Szia! Vaporismon utànvét van! Legjobb ajánlatuk igaz picivel több mint 10k de a legjobb ajánlat! Fémház, pontos strapás elektronika. https://www.vaporism.cz/mody-asmodus/asmodus-colossal-80w-tc/
Az majd ha rámszakad a bank
Dvarw 16 mm -es, vagy a Galaxies. Más biztos nem. A Teslacigs Pokeren jól mutat a By-ka. Még megvárom vele az áprilisi fizetést, és a következő aroma rendelést.
A vaporism.cz ott van sima pico is, ott lehet utánvét rendelni, ha ez a szimpi
Nem javasolnám @Mefeca az érintő képernyőt…bár a mod frankó.Ferikém szerintem is a cseheknél néz körül drágább de kevesebb a macera.Nincs vám gariztatni is egyszerübb…
Ja leírom mielött félre értittek koszos kézzel macera kezelni nekem se müködött csak tiszta kéz…motorolajos nem működteti.
Melyik az? Eleaf Istick pico?
Nem az asmodus amit @Elek_Segits mutatt
Hát a Pico nincs egy csoportba az Asmodussal majdhogynem Dicodes pontosságú DNA-t veri. Nem testreszabhatóságban hanem pontosságban.
ez igaz de én is azért adtam el mert szerelés közbe felmérgelt… De most nagyon jó az ára frankó gép.
Majd alszom rá, de az érintőképernyő telefonnál is kiakaszt. Mindent megnyit, amit nem akarsz, csak azt nem, amit te szeretnél. Nem lehet sehol megfogni, anélkül, hogy elállítódna. A Poker nálam nagyon jó, de az egy fél kilós féltégla, és a 200 Amper sem kell nekem. Amúgy egy masszív darab. Csak 2 csavart nem tett helyére a kínai, és rosszul blankolt, a vezetéket csak 1 elemi szál tartotta. Ezek elhárítása után örök darab.
Mindenesetre ezt a cseh oldalt megkönyvjelzőztem.
ilyenem volt ez jó:
https://liquidhall.com/keszuelekekszettek/halado-keszuelekek/cserelheto-akkus-mod-keszuelekek-1/innokin-coolfire-z80-box-mod-3
Ne felejts el regisztrálni sem ,vannak jó dolgok náluk is ja és VAPINGOVA
Zolika, szerintem elkéne magyarázni neki majd a rendelés menetét
Leírhatjuk párszor még,de van pár cikk róla
Nap pont hónap pont év pont
Ennyi a regisztráció lényege na meg az e-mail cím onnan meg a pénztárca amit bír
Persze, de tudod milyen…
Azt hiszem holnap nyitnom kell egy új témát keresem a full ezüst modomat
Ha regisztrált ,kosárba berak,e-mailba bemásolja a kosár tartalmát ,szállítási címet beírja ,onnantól várhatja a hőn áhított termékeket címen fizet,futár viszi ,leadástól (magamról beszélek Debrecenbe szállítással)3-4 nap alatt a kezedben
Ha így megfelel kérem alássan
Khm van olyanooooom is