Szerintem nem kell külön tömítő gyűrű. Ha szükséges, akkor adnak mellé.
Sajnos csak magyarul tudsz…jobb klikk bárhol az oldalon és a listában katt rá hogy fordítás magyar nyelvre és akkor magyar lesz.
Csak nem telefonon
Igen.Úgy szoktam. De ez csak akkor igaz,ha beírom a keresőbe.Ha linkre kattintok,akkor nem fordít.Ha valami nagyon kell,akkor szoktam átírni a keresőbe csak.Nem mindig van időm utána kikeresgélni amit akart az illető mutatni,ezért szeretem jobban a linket
Gyűlnek
Persze amatőr…a gtx-el is jártam így…elkezdett kifolyni a liquid ott ahol nem kéne…az üveg először jól ráment a vastag gumira…liquidet akartam később még beleönteni.Le kell tekerni a "kupakot,üvegtakarót…"nem tudom mi a neve ,hogy öntsek bele.Majd visszatekerni.Biztos elmozdult az üveg,mert szívtam és mindenhol liquid lett.Nem győztem takarítani,miután szétszedtem gyorsanEgy kevéske liquid bántaRemélem nem lett baja…azóta nem szívtam bele. A porit is kitekertem természetesen…alatta is kis liquid volt.Jól kitöröltem
Remélhetőleg nem lett baja. Amúgy íz érzet változás tapasztalható volt vele?
Sajnos nem.Csak egy nagyon fura,kellemetlen ízt érzek. De miután megérkezett,találtam rá egy magyar videóra,ahol tesztelve van a vattás és a kerámiás porija is.És ott pont ezt mondták,hogy a kerámia egy 15-20 szívásig furcsa…bár én már többet szívtam. De ezt betudom az “ízvakságomnak”.Először usa mix volt benne,de már cherry menthol van benne.
Ma reggel már nincs fura íze.Csak az én szokásos gyenge ízérzetem