Szöget ütött a fejembe, hogy rákérdezzek, vannak itt motoros vaperek és vaperinák?
Mivel csak pár hónapja csöppentem bele ebbe a világba, nem volt alkalmam a két hobbit kombinálni.
Kell vajon attól tartanom, hogy a zötykölődéstől megfolyik a tank? Jelenleg egy Nautilus 3-at használok, a folyást tekintve maximálisan elégedett vagyok vele eddig, ugyanis szinte zero.
Repülőgépen megfolyt, de azért az megint más a légnyomás ingadozás miatt.
Aztán az is lehet kicsit méretes a szett a belső zsebembe, és be kellene újítanom egy RDL/DL podot.
Köszi előre is az infokat, legyen szép napotok!
ui: ha vannak ilyen társak itt, mivel falják a km-eket?
Én októberben szakitottam minden égő és hevítő megoldással.
A napokban eszembe jutott, hogy mi lesz ha jön a jó idő, de megnygtattam magam, ha más nincs viszem a Wimax-em.
Képem most sajna nincs egy Derby quad nyuszika vázba van egy Kymco 250es blokk, irányváltó művel. Hol terep gumi hol aszfalt a rendőrök örömére és , hogy ne legyen gond belőle ők is velem szoktak tartani
Én csak szeretnék,de ismerve magamat egy utam lenne az is csak odafelé
Tesóm fényező és a nyár a motorosoké ugye ha karc van rajta már keresik
Elmentem vele egy “raktárba” azt mondták bármelyiket kipróbálhatom 750ccm től fölfelé
Mondtam csak oda megyek.
AKKOR NEM ! ennyi volt a válasz,ismernek
Kicsivel kell kezdeni
Bár az tény, azért azt is csak ésszel. Én is azt hittem az elején, ha lenne egy erős motorom, elkapna a gépszíj és elszállnék.
Azért azóta eltelt közel 20 év, már benőtt a fejem lágya. Bár bevallom néha azért elgurul a gyógyszer szerencsére már tudom, mikor gurulhat el.
Meg azért ez még mindig nem egy ezres sportmotor, azért szedi a lábait
Április óta van meg. Előtte volt 7 keserves év motor nélkül.
Azért az megnyugtat kicsit, nem tudom mennyi a vége
A póni romett,Simon kombót nem említem
800-as cross már tudom nem nekem való(szégyenelestem,nem ért le a lábam megállásnál)viszont egyszer kipróbálnám,de senki mögött,csak én és a szabadság