🤬Nem töltünk modban!

Tanulságos

No levetkőztettem megint. Ráforasztotam amire kell. Mostmár volt ellen állás csak az nyamvadt delej nem gyütt. Tanulságos nem töltünk módon keresztül akkut. Kis vacak SMD ellenállás elengedte magát és ráfort a ritka fajú 3 lábú tranzisztorra

7 kedvelés

nem tudom milyen mod ez de rondán van forrasztva minden a nyákon…

2 kedvelés

Rev gts 230w TC box lenne a szerencsétlen és gyárilag ilyenek a forrasztások. 380°c engedte el a szakadt szálat.

Nem ismerem…de olyan mintha minden felmelegedett volna a közelében és el lenne csúszva…

1 kedvelés

Jó meg látás annyit hozzá tennék helyesbítés SMD ellenálasok fix zarlatosak lettek

Valahogy így kéne kinézni egy normális deszkának

3 kedvelés

Yap szép de kicsit koszos

igen mert próbálom a testbe majd be építés elött kap tisztitást…(stabfa test csiszolom így por van)

1 kedvelés

Epoxy testbe ültetésnél használtam(tunk) impregnációs zsugor fóliát és a lap szélét kerekítetük ne keletkezzen feszültség az éleknél meg ne szúrja ki. Majd adott lapot foliazva 0,5 vastagságú alumínium laphoz rögzítettük hogy elnyelja a hőt. Jelzem nem mod lapkáról van szó :grin:

image

5 kedvelés

tök jól néznek ki…

A nyák napjára :rofl::rofl::rofl: ez biztos jobban fog tetszeni neki mint amikor anyából csináltam neki gyűrűt :expressionless:

1 kedvelés

Nem te töltötted a mod-ban az akkut ami miatt tönkrement, ugye?

Ahogy a gyerekek mondják nem én voltam​:rofl::rofl::rofl: . És tényleg nem én voltam​:grin:. Tegnapi nap folyamán jött meg az új töltöm hétfőn adtam el a régit 4 téli akkuval solo mod kibirtak