznek ezek a karĂĄcsonyi Ăzekâ![]()
A pisztĂĄciĂĄsra mi is kĂvĂĄncsiak vagyunk, azt nem sikerult megvenni sajnos. Majd legközelebb. Addig desszert mĂ©rgezĂ©sbe folytom bĂĄnatunk. ![]()
Sokat van nĂĄlad ez a szett mostanĂĄban. ![]()
Olyan,magasabb körökben mozgĂłnak Ă©rzem magam tĆleâ![]()
Ez azĂ©rt vanâŠmert ott mozogsz. ![]()
MegĂ©rkezett! MĂĄr kĂŒlsĆre legalĂĄbb hasonlĂt a Dani Micro-ra! ![]()
@Janos_Groszeibl szerinted bele megy a BF-60? ![]()
Szia! NemâŠill. igen csak lötyögâ![]()
Kiöntöm gyantåval! ![]()
EgyĂ©bkĂ©nt az összes Dani-ban a BF-60 van vagy az Ășjabb gĂ©pekben mĂĄr mĂĄst hasznĂĄl a Dicodes?
Mindegyikben mås van a bf60 és az Fl 80 custom modokban van..