@Ispy küzdjön csak tovább (hátha eljutsz 15 slukkig!! ), én már megvettem, alá meg egy Thelemát, mert nem tudok ellenállni a Lost Vape eleganciájának… hétfőn itt lesz, majd délután jelzek, mit sikerült alkotni vele
Hinnye! Várjuk!
Barbi!
Nekem nem volt még sok tankom de az alábbiakat tudom mondani:
Innokin Ares 2 - hajlamos folyni, ízek nem az igaziak, tompák, nehéz szerelni a decket, pedig mechanikailag nagyon jól összerakott cucc. Mégsem az igazi a fentiek miatt. Nekem pihen.
Vandy Vape Berserker 2 - szinte kifogástalan, jól szerelhető deck, jó szellőzés, közepesen levegős de el lehet távolítani az AFC-t akkor nagyon levegős, ízek majdnem hibátlanok, túlmelegszik nagyon hamar, és a sapkája könnyen letekeredik mert nem teljes menetes hanem csak negyedet kell kb. tekerni rajta szóval zsebbe nem annyira phasza.
Digiflavor Siren v4 - nagyon jó kinézet, nagyon jól össze van rakva, kicsi, aranyos, pöpec, szerelése közepesen bonyolult, kis tartály sajnos de az ízek azok nálam 9/10-esek. Túlmelegedni nem hajlamos csak a szipka de az sem vészes. a kupakja a lehető legjobban zár. Ilyen kellene mindenhol. Kis tartálytól eltekintve szinte tökéletes. Levegőzése pont jó. A gyári két féle szipka iszonyú vékony, és az 510-es menetes szipkaaljzata nem teljes mélységű, nem minden pattan be oda de a legtöbb resin szipka igen azt érdemes kicserélni. a gyári szipka melegszik. Nagyon jó ízhatás, eddigi legjobb, pláne ha lassabban szívod.
Precisio Pro 24 (BD Vape) - 24-es, de rohadt jól néz ki. Közepes űrtartalom 4ml körül. Nagyon jó ízek. 8-9/10. Levegőzés brutális. Olyan szelek mint az óceánon. Leviszi a fejed. Néha túlmelegszik a kazán. Folyás nem volt. Ennél egy dolog nem tetszik, a kupak csúsztatós de le is lehet tekerni még arról ami viszont könnyen enged. Ennek a gyári szipkája iszonyú fain. Jól is néz ki. Összességében ez egy brutál jó tankom, ez a dolgozós. Kicsit drága de én használtan vettem féláron.
Remélem segítettem (akár másnak is) bár ez csupán egy vélemény a sokból.
Köszi szépen, ez igen hasznos!
Örülök, hogy az Aresról gyorsan lebeszéltetek, lehet, hogy a csukott ablakon repült volna ki. A Sirenek sajnos nem tetszenek, de akkor a Bersin is megérte pörögni egypár kört, fejben listán hagyom!
A Precisión is sokat filóztam amúgy, azzal a legnagyobb bajom egyébként az volt, hogy jelenleg csak ezüst/SS színben kapható (vagy 10x-es áron damaszkolt acél. Remélem, egyszer nagyon boldog szülinapom lesz… )
Végül a Neekóra esett a választásom, ha mást nem, legfeljebb jövő ilyenkor visszalapozok erre a posztra, és megveszem a Precisiót :)))
A Berserker V2 szűkebb lesz mint a Neeko. Csak úgy megjegyeztem. Max 2mm a levegőzője. Kisebb lehet, nagyobb nem.
Járt már nálam Themis is, ahhoz a háromtüdős alkalmatossághoz képest már a Brünhilde huzata is csak repedésben fütyülő szél
Ismerem a Themist. Próbáltam, 1 slukk, vissza is adtam.
Én BF alkalmából megleptem magam egy Ripley RDTA-val, Le Petit-ről ma kaptam meg. Mivel Galaxies RDTA-t használok a dohányos desszert ízekre, kérdés sem volt, hogy Bishop vagy Ripley legyen. Ha bejön, rendelek majd egy Bishopot is, csak hogy teljes legyen az Alien csapat
Még nem tekertem meg, szerintem holnap sort kerítek rá, jövök majd a tapasztalataimmal.
Nagyon varom azt a beszamolot.Szeptember ota nezegetem,de mostanaban nagyon spur vagyok
Én is elég sokáig nézegettem, de a múltkor BF-en volt rá 20% kedvezmény, gondoltam, ilyen olcsó úgyse lesz egy darabig, meg úgyis lassan itt a karácsony
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.