A vape még megy, tehát nagy baj nincs
Nekem ez van sajna a kettő együtt nem mehet. Kicsit előbb van nekem az ajándék vagy inkább nekünk + 1 év GPU
Viszont kívánok minden jót mindenkinek. Nem fényképezek, mert az asszony nehogy netán szóvátegye, hogy csak veletek foglalkozom, nem a családdal. (Látja, mivel rohangálok a kezemben.) Csak annyit akartam volna megörökíteni, hogy ma kiültem a két gubaccsal (Wotofo, és Cthulhu ) és egy palackkal a lépcsőházba. Nem azonnal jön a dry hit, amikor kiszárad. Előbb elfogy a gőz. Olyan 15 -20 szívás? De jóval intenzívebbek, valóban, mint a kazános palackok. De azért utazáshoz nem valók. Valóban kóstolgatásra a legkiválóbbak.
Áldott, békés karácsonyt a közösségnek!
A már imádott Dani-ka, az általam egyedül tízesre értékelt - tízes listán - Dwarvval.
nekek még a kürtöskalácsos be sincs keverve,meg jön majd a pisztáciás kekszes valami is hát tegnap akcio volt az aromaparadiseonízre majd remélem jók lesznek ezek a karácsonyi ízek
A pisztáciásra mi is kíváncsiak vagyunk, azt nem sikerult megvenni sajnos. Majd legközelebb. Addig desszert mérgezésbe folytom bánatunk.
Sokat van nálad ez a szett mostanában.
Olyan,magasabb körökben mozgónak érzem magam tőle
Ez azért van…mert ott mozogsz.
Megérkezett! Már külsőre legalább hasonlít a Dani Micro-ra!
@Janos_Groszeibl szerinted bele megy a BF-60?
Szia! Nem…ill. igen csak lötyög
Kiöntöm gyantával!
Egyébként az összes Dani-ban a BF-60 van vagy az újabb gépekben már mást használ a Dicodes?
Mindegyikben más van a bf60 és az Fl 80 custom modokban van…