Okés rájöttem! A magas oszlopok zavartak meg teljesen!
Lehet, hogy picit vézna, de tagadhatatlanul jobban passzol a nyurga tankokhoz
Jól van na! Túl gondoltam az egészet. Bocsiiii.
És különben is, jogom van hülyének lenni!!! Épp most éltem ezzel a jogommal.
Nem is a kinézet, ha olyan vastag lenne, mint a mini, akkor szerintem kényelmesebb lenne a fogása, ennyi, de meg lehet szokni, meg ez lehet csak nekem a bajom.
mondjuk azoknak a kiálló oszlopoknak én sem értem a funkcióját.
Jah, de mégis!
Szerintem azért állnak ilyen magasan, mert ez egy rda, szóval a lényeg, hogy a tekerés a szádban legyen, akkor viszont nem lehet ilyen magas rdat csinálni, ahogy nem is szoktak, hiszen ez kb 1.5x olyan magas, mint egy rda általában. Így viszont az afc magasabban van, szóval annak a szintjéig fér bele leves, ami kb. 2ml.
Van egy bemarás a post oldalán, addig mehet a leves…
Köszi…közben rájöttem, ki is írtam mert láttam, hogy vadul gépelsz
Annyit tudok róla ,belefér 2 ml cucc ,gondolom azért olyan magas
Az arányai zavartak össze teljesen. A magassága. Nekem egy rda az olyan ,mint a képeden mellette az stng. Vannak rda-im, de mind alacsony.
Igen, fura koncepció, majd meglássuk mennyire válik be a gyakorlatban…már az elég fura, ahogy majd a vatta kinéz berakás után. Mint egy vattavízesés…
Ha már rda, én ezt néztem ki magamnak…felső levegőzés, “kéménytől” elszeparált gőztér
https://www.vaporism.cz/suicide-mods-x-bearded-viking-ripsaw-rda-P/
Viszont sok gyártó tanulhatna csavaros topcapet csinálni a vapesystemtől, mert ez király, ahogy van rajta fogás és negyed fordulat csak a menet.
Majd írj kérlek a TH-ról és levegőzéséről…az ízvisszaadás nem kérdés, az úgyis szuper
Jól sejtem, hogy elvileg a caiman rda és rdta között a tekercs elhelyezkedésében, kialakításában nincs különbség? Tehát ízben sem, csak a léellátásban?
Ahogy néztem tök más a két deck.
Ez a 8c?
+10
Nem, mi ez?
Nem ez a Chariot rta