Egy kérdés, ha valaki ráér és akkor befejezem ezt a témát.
Hogy a voopoo pnp tank az valami hibrid?
Mert az egyik oldalon mtl van írva, a másikon meg dl
Használható mindkét formátumban! Pl: ha jól kevered a lapokat 20-ból ki is tudod hozni! És az itt felsorolt eszközöknél jóval komolyabb!
Van belőle mtl és dl is. Az mtl-nek szűkebb a szipkája, illetve mtl porit lehet bele választani. Mondjuk mindkettőbe belemegy bármelyik PnP porlasztó
Szállítás: már nem tudom hol írta, de a megrendelés leadása előtt nekem már egyértelmű volt, hogy DPD
Köszönöm szépen
A Gtx ugye a saját tankjával.(Mással sztem nem cíp)
Yihi sxmini mx class mod és Kyfun lite plus 2021 klón tank.Majd Ijoy captain link mod és Berserker v1 tank
Ah értem, nagyszerű! Köszönöm szépen a segítséget és a válaszokat neked és mindenkinek. Azt hiszem nyitok majd egy tank témát is
Én 3 év után is utálom.
Utálom én most isCsak téged nem hívlak már fel közben
De egy misét megérne 1x,hogy megírd,hogy te,hogy élted meg az "együtt"építéseinket
És mondom…a Berserker-t most sikerült elbacnom a Fiber vattával,mert elfogyott a szeretett Vapefly vattám.
Jókat röhögtél mi,a kirohanásaimon
Néztem a komplett szetteket, de az eleif összes akkus modhoz csak dl tankot adnak. Különben az istic pico plus boxot néztem ki.
Én még most is röhögök
Pedig akkor nem röhögtem,max.kínomba
De majd 1x felhívlak megint közben,hogy tudod…némán nem jó szenvedniiii
Értem akkor a méretet is nézni fogom
Igen, a méret fontos.
Ez a túllogó perem elég sután néz ki, szvsz.
Rozsaaranyat eltalaltad Nem vagyok különben olyan csajszis, de tetszik ez a szín, utálom a feketét köszi az Aspire-t már néztem, de megnézem itt a franciáknál is
Azt hiszem nekem is ez jön le, de a cél szentesíti az eszközt
Értem. Nekem jobban tetszik ez a forma, jobban kézre áll, mint a hosszúkás
Igen, nekem az is fontos, hogy kis helyen elferjen, mert sokmindent cipelek magammal ha úton vagyok
Nagyon köszönöm a segítséget!
Jó éjt mindenkinek!
Pedig jó a hosszúkás is, az is jól áll a kézben.
Persze a vastag sem rossz, arra meg jól rá lehet markolni.
Nekem van hosszúkás is és vastag is.
Mondjuk a hosszúkás hátránya, hogy nehezebben áll meg, könnyebben eldől. Viszont kevesebb hely kell neki (táskában).
Megmutatom neked