Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ránézésre is látszik, hogy totál eltérőek a kijelző méretek…mármint a tied és a bf60 nagyon nem ugyanaz

1 kedvelés

Bf 60 a szegény ember dikódesze. :joy:

Akkor az nekem való! :smiley:

De csak addig leszel szegény, amíg nem raktad bele! :point_up:t4:

Mire belerakod a gatyád is rámegy. :grin:

Én nem tervezek pákát venni emiatt! :stuck_out_tongue:
Inkább igénybe veszem műszerész kolléga segítségét! :smiley:

Jó, persze, így is lehet, de akkor hol marad az élvezet? :joy:

Jogos! :smiley:
Egyébként viccet félretéve, nem fogok vele szenvedni, ha végre kész lesz a ház és beköltöztünk, már nem fogom sajnálni a pénzt egy Dani-ra, de addig túl nagy “luxusnak” tartom! :joy:

Egyetértek! Én is megvártam a telet, a kertre sajnos nem lehet költeni most. :grin:

A daniban egyébként az a jó, hogy csak egyszer fáj, amikor megveszed, utána már jó. :grin:

2 kedvelés

Akár ezekkel is le tudná élni hátralevő nyugdíjas időmet. Rájöttem,van azért egy kis tartály alul, amiben elfér talán 1 ml? Nem azonnal muszáj csepegtetni. Kábé egy cigi, annyit kibírnak utántöltögetés nélkül.
https://www.youtube.com/watch?v=feadgok9eM8 Hutulu? Mindig is mondtam, milyen hülyén írnak az angolok. Aza CTH mi a fenének van odaírva, ha egyszerűen Hááá.

4 kedvelés

Az ismerkedés fázisai: Az egyiknél égett íz. Na melyik? STNG (Wotofo) alatt nincsen semmi, csak az, ami a vattában van. Ez tényleg csak kóstolásra való. Hutulu alatt viszont a rejtett tartály, csak még nem tudom, meddig tart? Ezt el lehet vinni messzebre is utántöltés nélkül. Azért hosszabb útra nem RDA-t, hanem RTA-t viszek. Viszont ha valamelyikőtök kacérkodik egyik megvételvel, íme a különbség.

2 kedvelés

Szia Feri Bácsi!

Nem tudom hogy szarkazmus akart e lenni :slight_smile:
Ha nem akkor, azért mert mert a Cthulhu egy fiktív űrbéli lény:

Tisztelettel

2 kedvelés

Tudtam én, hogy nálunk nem él ilyen. :+1::grin:

A Cthulhu egy félelmetesen jó brand​:heart_eyes: és még azt is tudja egy hosszú slukk után, kik laknak egy ilyen jó rta-ban:

(Bocsánat! Ki vagyok pihenve. :wink:)

4 kedvelés

Ezt a mondatot nem egészen értem. Viszont az igaz, hogy engem meglepett, hogy alul egy kis tartály is van. Ezzel elérte nálam, hogy a mindennapos használatba befogjam. Mit érdekelnek engem a képzeletbeli szörnyek. De az, hogy jó íze van, és még egy darabig bírja squonk nélkül is, nagyon pozitív. Ez a készülék nekem tetszik. Még annak ellenére is, hogy nem látni, mennyi lé van benne. Az , amit az angolokról gondolok, az, hogy nem tudom, ki tanította meg őket írni, de nagyon idióta volt. Például az u hangot is háromféleképpen írják, az u hol u, ho a hang náluk, de ott van az oo, és a w is u-nak ejtendő. Cétéhá-ul(h?)uban a második há, az hallható, vagy nem is ejtik ki? Az elsőnél sem értem, minek az a cété.

Mit lehet mondani erre…Csak egy legősibb teremtő nyelv van és az a magyar…ezt már az ókorban is tudták, leírták…a többi csak már elkorcsosult rossz alternatíva. Szerénytelenűl hangzik, de ha egyszer igaz. :man_shrugging:

1 kedvelés

Esti kis lazulós szettek :smiling_face:
Tpa,de ez is finom nekem​:grin:

9 kedvelés

Most kezdődik az izgalom, megjött Budapest hadnagy. :sweat_smile:

8 kedvelés

Na, ne spojlerezz! :rofl:

Bevált a fehérke?

1 kedvelés

A gombjai nem kotyognak, fixek. Az akkukezelése kiváló. Már neki indultam, hogy kiderítsem milyen board van benne, gyanús nekem ez a tűpontosság. A tüzelés azonnali, a rámpaidő ennél a modnál megszűnik létezni. Imádatos. :blush: Könnyed, a fogása tökéletes, bár ehhez nagyban hozzájárul az oldalgomb. Nem mellesleg olyan fényereje van, hogy bevállt mint éjszakai fény is. :sweat_smile: Naon szeretem. :blush::heart:

2 kedvelés