Milyen mtl rta-t vegyek?

Szia!! Köszönöm

1 kedvelés

Szia Tibor! Az általad írtak alapján én Kayfun-t ajánlanék! Dohányos vonalon a legjobbak. A klónok 8-10ezer forint között mozognak. Találtam is egy Prime-ot TiSvapo-n.

https://www.tisvapo.it/prodotto/kayfun-prime-clone/

Illetve egy Lite Plus 2021-et, bár ez aluról tölthető, de mentségére szóljon finom, ízes. :slight_smile:

https://www.tisvapo.it/prodotto/kf-lite-plus-2021-clone/

Prime-on már túl vagyok, de van egy Lite Plus-om, csalódásmentesen használtam mindkettőt. A levegőzés sokrétűen állítható mindkettőn és építeni is egyszerű.

Pico helyett én inkább Kroma-t ajánlanék. Hasonló ár, de újabb és szerintemm jobb is. Egyrészt nincs útban az akkukupak. Ha kevés lenne a késöbbiekben a 18650-es akku, akkor 21700-ast is tehetsz bele amivel több üzemidőt nyerhetsz.

https://www.tisvapo.it/prodotto/kroma-217-mod-innokin/

Bár a Brüncit személy szerint nagyon szerettem, nem nagyon találtam benne hibát, viszont mivel sok kezdőnek fejtörést okozott/okoz, így én egyenlőre biztosan lebeszélnélek róla. A kiegészítőkről pedig fentebb Ispy már írt, viszont Golisi akkut nem ajánlanám, volt 4db S26-om, és volt 4db G30-am is, amik egyetlen év alatt olyan szinten leromlott a teljesítményük, hogy pénzkidobásnak gondolom. A barna LG (LG HG2) ezzel szemben több mint 5 éves már és csak most kezd el gyengülni.

6 kedvelés

Én a kromát nem ajánlom, egyrész zabálja az akksit és az a panel gomb nem egy stabil szerkezet, nekem elég hamar elkezdte csinálni, hogy 10-ből 1x nem érzékelte a klikket. Akkor már inkább az ambition mods akira, az hibátlan volt.

Golisibe nem voltam biztos, de ebben a nyamvadt boltban csak ezt találtam. :sweat_smile: Igazából az akkut és a töktőt itthon is meg lehet venni, 18650 akkun, nem egy nagy tétel, csájnából is max 2k-t spórolsz rajta, de 100 év mire ide ér.

Illetve én picora tuti nem tennék brüncit, brünci egy ndk-s női súlyemelő…

3 kedvelés

Kromát nem használtam túl sokáig, lehet ezért nem tűnt fel. :thinking:

3 kedvelés

Lehet én fogtam ki, ez már vagy 4 éve volt. De a szar akksikezelésre emlékszem, mert vagy 5-6 modot pörgettem és a kroma bírta a legkevesebb ideig. Mondjuk a dani annyit sem bír, szóval lehet a kroma kezelte jobban. :sweat_smile: Megkoptak már az emlékek…

2 kedvelés

Én sem, sőt rta-s kezdőnek pláne nem ajánlanám.

2 kedvelés

Sziasztok!! Szeretném kipróbálni az mtl rta t! Eddig csak porlasztóst használtam azt sem régóta!! Szeretném megkérdezni, hogy menyivel más az ízvilága az mtl rta nak mint a porlasztósnak? Érdemes e váltani?? Ha igen ,szeretnék tanácsot kérni, milyen tank és mód lenne jó egy kezdőnek, ami nem horror áron van?? Előre is köszönöm a válaszokat!!
Ezt írta… :man_shrugging:

3 kedvelés

Lehet, mert én nem 4 éve próbáltam, hanem kb 1.5. Biztos kijavították már a hibát.

4 kedvelés

Kayfun klónba nem valami kezdő barát szokott lenni…még az eredeti is képes össze szorulni…

4 kedvelés

Nálam még csak a Dwarv tudott össze szorulni, de egyébként ez mindegyikre jellemző, ha túl van húzva. :slight_smile:

3 kedvelés

Minden kezdő sajna ezt írja! Pedig ahogy átjön, be jön neki a vape. Mivel eddig porlasztós készüléket használt és fejlődne, haladna tovább. Na szóval innentől kezdve nem értem. Lehet ez az út amit be kell járni, eltapsolni 40-60k és utána tovább. Az út meg van akkor ki kell jelölni az irányt.

4 kedvelés

Úgy ám! A klónok 75%-ba eredeti gyári tömítéseket kell beszerezni. Az sem egy kezdőnek való mert amire oda eljut, hogy orvosolja a problémát már maga a probléma felemészti az idegeit!

Az egyetlen highend tankom volt, ahol ugyanolyan szar volt mind a kettő. :rofl:

2 kedvelés

Szia Kinga!! Nagyon szépen köszönöm!!

3 kedvelés

Most bele gondoltam ha én lennék kezdő merre indulnék. Hát nem lenne egyszerű. De ha mégis nehéz lenne eldönteni, hogy Boro vagy mod+rta vonal. Sőt, hogy rálátásom van a piacra lehet a mérleg Boro irányba billenne. Sokkal gazdaságosabbnak tartom, ráadásul a klon RBA-k nem problémásak. 2 készülék 3-4 Boro +2 pod és mindened van. Ha azt megszereti a paraszt töredékéből fenntartható és nem hajtana a kíváncsiság. Szóval ja. Összességében anyagilag szerintem azzal jobban kihozható a történet. Sajna így utólag nehéz elengedni azt a sok jót és rosszat amit kitapasztaltam és megszereztem! De kezdőként arra indulnék!

5 kedvelés

Lehet, hogy nem mindenki szereti, ha egy vattacsere miatt könyékig taknyos lesz a lötyitől… Azért az rba nem rta. El is engedtem ezt az aio-rba vonalat.

5 kedvelés

Ha a gazdaságosság a fontos venni kell 3 podot, extra cartridget, meg egy raklap porlasztót, azt kész. Ha a minőség, akkor meg 2 diplomatot 2 danival. Mondjuk én már nem tudnék 3-4 rtaval élni, sokszor 1-2 tank és vattacsere, ahhoz meg nincs kedvem, hogy naponta takarítsak.

5 kedvelés

Most már tudod. De kezdőként tök mindegy mitől vagy taknyos. Porlasztócserétől vagy az RBA-tól. Amúgy sok RTA nincs amitől ne lennél gányos! Sőt!

4 kedvelés

Azért a pod nem ugyan az! Az teljesen kielégít arra a pár órára amire szánom de többre nem hivatott! Viszont igazad van aki abba szocializálódik lehet bőven kielégíti! Így teljesen jó opció az is! Az a baj már nem kezdő fejjel gondolkodunk.

3 kedvelés

Most olvasom a téma címét: “Milyen mtl mta t vegyek?”
És meglepődtem azon, hogy én is módosíthatom a más által címnek megadottat. :astonished:
Szóval javítottam az “mta t” “rta-t”-ra

3 kedvelés