Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

KĂŒlönben majdnem! Hogy tetszik a kajmĂĄn?

Még el sem mostam, még hideg
viszont 5 afct adtak hozzå, az egyik szerintem vagy 3mm, ez dl-re is jó?

3 kedvelés

MiĂ©rt nem lepƑdƑk meg.. :joy: RemĂ©lem a mikronĂĄl.. megvĂĄrtad amig a pĂĄra kiszĂĄrad..

Ɛ
izé persze. :sweat_smile:

Csak megnĂ©ztem bekapcsol-e rendben, majd ha mĂĄr a kajmĂĄn be lesz ĂŒzemelve lesz csak hasznĂĄlva.

Így nyĂ­rtĂĄk ki az egyik minim amit aztĂĄn vissza vettem Ă©s javitattam.

Egy ĂłrĂĄt pihent elƑtte, csak nem döglik meg.

1 kedvelés

Majd kiderƱl..én radiåtoron szoktam melegíteni ha hidegben szållítom a modot ami nincs hasznålatban csak tarcsiban van nålam..

Gratula IstvĂĄn! Honnan rendelted a PizzĂĄt? MegoszthatnĂĄd az elĂ©rhetƑsĂ©get! NĂĄlunk max. egy ĂŒccsit hoznak ajiba!:grin:

Ez az rda?! SzĂ©pek egyĂŒtt, hĂĄttĂ©rben a pizzĂĄval!. :slightly_smiling_face:
Grat!
(végre nem egy torony :slightly_smiling_face:)

2 kedvelés

@Janos_Groszeibl vagy aki tudja, azt lĂ©gyszĂ­ magyarĂĄzzĂĄtok el nekem, hogy ez a v4 mitƑl rda. Amiket eddig lĂĄttam, annak nem volt tartĂĄlya, Ă©s közvetlenĂŒl a top cap alatt volt deck rĂ©sze. Ahogy nĂ©zem kĂ©peken, ez totĂĄl rta.
BĂĄr ugye, mindenhol rda - kĂ©nt van feltĂŒntetve.

1 kedvelés

Nincs benne kazĂĄnpalĂĄst ill.kĂ©mĂ©ny.TĂ©ged az zavart meg,hogy magas az oldal fala Ășgy mond tank palĂĄs
nĂ©zz meg rĂłla kĂ©peket.Ez egy magas oldalfalu rda.:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Így mĂĄr Ă©rthetƑ! Köszönöm :slightly_smiling_face::hugs:
Szerk
 Nem, valahogy mĂ©gse ĂĄll össze a fejemben :thinking: alul van a deck, felette a tartĂĄly, de ha nincs kĂ©mĂ©ny
 Hogy megy fel a gƑz?! Uhh lehet most nagyon szƑke vagyok :joy::joy::joy:
@Janos_Groszeibl megidézlek ismét :joy:

2 kedvelés

Ez maga a kazĂĄn rĂ©sz ugyan Ășgy mint az összes rda-ban.A gƑz meg Ășgy mint minden vape cuccnĂĄl szĂ­vĂĄsra itt csak az ĂĄtmĂ©rƑ mĂĄs Ă©s az Ăștja hosszabb.mint a megszokot rdaban

1 kedvelés

Tehát a liquiden kell atkuzdenie magát a gƑznek? :thinking:

4 kedvelés

Nem itt az alsĂł levegƑzĂ©s miatt a lelĂłgĂł vattĂĄban van a leves az belsƑ afc magasan van kb 1cm az aljĂĄtĂłl ott ĂĄll a 2ml leves.Ha tĂșl öntöd közĂ©pen bele folyik az afcĂ©n keresztĂŒl le alulra Ă©s ki folyik az alsĂł afcĂ©n

5 kedvelés

Na Ă­gy megvilagosodtam :slightly_smiling_face:
Köszönöm a tĂŒrelmed! :hugs:

1 kedvelés

Én ma velĂŒk, Ă©s a nekem kĂ©szĂ­tett bögrĂ©vel :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Neo impresszionista. Vajon mire gondolt itt az alkotĂł ? :thinking::rofl:

1 kedvelés

Csak próbåltam szemléltetni, hogy mit nem értek :joy:

2 kedvelés

A kĂ©p cĂ­me SzemlĂ©ltetĂ©s . A kikiĂĄltĂĄsi ĂĄr ? :rofl: . Értem hogy mit nem Ă©rtettĂ©l. :+1:

1 kedvelés