Ez volt most a cél, hogy egyáltalán bekapcsol-e még.
Most veszem elő a gyakorló lapokat megint, amig becsukott szemmel és hátrakötöt kézzel nem megy.
Ez volt most a cél, hogy egyáltalán bekapcsol-e még.
Most veszem elő a gyakorló lapokat megint, amig becsukott szemmel és hátrakötöt kézzel nem megy.
Dobjál rá egy Bluetooth modult és tovább nem kell forasztási
Kicsit pergőseb jó ónnal nem
Sokkal jobb, most már nem lehetetlen, csak orbitális szopás.
Penon jobb lesz ott nem fér el ilyen vastag kábel
Vékony kábel abból jobb, hogy pici helyre könnyebb odapöttyözni, nem kell egy nagy bumpszlit odaépíteni.
Van abba szopás bőven…majd meg látod…
Azt mondják, ezzel az eszközzel párhuzamosan elvégezheted az összes aznapi forrasztási műveletet, egyszerre.
Mire ez az orbitális előmelegítő ?? Azt vágom hogy nem lovak megtermékenyítéséhez. Ez arra jó amihez az indukciós melegítő nem ?
Tegnap összeraktam…
…ma meg szétszedtem.
A tanulság: mielőtt összerakod minden gombot tesztelj le!
Amit ez a lap már tőlem kapott…ha engem túlél, akkor bármit.
Istvánom így haladsz, karácsonyod már meg lesz!
Ha összegezzük:
…az a karácsony nem is olyan rossz opció.
Jól van legkésőbb nyuszira csak összehozod!
Lehet új házat faragtál volna neki hamarabb meg lennél. Úgy is van gyári mikro kapcsoló rajta. És mielött kérdezed nem nem tudok fa faragó szerszámokat ajánlani
Összegzésről más valaki jut eszembe
Te leszel az első aki ennyit szenvedett egy penon dicodesért !
Ne add fel,sikerülni fog !
(Én ezért nem kezdenék bele,anyázás nyáladzás,takarítás,na meg olyan szerszámaim sincsenek,max nagysamu ha felidegesítene)
Eddig kb 4x2 óra volt, még kb 1 óra összerakni, enny idő alatt meg sem tervezel egy saját házat…
Én? Egy percet sem szenvedtem penonért.
Zolika, melyik filmet nézed?
Csak keveri a szezont a fazonnal ami nem meglepő, mert annyi modról van szó. Arti az a penon,…azt hiszem
A penon miatt csak a zabszem van neki, hogy megkapja e