Sziasztok! Mit ajánlanátok 20k-ig? Lassan másfél éve ares2-t használok és kíváncsi lennék, hogy közép kategóriában mit javasolnátok?! Inkább íz, mint gőz a mérvadó. Szemezgetek egy brunhilde mtl rta-val, ha valaki használja kérhetek véleményt?
Szia!
Bishop,Pioneer,. Ezek nekem beváltak.
Szia! Pioneer-ra még egy szavazat. Vagy Valor. Nekem mind kettő bejött.
Szia!
Én elég rég használom a Brüncit nagy megelégedéssel, de vannak akiknek meggyűlik vele a baja. Ezt mondjuk nem tudom hova tenni, én még egyszer sem nem bírtam elrontani.
A legkényelmesebben építhető tankom, fér bele lé rendesen és nem folyik, ízre is jó
Én simán ajánlanám.
Ha kifejezetten ízre utazol akkor a Ripley-t is tudnám ajánlani.
Én már meg sem szólalok brünci ügyben…inkább bekészítem a popcorn-t
Fura ez az ízlés…
Én “elnézem neki” …hiszen a single DL Intake-et ő ajánlotta nekem és az nagyon bejött minden téren
Én is meg voltam elégedve vele és még kinézetre is nagyon tetszett, csak 1.5 év után már meguntam. Amúgy az az egy negatívuma volt, hogy nagyon nehéz így inkább 2 akkus modot tettem alá. 1 akkussal nagyon fejnehéz. Ja, meg, hogy a PG kikezdi az o-gyűrűket, így azt néhány havonta cserélnem kellett, de akkoriban majdnem csak a Brüncit használtam, így érthető is a dolog (számomra).
Bár utóbbi időben számomra a Bishop lett a No. 1 ízre.
Érdekes, én még egyszer sem cseréltem gyűrűt, se sodronyt, pedig amióta megvan folyamatosan megy.
Különben meg végre valakire számíthatok végtelen szélmalomharcomban
Jó tank az, csak lelke van, de semmi sem lehetetlen. Már bánom, hogy eladtam. Pedig én ilyet még csak a Doggy-ra mondtam eddig.
Fogadjunk, még szétszedve se volt…
(Mindjárt beírja, hogy 2 napja vette )
.
.
.
Te vagy a Brünci nagykövete akkor.
De volt. Sokszor, tudd meg
Ok, örülök ha neked bejön
Sourcemore-on most van készleten és nem is drága
Bakker! Erre rá kell repülni!
Szia! A Brünci csak súlyban lesz jobb az Ares 2-nél. A megálmodott összegbe talán a Bishop beszerezhető, és tud többet nyújtani mint az Ares. Sajna a jelenlegi gazdasági környezet alakulása úgy hozta, hogy 70-110 euro környékén lehet beszerezni valamire való MTL/RTA-t. 110 - től indul a felső kategória. Ez nem azt jelenti, hogy az alacsonyabb árfekvés szar. Csak nem ad mást. Viszont jó hír, hogy használtan 20-30 ezerből ki lehet fogni nagyon szép állapotú felső kategóriás kazánokat.
A Bishopra még egy szavazat!!
Mindenképp a pioneert ajánlanám, bár az igazat megvallva bishopot nem próbáltam. Tehát plusz egy szavazat a pioneer-re.
Mennyire megbizhato az oldal? Egyebkent koszonom
megbízható, a shopban biztos nem fogsz csalódni