Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Gratulálok :smiling_face:szép pizza :stuck_out_tongue_winking_eye:

Saját fényképek a bögrén…

Igen :slightly_smiling_face: kollegaktól kaptam egyik karácsonyra. Rajta mellettem “kispeva” aki nagyobb mint az anyja :joy:

Köszönöm, tényleg szép, de ennél csukott szemmel és hátrakötött kézzel is finomabbat csinálok. :grin:

Igaz már mindent értesz, de azért ezt itt hagyom, miből áll a kajmán rda:

Egy deck, ami jó magas, egy palást, egy kupak, amit ki tudsz tekerni a palástból és ott tudsz csöpögtetni és a drip tip.

5 kedvelés

Hol a nívó pálca ? :thinking::sweat_smile:

Köszönöm :slightly_smiling_face:
Kiprobaltad már? Milyen?

1 kedvelés

Vicces vagy, ne nevetess. :joy:

Jaj ne már! Vegyél erőt magadon, és tekerd meg! :slightly_smiling_face:

Jó, de el kéne mosni is, nem is tudom, ez olyan macerásnak tűnik, nem megy ez már sehova. :sweat_smile:

De majd hétvégén…talán.

Oké:slightly_smiling_face:
Egyszer majd azért írj róla​:joy:
Én biztos nem bírnám ki, hogy csak nézegessem​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Én se nézegetem, ha ez megnyugtat. :rofl:

De majd tesztelem és írok róla, ígérem.

1 kedvelés

Addig is a micrót próbálom ki, hát ez tényleg elég csajos. :sweat_smile:

6 kedvelés

Nem is csajos. Pont kézbe illő :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Csajos kézbe…a mérete pont jó lenne, ha egy kicsit dundibb lenne, így olyan érzés, hogy jaj, mindjárt elejtem. De azért jó lesz az, nincsen Jó Áron! :point_up:

Lehet nem vagyok képben teljesen. A caiman full set,az összerakható rda-nak is, meg rdta-nak is? Asszem kezdek belezavarodni kicsit. :joy: Bocsi ha lámaságot kérdezek.

Lehet, én még a kérdést sem értem. :sweat_smile:

vape-systems-caiman-v4-rda-full-set
Teljesen belegabalyodtam asszem. Sikerült leárnyékolnom saját magamat. De ,hogy nem értem,az tuti.

Na jó, de mit nem értesz? Ez a képen a caiman rda, 2 fajta palásttal adják, egy átlátszó és egy fém, van egy kupak a tetejében, amit ki lehet csavarni (ebben van a driptip), hogy legyen egy nagy lyukad, kb. ennyi. Az rdta egy másik tank, csak az is a caiman nevet viseli.

kétfajta palást van az rda-hoz…ettől még nem rdta