Olyan kérésem lenne hozzátok hogy ajánljatok nekem jó squonkolható MtlRda/Rdta-kat.
Sosem volt meg dripperem se hasonlom es attol felek hogy nagy lenne vele a kinlodas hogy kimegy a fejembol hogy mar cseppenteni vagy squonkolni kéne a tekeréssel vattázással nem lenne gondom az már “megy” de maga az egesz cuclitól vannak bennem kérdések…esetleg privátban vagy ezen poszt alatt nagyon örülnék ha tudnátok segíteni nekem
MTLRDA-ból szerintem még az Ammit is jól teljesít. RDTA-ból a Taifun GX-et dícsérik sokan, nekem Brünhilde van, számomra tökéletes. Majdnem elfelejtettem… Még ott van a Cthulhu Mulan RDTA is, szintén sokak által nagyon kedvelt.
Vagy beszerzel egy olyan mod-ot alá ami tud tc-ni +tc-hető huzalt hozzá és lelessz az a probléma,hogy mikor kell cseppenteni ,dry hit nélkül,mert tc mod-ba kb szinte szárazra szívható a vatta,legalábbis nálam a sokak által gagyinak vélt Eleaf Istick 80w 5000mAh beépített akkus mod gond nélkül tudja ss huzalal
En is próbálkoztam a sqounkkal többször is,de valahogy sosem lettünk barátok…kozben próbáltam tobb rda-t is és nekem az oreg klasszikus pelso,illetve JordanB jött be. A Galaxyes-sem volt rossz. Hozzá tartozik hogy egyiket sem szűk mtlben használtam, sőt inkább szűk DL-ben.
Nos a félelmed elkerülése miatt vannak az rdta-k ott ugyanis látod a levet így ha kevésnek találod jöhet a sqounk! Lehet, hogy magam ellen beszélek (mivel már összetalálkoztunk az úri emberrel több adás vétellel kapcsolatos platformon) de ha Mtl-re kellene akkor minden képen Galaxies mert ez kiváló ízeket hoz és nem forrósodik annyira ellenben a Mulan( forró fütyül de király a drip tipje). Hülye lennék ha nem dicsérném egy kicsit a Gathert de ez a tank egy fentebbi kategória mint az előbb említettek amit jól tükröz a tetején ülő egyébként nagyon mutatós stabfa korong. Ízben egyébként leginkább a Galaxieshez tudnám hasonlítani csak a Gather az afc betétekkel egészen a szűk Dl-ig eltólható.
Szia, Wotofo STNG és Vapefly Holic. Az STNG-nek szerintem picit jobb az íz visszadása, viszont könnyebb megfolyatni. A Holic-nak hatalmas a puffertartálya. Mindkettő nagyon könnyen építhető.
A squonk egy baromi jó dolog szerintem, főleg kényelmi szempontból. Dry hitet elérni nekem még nem sikerült (ja de, egyszer, amikor elállítódott a teljesítmény és 90 W-tal megküldtem a 1,5 ohm-os tekercset… ) Azt meg, hogy mikor kell pumpálni, hamar ráérzel. Sourcemore-on egyébként a Vandy Vape Pulse v2 és a Dovpo Topside 90W nagyon jó áron van.
Ha lehet egy észrevételem, inkább Topside legyen mint Pulse. Anyaghasználatban jobb a Topside, a Pulse-ról meg (mindegy hogy V1 vagy V2) rengetegszer hallom hogy beázik, visszafelé az elektronika felé.
Igen a Pulse-t nem nagyon ajánlom senkinek. Bár nekem a sima 80w volt. Az enyém folyamatosan szivárgott, beázott a csőnél. Addig addig ameddig teljesen tönkre ment. Nekem nagy csalódás volt.
Köszönöm Kinga! Most rendeltem egy Pulse-t, szóval nemsokára élőben tapasztalom meg. Egy Topside már van, a v2 meg elég jó áron volt. Melós squonk-nak kell, a TS-t sajnálnám.
Remélem minden rendben lesz vele, mert egyébként jó cucc lenne. De én azt mondom, ha fél évig, vagy egy évig megy hibamentesen, már jó vagy. Nem azonnal ázik be, annak idő kell, sok esetben hónapok. Van már Pulse 3 is, ha jól tudom, arról még nem hallottam tapasztalatokat. De ha az érkezik hozzád, szívesen olvasnék róla tapasztalatokat.
Teljesen igazad van, én is így gondolom. Arra, hogy felborogassam az asztalon, tökélestes lesz.
Az a baj, hogy annyira nincs nagy választék squonk-ból, mint sima mod-ból. Kétakkus féltéglák kizárva, kipottyannak a mechák és fél-mechák, így már nem akkora a választék. De ha van valami tuti tipped (vagy bárkinek), megköszönném.
Talán a Desire Rage, vagy a Desire Cut, de már a Rage nincs is a piacon. Nem mondom hogy törhetetlen, de nem műanyag, és még senki nem mondta, hogy beázott volna.
Arról megoszlik a vélemény úgy vettem észre. Van Spruzza és Pumper tábor. Igazából a dizájn ami döntő lehet, mert Pumper és Spruzza belül egy kutya. Igazság az, hogy rosszat nem tudok róla mondani, hallomásból sem. Biztonságos, mert van benne védelem. Az anyaghasználat igazán minőségi, ezeket meg nagyon könnyű pumpálni. 80 wattos ha jól emlékszem. De azt mind kitolja ám, úgyhogy DLRDA illik csak hozzá.