Így van, jó munkát nem lehet szar eszközökkel végezni.
Viszont jó eszközökkel lehet szar munkát csinálni.
Így van, jó munkát nem lehet szar eszközökkel végezni.
Viszont jó eszközökkel lehet szar munkát csinálni.
Yihau márkát tudom ajánlani azt használok munkahelyen digitálisan szabályozható. Cserélhető hegy mérettel, tartó, szivacs,
Ez nagy igazság mindenben…Az autó szerelés a másik hobbym…gondolhatod
Stratumba is belemegy a dicodes András az én javaslatomra meg csinálta…
Nekem most csak egy 100 éves toolcraft van, majd meglátjuk megy-e vele…ezekbe a pákahegy vajon egyedi vagy ezek standard méretek?
Picsába…
Ugye az akirába nem jó, ugye?
Standard álltalában…
Szerintem jó bár azt nem szedtem szét mert nincs…
Melyiket ajánlod én már nézem…
Hát van átmérő változás ide oda pár mm vagy fél mm. De ha gondolod hozok munkából rezet szerintem az a legjobb és méretre igazítok több darabot.
Én sem szedtem még szét, előbb ezt kell összerakni, mert a végén nem marad modom.
Én az állomásos kivitel híve vagyok de viszont le csatlakoztatható kábeles. De van usb kábeles is . De én erre voksolnék
https://muszeroazis.hu/yihua-928d-iii-szabalyozhato-forrasztopaka-90-w-1412?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&gclid=Cj0KCQjwnP-ZBhDiARIsAH3FSRdjHiqPJoopF5WPDtbCnCSf-cDzwZolybK4HuNkDatIj76ofEYUwKwaAkUvEALw_wcB
Azért nem kell megvadulni az is ugyan azt tudja mint a másik itt a védelem nem sokat számít . Nem mindenből jobb a felylesztett
És az olcsóbb mellé még befér a kosárba
Köszi az infókat már a Wellereket néztem…
Ez elég jól néz ki, ayyay.
Az a fő megfelelő temporált legyen a páka és ez a márka fix tudja azt ami kell. Be lett mérve tapintós hőmérővel amit be állítasz azt kapod. Vannak bizonyos gyári cínek amik 400°c olvadnak. Amivel dolgozom meg 300-380°c ön felette le fröcsen elpárolog
Na, majd elmesélem milyen, ha megjött.