Ha előtte Watt módban próbálgattad az új tekerést, és forrón kapcsolsz át TC módba, esélyed sincs rá, hogy hidegen lockold. Most olvastam el, hogy annál a + és a - gombok egyszerre való benyomása való erre. Annyira másak a szoftverek mindegyiknél. A Swag - on van még egy mode gomb is a menünek. Annál a tűzgomb 3 megnyomása a lock. Teslacigs - nél a három tűzgomb a belépés a menübe.
Már leírtam, hányszor írjam még le, hogy a forrón mért hideg ellenállás miatt voltak az égések? Már megoldódott. Resetelni és lockolni csak hidegen szabad. Már nem forró a gőze, és nem figyelmeztet a Temp Protect. Ha olyan 50-60 fokon reseteled, akkor az hozzáadódik. 200 helyett 260 fok, lehet, hogy már égeti. Ha nem nyomsz közben tűzgombot, akkor a tankcserét sem veszi észre. Vagy ha mégis, a forrón mért ellenálláshoz vizonyít mindent. nem kell kapkodni. Próbálgattam, meg cserélgettem a kazánokat a modokon, és persze hogy így jártam. Tanulság lehetne másnak. Lehet, hogy más senki nem ilyen hebehurgya mint én ?