A 40-ig kategóriába befér még YiHi SxMini SL Class v2 is
Én nem tapasztaltam semmi változást a 217-nèl,mikor kipróbáltam ezt a funkciót.
Egyèbkènt Kinga másik típusú innokin modról írt.
Annál biztossan működött.
Hát ha tudnám h ez mivel tud többet…már azon felül h szgéphez lehet kötni és mindent customizáhatsz…
Lehet…talán a coolfireről…azt gondoltam, ha ide is ideírták csak műxik már…
Ha dióhéjban kell:sokkal Egységsugarú felhasználónak ágyúval verébre kategória, de egy komolyabb elektronika lakik benne
Sxmini/ZQ
Hát ezzel kezdőként ráérek még sztem…
Ha hosszabb távra gondolkozol, akkor megéri a belenyomott pénzmagot.
HA!!! megteheted és belefér a keretbe, ne a kínai alsópolcos darabokkal kezdd. Ez is meg tud kímélni 1-2 csalódástól.
Értem én…de 1előre 1 év távlatában gondolkozok…
De végülis ki tudja…Mondassz vmit az biztos..
Alszok rá 1et és átértékelem…
1éb ktg-ek kb mekkorák amik az építéssel járnak?..A tankon kívül persze…
Az egyéb ktsg. gyakorlatilag minimális, drót https://www.zivipf.com/ + valami szimpatikus vatta, kb. az idők végezetéig is kitart.
Még ezt elejtem, olcsóbb kategóriásnak
Dovpo Tribute Box Mod
Kell még valami, amire tekersz(1 tekerősegéd jól jöhet), csipesz(ha van, kerámia), olló, esetleg egy kis csípőfogó.
De egyik se létszükséglet, kiválthatóak meglévő dolgokkal- körömcsipesz, fúrószár, csak akad egy…
Ahha…de kell még szerszámkészlet…meg tekerősegéd v. mi..meg talán vmi cucc is amivel az tekerés ellenállását lehet mérni…nem?
Megelőztél, ld. fent. Ellenállást mér a mod, mindig azon tekertem, sose volt hozzá külön kütyüm.
Ha már nekivágok akkor inkább beruházok…az rákényszerítő erővel bír…
Valaki dobott fel szerszámklt-t a napokban itt adok-veszekbe…
Igen…de Békéscsabán…az lenni messze..
Nem is igazán kell,megméri a mod,a wattot úgyis addig piszkálja a user amíg nem a legjobb kombót adja a készülék.
Békéscsaba márpedig nincs olyan messze…
Nagyon köszi az eddigi segítséget!
Kérdezhetnék még1et?
Már ezen kívül?
Mára már végeztem a melóval, holnap meg csak éjszakára megyek, épp ráérek
Igen…Igazából lehet 2-t…
Ez a post ihletett az építés ötletére…lehet is még kapni a cseheknél ezt a tankot…
Azonban az oldal ahol a jobbik mod van ott csak Bi2hop van ez gondolom a ennek a V2-je ha jól értem…Ez is jó lehet nekem mint kezdőnek?
https://www.3fvape.com/new-arrivals/67658-authentic-ambition-mods-bi2hop-mtl-rta-bishop-v2-atomizer-black-40ml-08-10-12mm-air-pin-22mm.html
Jó bizony. Ha tetszik, vegyed.
És szerinem csapj le arra a szerszámosra is, elég jó kezdőkészlet lesz.