Ránézésre is látszik, hogy totál eltérőek a kijelző méretek…mármint a tied és a bf60 nagyon nem ugyanaz
Bf 60 a szegény ember dikódesze.
Akkor az nekem való!
De csak addig leszel szegény, amíg nem raktad bele!
Mire belerakod a gatyád is rámegy.
Én nem tervezek pákát venni emiatt!
Inkább igénybe veszem műszerész kolléga segítségét!
Jó, persze, így is lehet, de akkor hol marad az élvezet?
Jogos!
Egyébként viccet félretéve, nem fogok vele szenvedni, ha végre kész lesz a ház és beköltöztünk, már nem fogom sajnálni a pénzt egy Dani-ra, de addig túl nagy “luxusnak” tartom!
Egyetértek! Én is megvártam a telet, a kertre sajnos nem lehet költeni most.
A daniban egyébként az a jó, hogy csak egyszer fáj, amikor megveszed, utána már jó.
Akár ezekkel is le tudná élni hátralevő nyugdíjas időmet. Rájöttem,van azért egy kis tartály alul, amiben elfér talán 1 ml? Nem azonnal muszáj csepegtetni. Kábé egy cigi, annyit kibírnak utántöltögetés nélkül.
https://www.youtube.com/watch?v=feadgok9eM8 Hutulu? Mindig is mondtam, milyen hülyén írnak az angolok. Aza CTH mi a fenének van odaírva, ha egyszerűen Hááá.
Az ismerkedés fázisai: Az egyiknél égett íz. Na melyik? STNG (Wotofo) alatt nincsen semmi, csak az, ami a vattában van. Ez tényleg csak kóstolásra való. Hutulu alatt viszont a rejtett tartály, csak még nem tudom, meddig tart? Ezt el lehet vinni messzebre is utántöltés nélkül. Azért hosszabb útra nem RDA-t, hanem RTA-t viszek. Viszont ha valamelyikőtök kacérkodik egyik megvételvel, íme a különbség.
Szia Feri Bácsi!
Nem tudom hogy szarkazmus akart e lenni
Ha nem akkor, azért mert mert a Cthulhu egy fiktív űrbéli lény:
Tisztelettel
Tudtam én, hogy nálunk nem él ilyen.
A Cthulhu egy félelmetesen jó brand és még azt is tudja egy hosszú slukk után, kik laknak egy ilyen jó rta-ban:
(Bocsánat! Ki vagyok pihenve. )
Ezt a mondatot nem egészen értem. Viszont az igaz, hogy engem meglepett, hogy alul egy kis tartály is van. Ezzel elérte nálam, hogy a mindennapos használatba befogjam. Mit érdekelnek engem a képzeletbeli szörnyek. De az, hogy jó íze van, és még egy darabig bírja squonk nélkül is, nagyon pozitív. Ez a készülék nekem tetszik. Még annak ellenére is, hogy nem látni, mennyi lé van benne. Az , amit az angolokról gondolok, az, hogy nem tudom, ki tanította meg őket írni, de nagyon idióta volt. Például az u hangot is háromféleképpen írják, az u hol u, ho a hang náluk, de ott van az oo, és a w is u-nak ejtendő. Cétéhá-ul(h?)uban a második há, az hallható, vagy nem is ejtik ki? Az elsőnél sem értem, minek az a cété.
Mit lehet mondani erre…Csak egy legősibb teremtő nyelv van és az a magyar…ezt már az ókorban is tudták, leírták…a többi csak már elkorcsosult rossz alternatíva. Szerénytelenűl hangzik, de ha egyszer igaz.
Na, ne spojlerezz!
Bevált a fehérke?
A gombjai nem kotyognak, fixek. Az akkukezelése kiváló. Már neki indultam, hogy kiderítsem milyen board van benne, gyanús nekem ez a tűpontosság. A tüzelés azonnali, a rámpaidő ennél a modnál megszűnik létezni. Imádatos. Könnyed, a fogása tökéletes, bár ehhez nagyban hozzájárul az oldalgomb. Nem mellesleg olyan fényereje van, hogy bevállt mint éjszakai fény is. Naon szeretem.