Sziasztok, szia @Pingusz Vape System By-Ka V9-től felfelé, üzembiztos működés, egyszerű összeszerelés! ![]()
Ez is igaz, csak én vagyok biztos fordítva összerakva, én így gondolom,!! Azt a kazánt ajánlom amiről van kézzelfogható véleményem!! De persze ez is csak az én véleményem!!
Abszolút elfogadom . Meg is értem .. Én meg , ha valamiről csupa jót olvasok főleg itt tőletek akkor bátran be merem dobni . Természetesen hozzá téve ,hogy nem személyes a tapasztalat vele ![]()
Akkor ezt részemről túl is beszéltük ![]()
Mindjárt jön Gilbert, és szétültet benneteket…
![]()
Hozzon pálinkát ![]()
Azt már elvettem tőle… ![]()
Azt hiszem van pár kézzelfogható rta amit ajánlhatnék,de nem teszem ![]()
![]()
Pedig ha valaki, te tudnál!!
Tudok ajánlani elképzelteket is, de azt még nem lehet momentán kapni…![]()
![]()
Dead Rabbit 2 MTL
Angus Reely üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> (időpont: 2025. aug. 23., Szo, 13:21) ezt írta:
Vagy Dvarw22, akár klón is, vagy Bishop.
Erdődi Zoltán <zelevia@gmail.com> (időpont: 2025. aug. 23., Szo, 16:20) ezt írta:
Alberich2 is jó, nekem volt az is, de akkor már inkább a Tauren Elite Pro, hasonló az építése.
Igen, ez igaz lehet. Ez csak átmeneti megoldás. Majd ha az asszony megbékélt az új hóbortommal, nézek valami fain csőmodot.
Köszönöm kedvességed @Arpee ![]()
Az már csak a neve miatt is egy must have lenne. Hatalmas Lovecraft fan vagyok ![]()
Meg fogom nézni. Már vezetek egy listát amúgy az ajánlott és nekem tetszőekről.
Valójában lényeg lenne a lecsó takarékosság is. Ezzel az itank t-vel majdnem 800 milit elnyomtam múlt hónapban. ![]()
![]()
Tipp: ha számít a költség is akkor aroma nélkül vépelj ![]()