Különben majdnem! Hogy tetszik a kajmán?
Még el sem mostam, még hideg…viszont 5 afct adtak hozzá, az egyik szerintem vagy 3mm, ez dl-re is jó?
Miért nem lepődők meg… Remélem a mikronál… megvártad amig a pára kiszárad…
Ő…izé…persze.
Csak megnéztem bekapcsol-e rendben, majd ha már a kajmán be lesz üzemelve lesz csak használva.
Így nyírták ki az egyik minim amit aztán vissza vettem és javitattam.
Egy órát pihent előtte, csak nem döglik meg.
Majd kiderűl…én radiátoron szoktam melegíteni ha hidegben szállítom a modot ami nincs használatban csak tarcsiban van nálam…
Gratula István! Honnan rendelted a Pizzát? Megoszthatnád az elérhetőséget! Nálunk max. egy üccsit hoznak ajiba!
Ez az rda?! Szépek együtt, háttérben a pizzával!.
Grat!
(végre nem egy torony )
@Janos_Groszeibl vagy aki tudja, azt légyszí magyarázzátok el nekem, hogy ez a v4 mitől rda. Amiket eddig láttam, annak nem volt tartálya, és közvetlenül a top cap alatt volt deck része. Ahogy nézem képeken, ez totál rta.
Bár ugye, mindenhol rda - ként van feltüntetve.
Nincs benne kazánpalást ill.kémény.Téged az zavart meg,hogy magas az oldal fala úgy mond tank palás…nézz meg róla képeket.Ez egy magas oldalfalu rda.
Így már érthető! Köszönöm
Szerk… Nem, valahogy mégse áll össze a fejemben alul van a deck, felette a tartály, de ha nincs kémény… Hogy megy fel a gőz?! Uhh lehet most nagyon szőke vagyok
@Janos_Groszeibl megidézlek ismét
Ez maga a kazán rész ugyan úgy mint az összes rda-ban.A gőz meg úgy mint minden vape cuccnál szívásra itt csak az átmérő más és az útja hosszabb.mint a megszokot rdaban
Nem itt az alsó levegőzés miatt a lelógó vattában van a leves az belső afc magasan van kb 1cm az aljától ott áll a 2ml leves.Ha túl öntöd középen bele folyik az afcén keresztül le alulra és ki folyik az alsó afcén
Na így megvilagosodtam
Köszönöm a türelmed!
Neo impresszionista. Vajon mire gondolt itt az alkotó ?
Csak próbáltam szemléltetni, hogy mit nem értek
A kép címe Szemléltetés . A kikiáltási ár ? . Értem hogy mit nem értettél.