Sziasztok.
A Sirius-om Ășgy döntött, hogy tĂșl meleg Neki a fĂ©m burkolatâŠ
Szeretném megkérdezni, hogy mivel tudnåm megragasztani, ami nem kétoldalas ragasztó? Azzal mår megragasztottam koråbban, de szép lassan ismét levålt a panel.
Az a piros panel fĂ©mbĆl van, ami a mƱanyag burkolaton kĂ©ne hogy ott maradjon.
Köszönöm elĆre is!
6 kedvelés
Szia Kinga! Ăn mindenkĂ©pp egy 2 komponensƱ erĆs-hĆĂĄllĂł ragasztĂłval prĂłbĂĄlkoznĂ©k! Pl:Bison Vagy esetleg a Loctite ragasztĂłk is megĂ©rnek egy prĂłbĂĄt!
5 kedvelés
Sylonan
(Pataki Måté )
3
Szia!
Ăn T8000 - es ragasztĂłt tudnĂĄm ajĂĄnlani, ezt szoktam hasznĂĄlni telefon javĂtĂĄsokhoz, erĆs Ă©s hĆĂĄllĂł. Ăn ezekre teszem a voksom ha effĂ©le javĂtĂĄsra van szĂŒksĂ©gem. Vagy mĂ©g a B7000. Meg tudod szerintem nĂ©zni bĂĄrhol mekkora az oldĂĄsi pontja.
4 kedvelés
Ezeknek mindjårt utåna jårok. Köszönöm.
4 kedvelés
Sylonan
(Pataki Måté )
6
HĂĄt ha nem vagyok hĂŒlye akkor ragasztĂłk esetĂ©ben az annyit jelent, hogy a ragasztĂĄshoz hasznĂĄlt anyaghoz szĂŒksĂ©ges mĂ©g tovĂĄbbi anyagot adagolni, hogy a kĂ©miai reakciĂł ĂĄltali kikemĂ©nyedĂ©s Ă©s kötĂ©s meglegyen.
4 kedvelés
MĂ©g egy anyag hozzĂĄadĂĄsĂĄt jelenti!
3 kedvelés
Sylonan
(Pataki Måté )
9
RemĂ©lem hogy jĂł lesz hozzĂĄ, sok sikert a barkĂĄcsolĂĄshoz. Majd kĂ©rem a kĂ©pet hogy sikerĂŒlt.
4 kedvelés
KaCsa
(KaCsa)
11
Ezt azert mindenkepp ajanlom atolvasni:
4 kedvelés
Ispy
(VĂĄrdai IstvĂĄn)
13
B7000-et hasznĂĄltam mĂĄr, mobil kijelzĆ cserekor. Ragad.
1 kedvelés
Szia Kinga! SikerĂŒlt ragasztĂłt beszerezni Ă©s a problĂ©mĂĄt kezelni?
Szia Robi. Igen, Patexet sikerĂŒlt vennem, mivel amit Sylonan Ărt olyat max rendelni tudtam volna. Ăgy nĂ©z ki nem tartanak belĆle a vĂĄrosban. Hamarosan ragasztom.
Szerk.: Lefotóztam. Ez mindenre IS és mindent IS összeragaszt.
5 kedvelés
Szia, magĂĄtĂłl nem fog megragadni normĂĄlisan, össze kell nyomni, amit megoldhatsz egyszerƱen Ășgy, hogyha bekented ragasztĂłval mind a kĂ©t felĂŒletet, akkor teszel rĂĄj valamilyen mĂĄsik felĂŒletet Ă©s összedrĂłtozod. Ha tartasz tĆle, hogy kifolyik a ragasztĂł Ă©s odaragad ez a mĂĄsik felĂŒlet is, akkor hasznĂĄlj csak drĂłtot, de az nem oylan jĂł, mert ahol drĂłtozod ott lesz nyomĂĄs, tĆle tĂĄvolabb pedig alig. SzĂłval el kellene talĂĄlni a ragasztĂł mennyisĂ©gĂ©t is sajnosâŠ
3 kedvelés
Szia @sv650tk köszönöm. Ăgy tervezem, hogy Ă©n magam nyomom össze, majd ha 10-15 perc utĂĄn nem adja jelĂ©t, hogy ki akarna âszökniâ a ragasztĂł akkor teszek rĂĄ valamit. Kerestem a âmƱszerĂ©szcsipesztâ lehet nem is ez a neve, na mindegy, de vĂ©gĂŒl nem talĂĄltam. Ăgyhogy a fent Ărtakat fogom követni.
3 kedvelés
Ărdemes beszerezni egy egy ilyen fogot. Több mĂ©retben is kaphatĂł. Sok mindenre hasznĂĄlhatĂł, csak kreatĂvnak kell lenni.
2 kedvelés
blini80
(SzilĂĄrd)
20
Szia @Vaperina_Kinga
ElĆször is sok sikert a ragasztĂĄshoz!
AztĂĄn mondanĂĄm,hogy 2 hete vejkĂłnak 2komponensƱ folyĂ©kony fĂ©m nĂ©ven futĂł erĆs fajta,gyorsragasztĂł tömĂtĆvel ragasztottam vissza vejkĂł modjĂĄnak ajtajĂĄra a mĂĄgneseket tehĂĄt szintĂ©n fĂ©met ragasztottam mƱanyaghoz Ă©s frankĂłn sikerĂŒlt,ha esetlegesen ez a ragasztĂł amivel prĂłbĂĄllkozol mĂ©gsem lessz hosszĂștĂĄvĂș akkor mindenkĂ©ppen ajĂĄnlom figyelmedbe a 2 komponensƱ ragasztĂłkat,Loctite pedig igaz drĂĄgĂĄbb,de tökĂ©letes minĆsĂ©g ahogy elĆttem is javasoltĂĄk mĂĄrâ
4 kedvelés