Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

RĂĄnĂ©zĂ©sre is lĂĄtszik, hogy totĂĄl eltĂ©rƑek a kijelzƑ mĂ©retek
mĂĄrmint a tied Ă©s a bf60 nagyon nem ugyanaz

1 kedvelés

Bf 60 a szegény ember dikódesze. :joy:

Akkor az nekem valĂł! :smiley:

De csak addig leszel szegény, amíg nem raktad bele! :point_up:t4:

Mire belerakod a gatyĂĄd is rĂĄmegy. :grin:

Én nem tervezek pákát venni emiatt! :stuck_out_tongue:
Inkåbb igénybe veszem mƱszerész kolléga segítségét! :smiley:

Jó, persze, így is lehet, de akkor hol marad az élvezet? :joy:

Jogos! :smiley:
EgyĂ©bkĂ©nt viccet fĂ©lretĂ©ve, nem fogok vele szenvedni, ha vĂ©gre kĂ©sz lesz a hĂĄz Ă©s beköltöztĂŒnk, mĂĄr nem fogom sajnĂĄlni a pĂ©nzt egy Dani-ra, de addig tĂșl nagy “luxusnak” tartom! :joy:

EgyetĂ©rtek! Én is megvĂĄrtam a telet, a kertre sajnos nem lehet költeni most. :grin:

A daniban egyébként az a jó, hogy csak egyszer fåj, amikor megveszed, utåna mår jó. :grin:

2 kedvelés

AkĂĄr ezekkel is le tudnĂĄ Ă©lni hĂĄtralevƑ nyugdĂ­jas idƑmet. RĂĄjöttem,van azĂ©rt egy kis tartĂĄly alul, amiben elfĂ©r talĂĄn 1 ml? Nem azonnal muszĂĄj csepegtetni. KĂĄbĂ© egy cigi, annyit kibĂ­rnak utĂĄntöltögetĂ©s nĂ©lkĂŒl.
https://www.youtube.com/watch?v=feadgok9eM8 Hutulu? Mindig is mondtam, milyen hĂŒlyĂ©n Ă­rnak az angolok. Aza CTH mi a fenĂ©nek van odaĂ­rva, ha egyszerƱen HĂĄĂĄĂĄ.

4 kedvelés

Az ismerkedĂ©s fĂĄzisai: Az egyiknĂ©l Ă©gett Ă­z. Na melyik? STNG (Wotofo) alatt nincsen semmi, csak az, ami a vattĂĄban van. Ez tĂ©nyleg csak kĂłstolĂĄsra valĂł. Hutulu alatt viszont a rejtett tartĂĄly, csak mĂ©g nem tudom, meddig tart? Ezt el lehet vinni messzebre is utĂĄntöltĂ©s nĂ©lkĂŒl. AzĂ©rt hosszabb Ăștra nem RDA-t, hanem RTA-t viszek. Viszont ha valamelyikƑtök kacĂ©rkodik egyik megvĂ©telvel, Ă­me a kĂŒlönbsĂ©g.

2 kedvelés

Szia Feri BĂĄcsi!

Nem tudom hogy szarkazmus akart e lenni :slight_smile:
Ha nem akkor, azért mert mert a Cthulhu egy fiktív Ʊrbéli lény:

Tisztelettel

2 kedvelés

Tudtam én, hogy nålunk nem él ilyen. :+1::grin:

A Cthulhu egy fĂ©lelmetesen jĂł brand​:heart_eyes: Ă©s mĂ©g azt is tudja egy hosszĂș slukk utĂĄn, kik laknak egy ilyen jĂł rta-ban:

(BocsĂĄnat! Ki vagyok pihenve. :wink:)

4 kedvelés

Ezt a mondatot nem egĂ©szen Ă©rtem. Viszont az igaz, hogy engem meglepett, hogy alul egy kis tartĂĄly is van. Ezzel elĂ©rte nĂĄlam, hogy a mindennapos hasznĂĄlatba befogjam. Mit Ă©rdekelnek engem a kĂ©pzeletbeli szörnyek. De az, hogy jĂł Ă­ze van, Ă©s mĂ©g egy darabig bĂ­rja squonk nĂ©lkĂŒl is, nagyon pozitĂ­v. Ez a kĂ©szĂŒlĂ©k nekem tetszik. MĂ©g annak ellenĂ©re is, hogy nem lĂĄtni, mennyi lĂ© van benne. Az , amit az angolokrĂłl gondolok, az, hogy nem tudom, ki tanĂ­totta meg Ƒket Ă­rni, de nagyon idiĂłta volt. PĂ©ldĂĄul az u hangot is hĂĄromfĂ©lekĂ©ppen Ă­rjĂĄk, az u hol u, ho a hang nĂĄluk, de ott van az oo, Ă©s a w is u-nak ejtendƑ. CĂ©tĂ©hĂĄ-ul(h?)uban a mĂĄsodik hĂĄ, az hallhatĂł, vagy nem is ejtik ki? Az elsƑnĂ©l sem Ă©rtem, minek az a cĂ©tĂ©.

Mit lehet mondani erre
Csak egy legƑsibb teremtƑ nyelv van Ă©s az a magyar
ezt mĂĄr az Ăłkorban is tudtĂĄk, leĂ­rtĂĄk
a többi csak mĂĄr elkorcsosult rossz alternatĂ­va. SzerĂ©nytelenƱl hangzik, de ha egyszer igaz. :man_shrugging:

1 kedvelés

Esti kis lazulĂłs szettek :smiling_face:
Tpa,de ez is finom nekem​:grin:

9 kedvelés

Most kezdƑdik az izgalom, megjött Budapest hadnagy. :sweat_smile:

8 kedvelés

Na, ne spojlerezz! :rofl:

Bevålt a fehérke?

1 kedvelés

A gombjai nem kotyognak, fixek. Az akkukezelĂ©se kivĂĄlĂł. MĂĄr neki indultam, hogy kiderĂ­tsem milyen board van benne, gyanĂșs nekem ez a tƱpontossĂĄg. A tĂŒzelĂ©s azonnali, a rĂĄmpaidƑ ennĂ©l a modnĂĄl megszƱnik lĂ©tezni. ImĂĄdatos. :blush: Könnyed, a fogĂĄsa tökĂ©letes, bĂĄr ehhez nagyban hozzĂĄjĂĄrul az oldalgomb. Nem mellesleg olyan fĂ©nyereje van, hogy bevĂĄllt mint Ă©jszakai fĂ©ny is. :sweat_smile: Naon szeretem. :blush::heart:

2 kedvelés