Köszönöm,kedves meglepi lesz decemberre
Ne már, dugig vagy decodessel, nekem csak ez az egy van, azt is az elemhez kell fogni.
Kicseréltem az ónt, olmosra, most már olvad rendesen azzonal 350 fokon, csak még mindig béna vagyok.
Meg is van rémülve az elem
Spongyátrá…
Pedig mindenhol azt mondják, hogy a forrasztáshoz kell szívacs, vagy nem ilyen?
Lesz pukk ha bele nyomod a pákát…
Jó van az úúúgy . Azért van neked ott a réz kosár hogy le tudd szedni az ónt róla ha forgatod benne . A spéci szivacs gyors hűlytésre van az is tisztítja akkor le pattog az anyag a pákárlól.
Nekem ez a gyantás motyó jobban tetszik, mint a szívacs, így azt elő sem vettem. Sokkal szebben lehet vele tisztitani a pákát, mondom ezt 2x4 órával a hátam mögött.
Nem tudom ugyan mennyire fájhat egy ilyen volumenű dicodes átalakítás cuzammen kompletten minden hozzávalóval.
Van annyi mint egy klassz pizza ára?
Gyantát nem szeretem sokat kell utána takarítani ha rákerül a lapra . Írtam feljebb
Hát eddig voltam egyszer a conrádban, 32k, vettem a pákát 20k, aztán megint a conradban 20k, jön a plexi 5k, ja meg a húzalok 6k. Szóval az első az kb. egy dani ára, de utánna minden darab csak a fele.
Mondjuk ha tetszene a dani, akkor nem szórakoznék vele, de nem, még mindig nem, pedig a full fekete dlc az már karistolta a kis agyamat.
Pedugod 1 mp-re, kiveszed, elfüstöl, kész. Vagy nem?
Nekem van egy pár ilyen olyan modom soha nem lesz olyan mint a dani…csak mondom.
Akkor most döntöttem el hogy inkább pizzára gyűjtök
Ne add fel ,már világít így közel a cél !!!
Ez igaz, a dani fém, a penon meg nem, szóval…nálam a fém már alapból kiesett. Innentől meg ez is dani, csak a váza nem. De persze kinek mi.
Panelt is szokták vele takarítani ha nem tudnak rendesen felszedni ónt vagy csatlakozást. De szoktak biztonságból is köré rakni az adott munkapontnak . De ez mind csak öreg berögződés és K idegesítő
De csak ha odafogom.
Még több kábel van hátra mint ami most rajta
De legalább már látszik a fény…