Sziasztok!
Kinéztem két porlasztós kazánt és érdekelne a véleményetek, tapasztalatok, hogy melyik lenne jobb választás. Lényeg, hogy ne fojjon, jó íz visszaadása legyen és tartós is legyen. Mtl felhasználásra lenne.
Aspire Nautilus 3 S
Aspire Nautilus GT Tank Anniversary Edition
Melyik porlaszó lenne a leg ideálisabb hozzájuk.
Köszi.
Szia! 0,7 mesh porlasztóval Isteni
Szia Tom! Én ránéznék a Pioneer S-re is! Tágabb keretek közt tudsz mozogni vele porlasztók tekintetében!
Nautilushoz én szerettem az 1.8 ohmos porit.Volt egy analóg feelingje.
Mondjuk most nekem is 1.8 van benne
Szerintem valahol meg van egy dobozzal belőle ,4 vagy 5 darab.Odaadnám szívesen ,de ez macerás
Ezt nekem szántad ezt a mondatot? Érdekelhet ha megoldható
Hát ezaz ,hogy nem nagyonKüldtem volna én már oda a “közösbe “ ráunt dolgokat,de a regisztrált posta aranyárban van,a simát meg úgyis ellopja a postásotok
Postán maradó is jó
Ezt itt Írországban nem értenék
A Nautilus kazánok nagyon jók, csak az Anniversary Edition kivételével elég csúnyácskák.
Ez persze az én véleményem.
Osztom @Elek_Segits véleményét a Pioneer S-sel kapcsolatban. Nézd meg szerintem.
A Nautilus porlasztóknál mindig az fogy el, ami a kedvenced.
Köszönöm a válaszokat. A pioneer s nek utánna nézek. Melyik porlasztóból érdemes rendelni hozzá ami megdízhatóan működik, nem hibás a fele csomag?
A hildám kap mé egy hét próbaidőt és ha továbbra is bepisil akkor tuti csere lesz vagy egy porlasztósra vagy valami használhatóbb rta-ra.
Szerintem a legjobb a pnp ill. a GTX RBA bele.
Az enyém mar nem fénylik ennyire, viszont mar lassan 3 eves lesz.
Sziasztok, Nautilus 3 tankot használok L200-as moddal. A problémám az, hogy a találkozásnál állandóan tocsog a liquidtól, vagyis a mod teteje és a tank levegőnyílásai is. Hiába cserélek porlasztót, húzom meg jobban a csatlakozásokat semmi nem változik. Kész nicsalt és kevert 70/30-as lötyinél is ez a jelenség, már nincs ötletem, hogy mi lehet a gond. Tömítést nem tudom esetleg hol kellene benne cserélni. Tudtok vmi megoldást javasolni? Előre is köszönöm.
Eddig én is Nautilus 3-at használtam, eleinte 0.7 Ohm mesh, később 0.3 Ohm mesh porlasztóval, legnagyobb levegőn.
Kb 3 hónapig hajtottam, soha nem folyt meg. Minimális könnyezés volt a levegőnyílásnál, de ennyi.
Múlt héten beújítottam egy Dead Rabbit M tankot, megtetszett, gondolkoztam is, eladjam e a Nautilust. Sajna a képen szereplő driptip az enyészeté lett. Van még hozzá 1 vagy 2 darab 0.3-as, meg 5db 0.7-es porlasztó.
Ha esetleg ez is érdekes lehet, megbeszélhetjük.