Mtl kazán dilemma/Zsebből szájba

Nem is bántottál meg . Csak nem értettem , mert szerintem véleményt egyszer sem írtam . Mindig korrektül oda írom , hogy nem használom ,de nagyon jó véleményeket hallottam róla ..

Véleményezni egy adott tankot az én olvasatomban teljesen más .

Nem vagyunk egyformák , de ettől szép az élet .

6 kedvelés

Uh Huh Yes GIF

5 kedvelés

Sziasztok, szia @Pingusz Vape System By-Ka V9-től felfelé, üzembiztos működés, egyszerű összeszerelés! :waving_hand:

12 kedvelés

Ez is igaz, csak én vagyok biztos fordítva összerakva, én így gondolom,!! Azt a kazánt ajánlom amiről van kézzelfogható véleményem!! De persze ez is csak az én véleményem!!

9 kedvelés

Abszolút elfogadom . Meg is értem .. Én meg , ha valamiről csupa jót olvasok főleg itt tőletek akkor bátran be merem dobni . Természetesen hozzá téve ,hogy nem személyes a tapasztalat vele :heart:

Akkor ezt részemről túl is beszéltük :heart:

8 kedvelés

Mindjárt jön Gilbert, és szétültet benneteket… :rofl: :hugs:

13 kedvelés

Hozzon pálinkát :drooling_face:

9 kedvelés

Azt már elvettem tőle… :rofl:

11 kedvelés

Azt hiszem van pár kézzelfogható rta amit ajánlhatnék,de nem teszem :man_shrugging::blush:

11 kedvelés

Pedig ha valaki, te tudnál!!

7 kedvelés

Tudok ajánlani elképzelteket is, de azt még nem lehet momentán kapni…:roll_eyes::sweat_smile:

6 kedvelés

15ml mtl rta :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::star_struck::star_struck::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 kedvelés

Dead Rabbit 2 MTL

Angus Reely üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> (időpont: 2025. aug. 23., Szo, 13:21) ezt írta:

5 kedvelés

Vagy Dvarw22, akár klón is, vagy Bishop.

Erdődi Zoltán <zelevia@gmail.com> (időpont: 2025. aug. 23., Szo, 16:20) ezt írta:

8 kedvelés

Alberich2 is jó, nekem volt az is, de akkor már inkább a Tauren Elite Pro, hasonló az építése.

7 kedvelés

Igen, ez igaz lehet. Ez csak átmeneti megoldás. Majd ha az asszony megbékélt az új hóbortommal, nézek valami fain csőmodot.

4 kedvelés

Köszönöm kedvességed @Arpee :hugs:

3 kedvelés

@Akyno66 nál van egy nagyon szép db Ephro 101 pro

Illetve szép mtl tankok is . Nézd meg hátha .

https://vaperina.cc/t/kenyszerkiarusitas/65064?u=tyutyika

5 kedvelés

Az már csak a neve miatt is egy must have lenne. Hatalmas Lovecraft fan vagyok :grimacing:

4 kedvelés

Meg fogom nézni. Már vezetek egy listát amúgy az ajánlott és nekem tetszőekről.

4 kedvelés