Sziasztok!
Volt egy Swag-om, valószínüleg beázott a liquidtől. Szerettem, most várja jobb napokat. Keresek egy könnyen hordozható, strapabíró eszközt. Van egy Caliburn A2, jó, de a sűrűbb leveket nem bírja, s a napokban a két mágnes elvált a podtól és csak a patronhoz ragaszkodik. Lehetőség szerint patronokat nem szeretnék vásárolgatni, esetleg porlasztót igen, de leginkább vattát meg tekerést. Kivehető aksi is jó lenne. Mostanában a csőmódok, tollak tetszenek, olyan még nincs…, de más javaslatot is szívesen fogadok.
Én is meditáltam valami újjáépíthető, 18650-21700 modon, aminek pl van védőkupakja, vagy valami hasonló megoldása.
Ne sérüljön a tank rajta, ha zsebre vágom.
Hiába volt teljesen rácsavarva a Swagra a tank, elkezdett lötyögni. Gondolom zsebemben megfeszült a csatlakozásnál.
Kölcsönben volt Teslacigs Stealth 40W, a tank besüllyesztve a modba, csak a drip tip lógott ki. Masszív kis készüléknek nézett ki.
ajánlom ezt nekem volt eredetibe jó cucc és állitható az 510 magassága igy elég magas tankok is védve vannak:
SXK Sunbox E8 Moonraker Style 70 W csúszó VW Vape Box Mod kompatibilis 22 mm-es porlasztóval - fekete, 1-70 W, SEVO 70 W, 1 x 18650
Modell: 42411
Ingyenes kiszállítás a legtöbb országba
Normál. Kiszállítás 3-14 munkanapon belül.
69,90 dollár
36,99 dollár
-32,91 dollár
nem működik a link.
Talán így:
Köszönöm uram! De igy se…
Elnézést!
Már így sem.
Ha érdekes neki beírja és megtalálja…
Ehhez hasonló nincs 21700 verzióban?
Amúgy köszi, lesegetem őket.
Jánis, köszi szépen !
Szia Zoli!
A fenti ajánlás János érdeme,nekem koránt sincs akkora tapasztalatom mint Neki.
Viszont szerintem,ha valamilyen könnyű,zsebbarát modot keresel,akkor kompromisszumot kell kötnöd magaddal.Általában ezek 1 db 18650-es akkumulátorral működnek.
Az engem is érdekelne.
Armour Pro? Hátha… Az 21700as, és elég zsebbarát szerintem.
Ez?
Na, olyat keresgélnék, ami védi a tankot, vagy bele lehet tenni, mint a boxmod, vagy pedig olyan SBS, ami alacsony “vezérlésoldalú”, hogy minél kevésbé lógjon túl rajta egy 4 millis tank. Tehát védeném a tankot.
Csak jó lenne 21700 akkuval.
A rejtős boxmod 18650.
Igenám. Ez egy szuper ketyere.
Ja értem, sajna az SBS-ek nem jönnek be, így azzal nem tudok szolgálni. Csak ezzel volt dolgom, és tudom, hogy amúgy tök kicsi kis cuki.
De az ám. Marha kis masszív. Ezt is kaptam múltkor. Most vettem 2 db 21700 akkut, mert kicsit gyengélkedik már ami van benne.
Na, szóval az egyik, ami tankvédő feltétes, az ilyen:
https://www.3avape.com/products/hippovape-b-adapt-pro-100w-mod
Hasonlókat nézegetek. Mondjuk a Hyppo tankvédő feltétje nem tudom, mennyire masszív…
Az…őt megtartom véglegesrede nagy poén volt, hogy a kijelző maga a gomb nyomkodó is
Ebből a barna nagyon ütős. De a márka az jó, így valószínűleg nem lőnél mellé vele.
Nem az első ilyen mod. Én szeretem a rejtett gombokat, stílusos.
Amúgy én vagyok ilyen hülye mi lenne a tökéletes?
Olyan box mod, amibe belemegy a tank. Ha nem használom, belehúzom teljesen. Fogad 21700 akkut, és tud VW módot.
Kb. ilyen nincs is
Nem tudom, mennyire strapabíró, és mennyire erős a széles tankvédője.