KĂŒlönben majdnem! Hogy tetszik a kajmĂĄn?
MĂ©g el sem mostam, mĂ©g hidegâŠviszont 5 afct adtak hozzĂĄ, az egyik szerintem vagy 3mm, ez dl-re is jĂł?
MiĂ©rt nem lepĆdĆk meg.. RemĂ©lem a mikronĂĄl.. megvĂĄrtad amig a pĂĄra kiszĂĄrad..
ĆâŠizĂ©âŠpersze.
Csak megnĂ©ztem bekapcsol-e rendben, majd ha mĂĄr a kajmĂĄn be lesz ĂŒzemelve lesz csak hasznĂĄlva.
Ăgy nyĂrtĂĄk ki az egyik minim amit aztĂĄn vissza vettem Ă©s javitattam.
Egy ĂłrĂĄt pihent elĆtte, csak nem döglik meg.
Majd kiderƱl..Ă©n radiĂĄtoron szoktam melegĂteni ha hidegben szĂĄllĂtom a modot ami nincs hasznĂĄlatban csak tarcsiban van nĂĄlam..
Gratula IstvĂĄn! Honnan rendelted a PizzĂĄt? MegoszthatnĂĄd az elĂ©rhetĆsĂ©get! NĂĄlunk max. egy ĂŒccsit hoznak ajiba!
Ez az rda?! SzĂ©pek egyĂŒtt, hĂĄttĂ©rben a pizzĂĄval!.
Grat!
(végre nem egy torony )
@Janos_Groszeibl vagy aki tudja, azt lĂ©gyszĂ magyarĂĄzzĂĄtok el nekem, hogy ez a v4 mitĆl rda. Amiket eddig lĂĄttam, annak nem volt tartĂĄlya, Ă©s közvetlenĂŒl a top cap alatt volt deck rĂ©sze. Ahogy nĂ©zem kĂ©peken, ez totĂĄl rta.
BĂĄr ugye, mindenhol rda - kĂ©nt van feltĂŒntetve.
Nincs benne kazĂĄnpalĂĄst ill.kĂ©mĂ©ny.TĂ©ged az zavart meg,hogy magas az oldal fala Ășgy mond tank palĂĄsâŠnĂ©zz meg rĂłla kĂ©peket.Ez egy magas oldalfalu rda.
Ăgy mĂĄr Ă©rthetĆ! Köszönöm
Szerk⊠Nem, valahogy mĂ©gse ĂĄll össze a fejemben alul van a deck, felette a tartĂĄly, de ha nincs kĂ©mĂ©ny⊠Hogy megy fel a gĆz?! Uhh lehet most nagyon szĆke vagyok
@Janos_Groszeibl megidézlek ismét
Ez maga a kazĂĄn rĂ©sz ugyan Ășgy mint az összes rda-ban.A gĆz meg Ășgy mint minden vape cuccnĂĄl szĂvĂĄsra itt csak az ĂĄtmĂ©rĆ mĂĄs Ă©s az Ăștja hosszabb.mint a megszokot rdaban
Nem itt az alsĂł levegĆzĂ©s miatt a lelĂłgĂł vattĂĄban van a leves az belsĆ afc magasan van kb 1cm az aljĂĄtĂłl ott ĂĄll a 2ml leves.Ha tĂșl öntöd közĂ©pen bele folyik az afcĂ©n keresztĂŒl le alulra Ă©s ki folyik az alsĂł afcĂ©n
Na Ăgy megvilagosodtam
Köszönöm a tĂŒrelmed!
Neo impresszionista. Vajon mire gondolt itt az alkotĂł ?
Csak próbåltam szemléltetni, hogy mit nem értek
A kĂ©p cĂme SzemlĂ©ltetĂ©s . A kikiĂĄltĂĄsi ĂĄr ? . Ărtem hogy mit nem Ă©rtettĂ©l.