Sziasztok!
Mod vásárlás előtt állok, a jelöltek egy Geekvape solo 3, illetve egy Lost vape Thelema solo dna 100.
Kezdetben kittben vásárolnám meg, a későbbiekben rta épített kazánnal használnám.
Választásban szeretném kérni a tapasztaltabb kolegákat, melyiknek jobb a gyári tankja, melyikkel érdemesebb használni rta-t?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Első és legfontosabb kérdés, hogy milyen felhasználás lenne a cél? MTL/RDL/DL?
Mennyi lenne rá a keret? Honnan rendelnéd? EU (drágább gyorsabb kézbesítés) vagy Kína (olcsóbb lassabb kézbesítés)?
Továbbá azt már most meg tudom erősíteni, hogy a Lost Vape Thelema Solo DNA 100-ból nem létezik szett csak önállóan a modot értékesítették. A sima kiadásból van szett.
Szia!
Csak DL használatra. Kínából rendelt mennyire megbízható?
Thelema Solo DNA-t nem erőltetném, kegyetlenül tud kopni. Összeszerelésre kb. ugyanaz, amit a quest chipes változat hoz minőségben, ami egy 30€ körüli modnak elnézhető, de ha a 3x-át költöd rá, akkor…hmmmm
A kínai rendelés teljesen ok csak ésszel
Mennyi a keret a projektre???
DL-re a geek solo nem igazán lesz elég az 1 db 18650-el, minimum 21700 vagy 2x18650 járna hozzá
30 e körül. Alli expresszen találtam geekvape l200-at, ami az eredeti terv volt, csak már nem találtam eu-s webshoppokban.
Geekvape Aegis Legend III 200W Mod Kit
Geekvape Aegis Legend III 200W Box Mod
És ezen még tudok jóárasítani ha írsz privátban.
Akkor dna kilőve…
Ez most ‘ingyen’ van
Szia! Hogy tudok privát üzenetet írni?
rám klikkelsz és az üzenetet választod.
Amit Gumikacsa írt az is remek vétel.
Mennyire jönne ki szállítással és mennyi idő lenne?
Kiegészítve a remek mod ajánlást hozzácsaptam még pár dolgot.
Tank
Külső töltő
Szállítással együtt és választható ajándék 50ml liquiddel most kb. 33.800 Ft. 4-5 munkanapon belül házhoz hozzák. Ha csomagpontra kéred akkor kb. 1600 Fttal olcsóbb.
Ejj, de könnyen költöd más pénzét
30ezerrel már lehet mit kezdeni
Ezt mindig is jól csináltuk
@gangsta_gergo
Dobd el a Z+ porikat, egyből mélyvíz
Legyen valami építős single coil
Kezdőbarát RTA? A&L tud rá megoldást
Kezdőbarát mindent bele szett
Bár most már kb. 38.500 Ft-nál járunk
Jah, most csodálkoztam rá az RTA kezdő csomagra. Mekkora már … ezek tudnak valamit
Ok, 38e, de ehhez innentől csak drót kell, vatta meg leves És ha ugyanezt cigire költöd, 2 hét, és nullszaldós
És a YiHi-s IPV nem= geekvape azért…
de ő nem akar rta-t …mindig csak a lényeg siklik el.
Na, megyek kocogni… jók legyetek
Dehogynem, csak még bizonytalan
Elhintett pár morzsát