Lenne nekem is egy kérdésem…
Egy régebbi kiadású 18650-es cserélhető akkus modból, kiszedem a darabjait, és egy epoxy gyantából készült új testbe teszem, az úgy lehetséges lenne, hogy működjön…?
Igen 10 kari
Ezen agyalok már jó pár napja… youtube-n van millio videó az epoxy modok készítéséről…
Oksa van. Kész darabot faragnál vagy te öntenéd ?
Öntésnek sok kritériuma van uv állóság , átlátszóság, szín (transzparens, mat, metál, csillám) öntő forma
Hát ha tetszik
Ebbe csak bele dobod az 510 csatit elektronikát kábelt majd megkeresik egymást…és kész…
Kb úgy van ezt lesegetem egy ideje azért volt gyors a link
A héjja csak egy dolog, kell lyuk (tűzgomb, fel, le), akku hely, egy komplett belső váz, ami az egészet tartja.
Mint itt a fekete izé.
Akkor inkább vegyél egy kész modot, aminek leveszed a külsejét, és azt megpróbálod kiönteni.
De saját formát is lehetséges készíteni fólpack vagy olaj a minta elvalasztasára és sziloplasztal bebirítod egy kissé méretű dobozban . Kész a negatív forma
Ilyenek ezek, csak úgy működnek.
Vagy veszel egy danit és csinálsz hozzá egy 3d case-t.
azok aztán szépek…
Ízlések…meg 10 karakter
Egyébként meg vegyél egy danit, árban ugyanott leszel a végére, ezt meg csak ki kell venni a dobozból.
Jaj mintha nem azt mondtuk volna a dobozodra
na de az elektronika lehet jobb amit bontana…(ja nincs jobb)
A különbség, hogy a penon és arti klónnak mindene megvolt már, jó minőségbe, fordítva már nem vágtam volna bele.
Nem arra a tervezett taroló dobozodra
Ja, hogy az.
Hát az kérlek azért készül, mert nem találtam a megfelelő méretben a megfelelő minőségben semmit, amit ki is fizetnék szívesen.
Meg ez egy ilyen belépő projekt lesz a fa hobbyba. Van még pár tervem…