Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni a Switcher-emnek véres a nyaka.Régóta megvolt az a tipusbetegsége hogy kotyogott az 510 foglalat.A csavarok utánhúzásával lehetett orvsolni eddig.Most azomban mind a 3 csavar kiszakadt a helyéről.Szeretnék tippeket kérni hogy lehetne rögzíteni,vgy pedig egy megbízható szerelő elérhetőségét.majd 2 éves mod,stabil készülék szeretem,bucira használtam,nem szeretném még elengedi a kezét Előre is köszi mindenkinek.
Ha a ház, amibe bele van forgatva az 510, fémből van, akkor van remény, egyel nagyobb menetre fel lehet fúrni, és egy ideig valószínűleg bírni fogja szerintem.
Vagy még esztétikusabb,ha csak 45 fokkal elforgatva három új furat és menet bele.Akkor nem változik a csavar méret.Ha műanyag,akkor is megér egy próbát csak végleges lehúzást előtt valami brutál ragasztó a menetre?
Vagyis ez 3 furat,nem 45 fok,de a régi furatok közé,naremelem érthető
Szervusztok !
A ragasztás jó ötlet lehet , de sajnos arra oda kell figyelni, hogy mivel ! A ragasztók többsége hőre elenged !
A diamand ragasztók közt van ami 380 fokig bírja, az megoldás lehet ! Ez kétkomponensű ragasztó, és nem olcsó 10 + ezer !
Pillanatragasztóval fixált kötést horgász biszbaszon én is hővel bontottam,de nem volt ez olyan kis hő.Szerintem nem igazán jelentkezhet a ház tetején 40-50 foknál magasabb hőmérséklet állandóra .
Viszont az állandó hőmérséklet ingadozás az probléma ragasztásnál ! Ezt tapasztalatból írom ! Az 510 csatlakozó az melegszik , nem kicsit (csatlakozási pont).
A képen nem látszik , de egy csatlakozó csere is megoldás lehet hely függvényében !
https://www.fasttech.com/products/0/10011689/2294305-510-connector-w-solder-ring-terminal-for-e
Ebben biztos igazad van,anyagismeret amúgy sem volt sosem a kedvenc tárgyamÉn azért ha a saját modom lenne első körben (meg utolsó is ) egy oszlopos fúró alatt megbökném három új furattal,menet,azt majd kiderül …
Erre gondolsz Tibor ?
Esetleg egy kandalló ajtóhoz használt tömítés-ragasztó?
Hűűűű yeahhhh
Merre laksz? Van házam hozzá 510-el. Vagy csinálj három másik lyukat és hajtsd bele a csavarokat. Ennek mindegy merre áll az 510 mert fém Még véletlenül se ragaszd mert a lötyi felold minden ragasztót, csak a fémragasztó ami bírná
Sajna kicsi a hely benne.
Heves megye.Tudsz dobni képet róla?Köszi
Hát sajnos nem tudok postázni mert sokat dolgozom.Szervizes vagyok azért van. Nincs ismerősöd Pesten aki el tud jönni érte a XIX. kerületbe valamikor?
Privátba írd meg a címet és tel számot,meglátom tudok-e valakit keríteni.Nem sok embert ismerek Pesten
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.