Szerencse, hogy csak ennyi volt a baj. Ahogy a felénk nagy mesterem (ÉMÁSZ vezetője mostmár MVM kukac ahogy mondta) mutasd melyik kezed volt recccs
A story azzal kezdődött, hogy felszereléskor, természetesen hétvégén, “tanult barátom” belefúrt a betonban lévő vezetékbe ( pedig volt kütyüje megkeresni a spárgát , csak nem volt nála )
Rajz ablakban gondolom
Végül is nem trollkodtam szét a Topic-ot, ez egy konyha Mod átépítés
És sok analógot szívtam közben
Egy kötő dobozban egy kötés lehet értelemszerűen érparokra vonatkozóan 3 és több elfutó szál. Szerencs a többi nem sérült és nagyobb baj nem lett a csokokinak is megvan határozva a tűrése . Ezért szeretem a wagot sima liba 400v
Szerintem akkor még itthon nem volt ( a ládikámból került elő a muzeális értékű csoki )
A mikro-t, az elektromos tűzhelyt és a mosogatógépet, a hűtővel egyszerre már nem bírta
Akkor itt a leszálló vezeték sem az igazi attól függetlenül, hogy az ember nem látja. Ha ilyen strapára van az ág akkor minimum 2,5 4zet mm ér és akkor is max 2500watt . Ajánlott több ágat használni.
Megtörtént Tisztelt Bíróság. A hivatásos szakik megoldották
Ide befér lájer kard LV UP . Gép bérlet, anyag díj, 2000 credit . Munkaidőben amit fizetnek . 24mm tank ITS ON .
A gyári leírással ellentétben vagy fél igazság nem Inox(rozsdamentes acél). Az anyag Chrom-vanadium (szerszám acél, régiesen damaszkuszi acél) új darabok is abból vannak . Végül is az is rozsdamentes . Rosszul álítottam be az előtolást a simítónál ezért sajna zibzáros a felület
Csak nem nyugszol
Új hobby.
Szét akartam szedni, mert ki akarom takarítani és kívülről ez elég lehetetlen küldetés.
Összerakni? Az egy másik dolog lesz.
Ez szopi lesz mekkora a deszka szemre inkább dna 75…
Frankó lett. Gratulálok!
Igen, ezt elengedtem, a bf 60 nem jó, rossz felé áll a kijelző, az fl80 rizikos, nem ismerem a pontos méreteket, dna szopó a 90 fokos usb miatt, van még itt pár mod.
Tudom kihívás, és azt nem tudom mennyibe kerülnek ezek, de nem lenne egyszerűbb egy komplett modot venni?
Van egy modom abban fl80 van nagyon jó elektronika. A honlapjukon ott a méret…
De, az lenne, ha mutatsz egy dicodes boarddal szerelt penont vagy arti, már dobos is ki a francba az egészet.
Egyébként meg tök jó móka.