RĂĄnĂ©zĂ©sre is lĂĄtszik, hogy totĂĄl eltĂ©rĆek a kijelzĆ mĂ©retekâŠmĂĄrmint a tied Ă©s a bf60 nagyon nem ugyanaz
Bf 60 a szegény ember dikódesze.
Akkor az nekem valĂł!
De csak addig leszel szegĂ©ny, amĂg nem raktad bele!
Mire belerakod a gatyĂĄd is rĂĄmegy.
Ăn nem tervezek pĂĄkĂĄt venni emiatt!
InkĂĄbb igĂ©nybe veszem mƱszerĂ©sz kollĂ©ga segĂtsĂ©gĂ©t!
JĂł, persze, Ăgy is lehet, de akkor hol marad az Ă©lvezet?
Jogos!
EgyĂ©bkĂ©nt viccet fĂ©lretĂ©ve, nem fogok vele szenvedni, ha vĂ©gre kĂ©sz lesz a hĂĄz Ă©s beköltöztĂŒnk, mĂĄr nem fogom sajnĂĄlni a pĂ©nzt egy Dani-ra, de addig tĂșl nagy âluxusnakâ tartom!
EgyetĂ©rtek! Ăn is megvĂĄrtam a telet, a kertre sajnos nem lehet költeni most.
A daniban egyébként az a jó, hogy csak egyszer fåj, amikor megveszed, utåna mår jó.
AkĂĄr ezekkel is le tudnĂĄ Ă©lni hĂĄtralevĆ nyugdĂjas idĆmet. RĂĄjöttem,van azĂ©rt egy kis tartĂĄly alul, amiben elfĂ©r talĂĄn 1 ml? Nem azonnal muszĂĄj csepegtetni. KĂĄbĂ© egy cigi, annyit kibĂrnak utĂĄntöltögetĂ©s nĂ©lkĂŒl.
https://www.youtube.com/watch?v=feadgok9eM8 Hutulu? Mindig is mondtam, milyen hĂŒlyĂ©n Ărnak az angolok. Aza CTH mi a fenĂ©nek van odaĂrva, ha egyszerƱen HĂĄĂĄĂĄ.
Az ismerkedĂ©s fĂĄzisai: Az egyiknĂ©l Ă©gett Ăz. Na melyik? STNG (Wotofo) alatt nincsen semmi, csak az, ami a vattĂĄban van. Ez tĂ©nyleg csak kĂłstolĂĄsra valĂł. Hutulu alatt viszont a rejtett tartĂĄly, csak mĂ©g nem tudom, meddig tart? Ezt el lehet vinni messzebre is utĂĄntöltĂ©s nĂ©lkĂŒl. AzĂ©rt hosszabb Ăștra nem RDA-t, hanem RTA-t viszek. Viszont ha valamelyikĆtök kacĂ©rkodik egyik megvĂ©telvel, Ăme a kĂŒlönbsĂ©g.
Szia Feri BĂĄcsi!
Nem tudom hogy szarkazmus akart e lenni
Ha nem akkor, azĂ©rt mert mert a Cthulhu egy fiktĂv ƱrbĂ©li lĂ©ny:
Tisztelettel
Tudtam én, hogy nålunk nem él ilyen.
A Cthulhu egy fĂ©lelmetesen jĂł brandâ Ă©s mĂ©g azt is tudja egy hosszĂș slukk utĂĄn, kik laknak egy ilyen jĂł rta-ban:
(BocsĂĄnat! Ki vagyok pihenve.

Ezt a mondatot nem egĂ©szen Ă©rtem. Viszont az igaz, hogy engem meglepett, hogy alul egy kis tartĂĄly is van. Ezzel elĂ©rte nĂĄlam, hogy a mindennapos hasznĂĄlatba befogjam. Mit Ă©rdekelnek engem a kĂ©pzeletbeli szörnyek. De az, hogy jĂł Ăze van, Ă©s mĂ©g egy darabig bĂrja squonk nĂ©lkĂŒl is, nagyon pozitĂv. Ez a kĂ©szĂŒlĂ©k nekem tetszik. MĂ©g annak ellenĂ©re is, hogy nem lĂĄtni, mennyi lĂ© van benne. Az , amit az angolokrĂłl gondolok, az, hogy nem tudom, ki tanĂtotta meg Ćket Ărni, de nagyon idiĂłta volt. PĂ©ldĂĄul az u hangot is hĂĄromfĂ©lekĂ©ppen ĂrjĂĄk, az u hol u, ho a hang nĂĄluk, de ott van az oo, Ă©s a w is u-nak ejtendĆ. CĂ©tĂ©hĂĄ-ul(h?)uban a mĂĄsodik hĂĄ, az hallhatĂł, vagy nem is ejtik ki? Az elsĆnĂ©l sem Ă©rtem, minek az a cĂ©tĂ©.
Mit lehet mondani erreâŠCsak egy legĆsibb teremtĆ nyelv van Ă©s az a magyarâŠezt mĂĄr az Ăłkorban is tudtĂĄk, leĂrtĂĄkâŠa többi csak mĂĄr elkorcsosult rossz alternatĂva. SzerĂ©nytelenƱl hangzik, de ha egyszer igaz.
Na, ne spojlerezz!
Bevålt a fehérke?
A gombjai nem kotyognak, fixek. Az akkukezelĂ©se kivĂĄlĂł. MĂĄr neki indultam, hogy kiderĂtsem milyen board van benne, gyanĂșs nekem ez a tƱpontossĂĄg. A tĂŒzelĂ©s azonnali, a rĂĄmpaidĆ ennĂ©l a modnĂĄl megszƱnik lĂ©tezni. ImĂĄdatos. Könnyed, a fogĂĄsa tökĂ©letes, bĂĄr ehhez nagyban hozzĂĄjĂĄrul az oldalgomb. Nem mellesleg olyan fĂ©nyereje van, hogy bevĂĄllt mint Ă©jszakai fĂ©ny is.
Naon szeretem.