Hogy-hogy van usb? úgy tudom nincs ezekbe…
A tied nem ez?
Már csak azért kérdezem mert érdekel…
Ez skx nem eredeti… az eredeti is dna nincs usb.
annyira nem néztem uttánna …én hittem az eladónak igaz nem itthoni csoportbol szereztem angol csopibol …
Nincs sok különbség közte meg az eredeti közt (kb.250 dollár a különbség)
Csak ne legyen itt se senki megtévesztve,hogy ilyen az eredeti.
Ha vennék én is sxk-t vennék 85euro azért jobb ár.
Nem állt szándékomban megtéveszteni senkit …én megvettem és ennyi ha klon én néztem be
Nem is gondoltam rólad…csak a tisztán láttás véget írtam. Remélem nem eredeti árába vetted.
Nem átszámolva a fontot kb a mai árfolyammal 45+ pk
Akkor vettél egy drága klónt.Sajnálom.
Fene bánja bakancslista igy pipa részemről
Csak hajtott a kiváncsiság már a boxok felé mert agyra főre dicsérték , persze ugy komolyabb hidakkal értendő A hidakkal azért kiváncsi leszek hogy mi is annyi felelemő ebben a box világában
Megértem…eltudom képzelni ,hogy belefut az ember egy átb@ba. én soha nem jutottam el oda,hogy vegyek,mert korlátozva érzem a használatát…volt alkalmam kipróbálni…semmi extra.
Ha nem jön be adok rá kabátot és utnak eresztem a nagyvilágba
Az nagy bukta lesz…
Ezek csak tárgyak soha nem görcsöltem hogy bukok vagy nyerek kipróbáltam aztán ha nem jön be akkora nagy árréssel nem bukok hogy neh érte volna meg ezt az allat értem hogy bakancslista
Uttánna néztem nem érzem magam átb@… va… reális áron vettem szerintem …de lehet hogy máshol olcsobb nem tudom
Utána néztem sajnos csúnyán le vettek…
Hát azért annyira nem mert kaptam hozzá egy Aspire Qbix rba az 32 euro tehát nem mondhatnám csunya lehuzásnak
Ez is benne volt és neked jó az a lényeg…egy véleményt majd írhatnál a modról mert kíváncsi vagyok…