Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Különben majdnem! Hogy tetszik a kajmán?

Még el sem mostam, még hideg…viszont 5 afct adtak hozzá, az egyik szerintem vagy 3mm, ez dl-re is jó?

3 kedvelés

Miért nem lepődők meg… :joy: Remélem a mikronál… megvártad amig a pára kiszárad…

Ő…izé…persze. :sweat_smile:

Csak megnéztem bekapcsol-e rendben, majd ha már a kajmán be lesz üzemelve lesz csak használva.

Így nyírták ki az egyik minim amit aztán vissza vettem és javitattam.

Egy órát pihent előtte, csak nem döglik meg.

1 kedvelés

Majd kiderűl…én radiátoron szoktam melegíteni ha hidegben szállítom a modot ami nincs használatban csak tarcsiban van nálam…

Gratula István! Honnan rendelted a Pizzát? Megoszthatnád az elérhetőséget! Nálunk max. egy üccsit hoznak ajiba!:grin:

Ez az rda?! Szépek együtt, háttérben a pizzával!. :slightly_smiling_face:
Grat!
(végre nem egy torony :slightly_smiling_face:)

2 kedvelés

@Janos_Groszeibl vagy aki tudja, azt légyszí magyarázzátok el nekem, hogy ez a v4 mitől rda. Amiket eddig láttam, annak nem volt tartálya, és közvetlenül a top cap alatt volt deck része. Ahogy nézem képeken, ez totál rta.
Bár ugye, mindenhol rda - ként van feltüntetve.

1 kedvelés

Nincs benne kazánpalást ill.kémény.Téged az zavart meg,hogy magas az oldal fala úgy mond tank palás…nézz meg róla képeket.Ez egy magas oldalfalu rda.:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Így már érthető! Köszönöm :slightly_smiling_face::hugs:
Szerk… Nem, valahogy mégse áll össze a fejemben :thinking: alul van a deck, felette a tartály, de ha nincs kémény… Hogy megy fel a gőz?! Uhh lehet most nagyon szőke vagyok :joy::joy::joy:
@Janos_Groszeibl megidézlek ismét :joy:

2 kedvelés

Ez maga a kazán rész ugyan úgy mint az összes rda-ban.A gőz meg úgy mint minden vape cuccnál szívásra itt csak az átmérő más és az útja hosszabb.mint a megszokot rdaban

1 kedvelés

Tehát a liquiden kell atkuzdenie magát a gőznek? :thinking:

4 kedvelés

Nem itt az alsó levegőzés miatt a lelógó vattában van a leves az belső afc magasan van kb 1cm az aljától ott áll a 2ml leves.Ha túl öntöd középen bele folyik az afcén keresztül le alulra és ki folyik az alsó afcén

5 kedvelés

Na így megvilagosodtam :slightly_smiling_face:
Köszönöm a türelmed! :hugs:

1 kedvelés

Én ma velük, és a nekem készített bögrével :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Neo impresszionista. Vajon mire gondolt itt az alkotó ? :thinking::rofl:

1 kedvelés

Csak próbáltam szemléltetni, hogy mit nem értek :joy:

2 kedvelés

A kép címe Szemléltetés . A kikiáltási ár ? :rofl: . Értem hogy mit nem értettél. :+1:

1 kedvelés