Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni. Egy régi, építős mtl-s vagyok, régóta dwarvom van. Első körben szeretnélek kérdezni Titeket, hogy egy mtl dwarv alá milyen (egy akkus) nem horrorárú, de megbízható mod-ot ajánlanátok? (Használtam egy Drag M100-ast, de tavaly, egy itteni tag segítségével fény derült rá, hogy ennek a modnak a chip-je valamiként az eredeti kazánjához van igazítva, így az én 1,0-1,2 ohmos tekeréseimmel megette a csavarjaimat. Jelenleg a régi VTC Minimet használom, amivel minden tökéletes, csak félek , hogy megnyekken így 8 év után)
Másrészt szeretném kérdezni, hogy van-e manapság a dwarv egyszerűségéhez hasonló, mtl, építős kazán, amit érdemes, akár kitben is érdemes megvennem.
Előre is köszönve a válaszotokat, tisztelettel:
Aputest
Pico plus,ami van is itt az oldalon eladó ha olcsóbb modot keresel.
By-Ka,Tripod,amibe csak beledobod a vattát tekerést,a többi nagyobb figyelmet kér.
Javaslom nézz szét a Vaperina bazárban, van 1-2 mod. Teszt is van róluk. Javaslatom annyi lenne, olyat vegyél ami tetszik.
Meghát a szokásos kérdés: mennyit szánsz a modra anyagi szempontból.
szerk.: Bocsánat elkalandoztam a modok felé, de amit @Zolika írt RTA mind kiváló.
Ma adtam el.
Akkor az nem aktuális
De biztos van máshol,azok örök darabok…
Ha jáccik a kínai vonal utaztatásilag:
Mondjuk kitben pont most nincsen.
bp mods warhammer tökéletes lehet alá
Szervusz @Tivadar_Szocs !
Nekem a warhammerral van némi nézeteltérésünk, valahogyan nem azt adja mint a pico vagy az aegis modok,vagy sorolhatnám. Ugyanazon a watton ugyanazzal a kazánnal teljesen más jön, és nem a jó irányban. Lehetséges csak az én készülékemben van a hiba …
Szia, a felsorolt készülékkel nem tudom összehasonlítani, de az enyém adja rendesen. Jut eszembe . Az első keszulekem hibás volt, de azonnal cserélték.
Na frankó ! Valszeg beleszaladtam én is …
Persze már a bolt is bezárt végleg, nehogy véletlen garanciába kicseréljék.
Ha még garis időben van, írj a gyártónak.
Bőven benne vagyok, de azt hiszem elengedem. Van más játékszer ami mindent is háttérbe pakolt …
Am. köszönöm a tanácsot !
Köszönöm szépen, ránézek mindegyik ajánlatra.
Annyit még segíthetnétek, hogy honnan tudok most rendelni eszközt? A régi oldalak vagy nem működnek, be sem jönnek, vagy pedig nem is találom őket.
Szia!
Konkrètan milyen eszközt szeretnèl venni?
Egykét egy aksis mod még mindig van itt a bazárban is …
Vagy Pico vagy Warhammer mod-ot, amelyiket meg tudom rendelni megbízható oldalról!
Ha nem annyira sürgős,akkor èn ezt az oldalt ajánlom:
Kedvező ár,viszont a szállítási idő ~ 3-4 hèt.
Vagy innen:
Kèk,narancssárga színekben elèrhető mèg.
(Opera böngèsző vpn bekapcsolva).
Itt is van … Szállítás itt is kb 20on pár nap
Adok-veszekben is találsz modot.