Kit vagy mod tanácsok

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni. Egy régi, építős mtl-s vagyok, régóta dwarvom van. Első körben szeretnélek kérdezni Titeket, hogy egy mtl dwarv alá milyen (egy akkus) nem horrorárú, de megbízható mod-ot ajánlanátok? (Használtam egy Drag M100-ast, de tavaly, egy itteni tag segítségével fény derült rá, hogy ennek a modnak a chip-je valamiként az eredeti kazánjához van igazítva, így az én 1,0-1,2 ohmos tekeréseimmel megette a csavarjaimat. Jelenleg a régi VTC Minimet használom, amivel minden tökéletes, csak félek , hogy megnyekken így 8 év után)
Másrészt szeretném kérdezni, hogy van-e manapság a dwarv egyszerűségéhez hasonló, mtl, építős kazán, amit érdemes, akár kitben is érdemes megvennem.
Előre is köszönve a válaszotokat, tisztelettel:
Aputest

6 kedvelés

Pico plus,ami van is itt az oldalon eladó ha olcsóbb modot keresel.
By-Ka,Tripod,amibe csak beledobod a vattát tekerést,a többi nagyobb figyelmet kér.

6 kedvelés

Javaslom nézz szét a Vaperina bazárban, van 1-2 mod. Teszt is van róluk. Javaslatom annyi lenne, olyat vegyél ami tetszik.
Meghát a szokásos kérdés: mennyit szánsz a modra anyagi szempontból. :money_with_wings: :saluting_face:
szerk.: Bocsánat elkalandoztam a modok felé, de amit @Zolika írt RTA mind kiváló. :man_bowing: :saluting_face:

7 kedvelés

Ma adtam el. :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Akkor az nem aktuális :grin:
De biztos van máshol,azok örök darabok…

6 kedvelés

Ha jáccik a kínai vonal utaztatásilag:

Mondjuk kitben pont most nincsen. :wink: :saluting_face:

5 kedvelés

bp mods warhammer tökéletes lehet alá :+1:

6 kedvelés

Szervusz @Tivadar_Szocs !

Nekem a warhammerral van némi nézeteltérésünk, valahogyan nem azt adja mint a pico vagy az aegis modok,vagy sorolhatnám. Ugyanazon a watton ugyanazzal a kazánnal teljesen más jön, és nem a jó irányban. Lehetséges csak az én készülékemben van a hiba … :thinking:

4 kedvelés

Szia, a felsorolt készülékkel nem tudom összehasonlítani, de az enyém adja rendesen. Jut eszembe :thinking:. Az első keszulekem hibás volt, de azonnal cserélték.

5 kedvelés

Na frankó ! Valszeg beleszaladtam én is … :frowning_face:
Persze már a bolt is bezárt végleg, nehogy véletlen garanciába kicseréljék. :face_with_diagonal_mouth:

5 kedvelés

Ha még garis időben van, írj a gyártónak.

6 kedvelés

Bőven benne vagyok, de azt hiszem elengedem. Van más játékszer ami mindent is háttérbe pakolt … :wink:
Am. köszönöm a tanácsot !

6 kedvelés

Köszönöm szépen, ránézek mindegyik ajánlatra.

5 kedvelés

Annyit még segíthetnétek, hogy honnan tudok most rendelni eszközt? A régi oldalak vagy nem működnek, be sem jönnek, vagy pedig nem is találom őket.

5 kedvelés

Szia!
Konkrètan milyen eszközt szeretnèl venni?

4 kedvelés

Egykét egy aksis mod még mindig van itt a bazárban is …

4 kedvelés

Vagy Pico vagy Warhammer mod-ot, amelyiket meg tudom rendelni megbízható oldalról!

4 kedvelés

Ha nem annyira sürgős,akkor èn ezt az oldalt ajánlom:

Kedvező ár,viszont a szállítási idő ~ 3-4 hèt.
Vagy innen:

Kèk,narancssárga színekben elèrhető mèg.
(Opera böngèsző vpn bekapcsolva).

6 kedvelés

Itt is van … Szállítás itt is kb 20on pár nap

5 kedvelés

Adok-veszekben is találsz modot. :saluting_face:

6 kedvelés