Mtl mod választás

Pl.a diplomatból a póker meggyesebb,a Se-ből pedig érzetre dohány is van :grin:

1 kedvelés

Azt én is érzem…sajnos.

Se a legdohányosabb nekem is…V9-meg kedvenc…de majd a V10… :blush:

1 kedvelés

Már nem sok van ebből az évből :grin:

Áh, ez a pc projekt most odavert a bankszámlámnak, ideje spórolni kicsit.

elég brutálul néz ki…a többihez nem értek…de frankó…

Azt el tudom hinni,gondold el nekünk mennyiben van ez a tesztelgetés,te meg legalább tudod hogy jó lesz :grin:
Szülinapomra harmincas GEV húsos ládát kérek,legyen mibe pakolnom :joy::joy::joy:

Pedig egy v10 meg egy narancs dani…na mindegy, még átgondolom. :rofl:

Nekem már meg van…ez a kombó…

Ne tántorítsuk el a vapertársat :grin:porlasztósból sokan dícsérik a nautilust,és ha nem nikkelerzékeny még mutyiban is kap bele porlasztót.
Honnan ez a sok infó nekem :thinking::thinking:

mintha láttam volna nálad… :thinking:

Bátran állíthatom,nagyon sokáig bírja nálam egy porlasztó :joy::joy::joy:

Mesélj még! :smiley: a nikkeles nem tc hez kell?

Ni 80……tc hez ss vagy sima ni pori kell

Es az miben jobb mint a kanthal?

Mindenben kanthalt használok,nikkel érzékenység miatt,és így nem lehet baj :smiling_face:ez kialakult egy ideje nálam.
Nekem nem adott többet a más huzallal szerelt,csak pirosságot és viszketést :joy:

2 kedvelés

@Prepi, az én véleményem szerintem SE, V9, V10, bár még nincs V10-em, de nem fogsz egyikben sem csalódni :+1:, mert hülye biztos az összes! [1] :joy:

1. Naná, hogy igazam van, naná hogy normális vagyok.
    A hangok is megmondták. ↩︎

2 kedvelés

Szia.
Nekem a Geek Vape Zeus Sub vállt be a legjobban.
Beton biztos, stabil, megbízható. Jó gőz/íz arány.
Lágy, teljes gőzt ad, nem “köpköd”, nem éget.
Én csak mentol+pici lime aromát adok neki mint ex bagós. Nem nasinak vettem, leszoktam vele a cigiről.
Így 1 porlasztó kb egy hónapot bír ha nem vagyok gyík :lizard: és nem szívok rá üresen :sweat_smile:
Volt belőle Se verzió is nálam, ami z-flip nyitási rendszerű, de aki azt kitalálta, agyon kéne ütni.
1db zsanért nyitogatsz napi 2x minimum.
Nem lesz hosszú életű, aztán majd folyik világba.

Van ára, de cserébe jó is.
Már 3 is van itthon :sweat_smile::drooling_face::wink:

3 kedvelés

Szia. Szerintem a Nautilus v3 a legjobb 1.0 ohmos mesh porival. Igaz nem koltseghatekony de a legjobb iz es gozt ez adja. Tekerosben Dvarw mtl fl 1.0 ohmon szinten.vagy Kayfun lite 2019 . Ezek jonnek nekem be

2 kedvelés

Hmm… egyre több helyen olvasom azt hogy MTL , MTL :smiley: Most már kiakarom én is próbálni a DL mellett :smiley: Úgy is mindenki azt mondja DL-ben a 6mg az méreg MTL-ben meg nem, meg jó ízek stb :smiley:

Néztem ezt a Nautilus v3 tankot.

Ez jól látom, hogy az 1,8Ω porlasztó tud szűk DL-t is? Illetve itt mi lehet a max kraft neki?

Megfolyás az ennél stabil MTL 50/50-ben vagy hajlamos szublimálni a folyadék mielőtt elszívnám? :smiley: Alul levegőzik azoktól általában menekülök :smiley:

Van egy B versenyző a GeekVape Z Nano.

Ízben , tudásban melyik lehet a jobb ? Árban kb ugyan az, viszont egyik felül levegőzik amiben jobban bíznék, hogy nem folyik meg.

Ezekhez érdemesebb egy kisebb mod vagy nem néz majd ki bután egy Smok Arcfox-on a kis MTL? :smiley:

Köszi köszi és bocs a sok hülye kérdés miatt. :smiley: